Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

Bet šiaip tai visai smagus tas pasiruošimas. Su vyru kas vakarą atidarom darbščiųjų rankų būrelį thumbup.gif ir kuriam grožius wub.gif
...bet tik kad man jau penktadienį pasirodymas blink.gif
Atsakyti
Ačiū už pararimus dėl taurių 4u.gif šiandien važiuosim susitikt su muzikantais thumbup.gif

Ką įdomaus žaist gamtoj? kažkaip jau viskas atrodo žinoma blush2.gif galvoju galagrastus ir braškytes, ridenimą kamuoliuko per kelnes, atpažinimą jaunosios iš bučinių...net nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 07:54)
Ačiū už pararimus dėl taurių 4u.gif  šiandien važiuosim susitikt su muzikantais thumbup.gif

Ką įdomaus žaist gamtoj? kažkaip jau viskas atrodo žinoma blush2.gif galvoju galagrastus ir braškytes, ridenimą kamuoliuko per kelnes, atpažinimą jaunosios iš bučinių...net nežinau g.gif

Mylimuk, ką įdomaus pasiruošei?

Galkam patiks idėja, mes išlydint dovanosim monetą laimingąją, nes pagal senuosiuos papročiu, jaunoji turi bate nešiotis per vestuves smile.gif
Atsakyti
Visoms,labas rytas. smile.gif
As turiu pora klausimeliu ir tikiuosi Jusu pagalbos.
1) Man sake,kad turi buti saldus stalas nuo svocios.Ar tai butina ir jei taip to ko tam reikia .
2)Gal kas zino kur galima nupirkti taures jauniesiems ir isgraviruoti,Vilniuje.
3)Ar kas pirko spyna.Ar raset ka nors ant spynos.gal zinot kur tai galima padaryti Vilniuje.
4)Kur galima isigyti grazia papke scenarijui. g.gif
Visoms dekoju uz pagalba.Kai viska darai pirma karta,tai labai baisu,kad nesigaus doh.gif . Dar muzikantai niekaip neparenka dienos susitikimui.O vestuves jau 22 rugpjucio verysad.gif .Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 07:58)
Papildyta:
Mylimuk, ką įdomaus pasiruošei?

Dėl žaidimų tai man irgi bėda. Visi atrodo labai nuvalkioti ir žinomi verysad.gif

Pasiruošėm saldainių, kurie labai gražūs gavosi.
Šiaip paruošėm ir keletą dalykų, kurių nebuvo internete, bet gal parašysiu po vestuvių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 13, 00:02)
O puokštę mesti reik iškart po 12 nu niekur kitaip nesu mačius, bet dėl to norėjau tai daryti kitą dieną, bet jaunoji nori tą patį vakarą.

mes tai mesim puokštę prieš išleidžiant jaunuosius miegot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 13, 08:20)

Šiaip paruošėm ir keletą dalykų, kurių nebuvo internete, bet gal parašysiu po vestuvių blush2.gif

Oj lauksim lauksim, mes naujienų lauksim tongue.gif

Jau stogas važiuoja - ant dainų patraukė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 13 rugpjūčio 2008 - 08:25
Man tai pagalojus apie šeštadienį, tik vidurius suka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 08:28)
Man tai pagalojus apie šeštadienį, tik vidurius suka blink.gif

Vis gi gerai, kad as dirbu, tai ner kada pradet nervuotis thumbup.gif
Atsakyti
O man tai vidurius suka pagalvojus tik apie piršlių polka, viskas. Pačių vestuvių laukiu kaip kad būčiau nuoteka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dr vidurius sukė kaip viskas supirkta nebuvo, o dabar jau kaip bus taip bus rolleyes.gif
Liko tik vienas toks rankdarbis, susivynioti nomedą atsispausdinus, gal kas žinot kur kaune pigiai spausdiną spalvotą lapą? Nes pas mus kaime ant paprasčiausio lapo 2lt biškį ant geresnio 2,9lt doh.gif
Atsakyti
Su Nomega kaip tik dabar zaidziu, tai darau taip - nupirkau spalvoto poperiaus - kuris ir printeriam tinka, MB corely paruose tokius popieriukus pagal saldaini su rastu juodu (tai kiekvienam paprastam printeriui tas popierius tinka), o ant virsaus uzsakysim mazytes nuotraukas jaunuju (ant popieriaus lipduko) ir tada tiesiog jau ant to popieriaus priklijuosim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ana, mes pirkome taures Bohemijoje (http://www.bohemia.lt), ten puslapyje nedaug ju parodyta, reikia po parduotuves prasilekt. Tik mes pirkome tokias pasidabruotas grazias, kur i sirdele susideda. O gravyravome firmoje "Astuonetas", ju puslapis toks ir bus, jei ir ant metalo ir ant stiklo graviruoja,tai mes vienu upu viska ten ir pasidareme, tik padaro jie per 2-3 dienas.

Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 08 13, 11:45)
Su Nomega kaip tik dabar zaidziu, tai darau taip - nupirkau spalvoto poperiaus - kuris ir printeriam tinka, MB corely paruose tokius popieriukus pagal saldaini su rastu juodu (tai kiekvienam paprastam printeriui tas popierius tinka), o ant virsaus uzsakysim mazytes nuotraukas jaunuju (ant popieriaus lipduko) ir tada tiesiog jau ant to popieriaus priklijuosim.  mirksiukas.gif

Man tai viena jau mergaitė pagaminus yra nomedos šabloną, iškarto su jų nuotrauką ir gražiai visai paspalvotą, tai gi man šis variantas jau nebetinka g.gif
Atsakyti
Convict, gal kokia mazu tirazu spaustuve paieskoti? ten bent jau kokybe gera butu ir gal neplestu kainu g.gif
Atsakyti