Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(tsima @ 2008 08 13, 00:32)
Dar turiu klausimėlį - jei vestuvės dviejų dienų, tai kada metama puokštė, kada rūtų vainikėlis deginamas? Pirmą vakarą, ar antrą dieną?

aš nepasisprenžiu ar jį deginti g.gif , gal į dėžutę dėti unsure.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimėlį - jei vestuvės dviejų dienų, tai kada metama puokštė, kada rūtų vainikėlis deginamas? Pirmą vakarą, ar antrą dieną?

Ačiū dievui jokio vainikėlio nebus doh.gif beryšio jis man schmoll.gif
O puokštę mesti reik iškart po 12 nu niekur kitaip nesu mačius, bet dėl to norėjau tai daryti kitą dieną, bet jaunoji nori tą patį vakarą.

Mes su vyru tik kraunam dėžutes maišelius ir t.t. niekad netikėjau kad tiek jų būną wacko.gif ir vis perkam ir perkam doh.gif pinigų sumoj kiek jau išleidom nebesigaudau lotuliukas.gif

Be to pasigirsiu, gavom jau dovanų nuo jaunųjų, laikrodžius Armani, vyrui didelį platų vyrišką, man mažutį bet labai mielą. tik kad aš niekad laikrodžių nenešiojau tau sunku man įprast doh.gif bet taip gerą gauti tokią dovaną wub.gif

Nusipirkau dar blogiem dalykam išmesti iš gyvenimo kriauklyčių labai gražių, tai dar į vidų surašysim blogus pojučius ir bus viskas, nes maišelį labai gražų turiu.

Skaitėm vakar su vyru scenarijų ir atsistoja ir atsigule, bet žiūrim kad visiškas šūdas gaunasi su viena papkę, tai nulėkiau ir dar vieną užsisakiau, tokią juodą dekoruotą su auksu, o mano auksinė papkė, nu turėtų tikt labai gražiai rolleyes.gif

Tai ryt pasiimti reik tik svečių knygą. Bet poryt tai bus doh.gif pasiimti papkę, pasiimti suknelę, pasiimti sūrį. Pas kirpėja vakare plaukus dažyt ir paskui mergvakaris thumbup.gif

Penktadienį liks susivešti daiktus į sodybą ir manikiūras, o toliau norėčiau kad nieko nereiktų daryt tik ramekai pilvus išvertę padrybsot namie rolleyes.gif

Ot prirašiau litanija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 13, 01:02)

thumbup.gif thumbup.gif fainai, odėl dovanos tai wub.gif , mūsų nebus tokie malonūs nu taip manau, nes jiems iš vis nieks nerūpi, kaip padarysim taip bus gerai, ką įmanoma pasidaryti patiems viską darom, žodžiu darbo doh.gif ,o jei dar liksim nesuprasti tai tada rimtai kapec verysad.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 13, 01:08)
thumbup.gif  thumbup.gif fainai, odėl dovanos tai  wub.gif , mūsų nebus tokie malonūs nu taip manau, nes jiems iš vis nieks nerūpi, kaip padarysim taip bus gerai, ką įmanoma pasidaryti patiems viską darom, žodžiu darbo  doh.gif ,o jei dar liksim nesuprasti tai tada rimtai kapec  verysad.gif ,

Tik nenusiteik čia iš anksto taip, pamatysi būsit įvertinti aukščiausiu balu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 00:21)
Reikia patarimo, ka graviruot ant jaunuju tauriu blush2.gif

Paprasčiausia tai vardus ir datą smile.gif

Teko dalyvauti dviejų dienų vestuvėse, tai vainikėlį nusegė, nuometą persegė ir puokštę metė antrą dieną smile.gif
Atsakyti
Mergai o matėt kokius orus praneša???
Gismeteo praneša kad bus +32 blink.gif blink.gif blink.gif o orai.lt 19 ir lietu blink.gif blink.gif tai kaip bus kaži? Aš karščio nenoriu, jau man geriau lietus blush2.gif nes su tokia suknelę nukaisiu aš tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 13, 01:18)
Mergai o matėt kokius orus praneša???
Gismeteo praneša kad bus +32 blink.gif  blink.gif  blink.gif  o orai.lt 19 ir lietu blink.gif  blink.gif  tai kaip bus kaži? Aš karščio nenoriu, jau man geriau lietus blush2.gif  nes su tokia suknelę nukaisiu aš tikrai doh.gif

karštis blogai, bet lietus dar blogiau, tegul būna karšta geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 23:37)
"Kai dvi širdys            plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai            didelė meilė ateina."

aš pasinaudojau sm resurais, man labai patiko taip lengva, švelnu  wub.gif

p graviravai ant abieju tauriu vienodai,ar kaip? vardu reikia? jau man galva nuobemiegiu naktu neveikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 01:47)
p graviravai ant abieju tauriu vienodai,ar kaip? vardu reikia? jau man galva nuobemiegiu naktu neveikia blush2.gif

mes norėjome ,kad taurės būtų iš metalo, gavome tik vyno taures ant kurių vietos buvo tik ant kotelio graviruoti, mes su mb pasitarėm ir aš nusprendžiau, kad vardus ir datą kada susituokė jie žino, ir kas padovanojo taip pat, tai liko tik žodžiai ir ypatingas gražus pasveikinimas, kurį nusižiūrėjau nuo šios temos kažkurios mergaitės ax.gif , ačiū jai, nors graveris buvo nepatenkintas nu kaip čia dabar be vardų ai pagalvojau mums bus gerai ir tai paplojau 40lt blink.gif , tai taurės įgauna nemažą kainą rolleyes.gif , o išlaidų atrodo, kad neišlaidaujam bet vis tiek labai jau daug sumoje gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 13, 01:02)
Ačiū dievui jokio vainikėlio nebus doh.gif  beryšio jis man schmoll.gif
O puokštę mesti reik iškart po 12 nu niekur kitaip nesu mačius, bet dėl to norėjau tai daryti kitą dieną, bet jaunoji nori tą patį vakarą.

Ot prirašiau litanija lotuliukas.gif

aš per savo vestuves mečiau antrą dieną, nes nuometo nuėmimas buvo lauke, ne prie stalo, po to iškart ir mečiau puokštę. Visai gerai buvo ir antrą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 00:47)

Štai kokia čia idėja:
Sveikos merginos dar kartą. Noriu jums pasiūlyti vieną labai gražią ovaną jauniesiems, kurią mes gavome per savo vestuves. Berods per antą užsėdimą, mūsų piršliai perskaitė žodžius apie tai, jog mes jau turim plakti kaip viena širdis ir t.t. Mums įteikė dvi dideles stiklines taures pripildytas šampano. Ant mano taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"Kai dvi širdys
Tai tyliai tyliai
Ant mano vyro taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"plaka vienu ritmu,
didelė meilė ateina."
Iš pradžių liepė perskaityti man kas parašyta, po to vyrui. Deje, perskaite žodžius neradome jokios logikos, net keista pasidarė Pagalvojau, kad skaityti nebemoku Tada piršliai pasakė, kad nuo šiandien esame kaip vienas ir viskuo turime dalinti, net ir eilėmis. Paprašė jog aš perskaitytčiau pirmą eilutę, tada vyras pirmą eilutę. Po to aš antrą ir vyras antrą eilutę. Taigi finalas gavosi labai gražus :
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."

Man tai irgi pasirodė labai wub.gif Mes irgi taip darysim.
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 13, 07:10)
mes norėjome ,kad taurės būtų iš metalo, gavome tik vyno taures ant kurių vietos buvo tik ant kotelio graviruoti, mes su mb pasitarėm ir aš nusprendžiau, kad vardus ir datą kada susituokė jie žino, ir kas padovanojo taip pat, tai liko tik žodžiai ir ypatingas gražus pasveikinimas, kurį nusižiūrėjau nuo šios temos kažkurios mergaitės  ax.gif , ačiū jai, nors graveris buvo nepatenkintas nu kaip čia dabar be vardų ai pagalvojau mums bus gerai ir tai paplojau 40lt  blink.gif , tai taurės įgauna nemažą kainą  rolleyes.gif , o išlaidų atrodo, kad neišlaidaujam bet vis tiek labai jau daug sumoje gaunasi  blush2.gif

Su taurėm tai tikra bėda. Atrodo pasirinkimas kaip ir yra, bet nieko gražaus nepavyko rasti schmoll.gif
Radom vienoj parduotuvėj šampanines, su tokiom juodom kojelėm. Ten perkant graverio paslaugos įeina. Tai taurės su visais žodžiais ir dar tokį piešinuką žiedus išgraviravo, gavosi 36lt.
Jai ką domina tai parduotuvė yra Vilniaus g, beveik kitoj pusėj prie tos žymiosios parduotuvės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iskart atsiprasau, nes neskaiciau visos temos, labai neturiu laiko, nes daug darbo doh.gif bet situacija tokia, kad drauge paprase gelbeti vestuviu situacija ir pabuti liudininke (buciau buvus pirma pamerge). Vestuves neitin dideles, nereikia kazkokio sou, minimaliai, bet vistiek pasiruost reikia, o vestuves 23d, as dar nesutikau, bet manau teks...Gal kas turit patarimu?
Ir dar... man asmeniskai labai nepatinka tos graudzios iki kaulu smegenu atsibodusios islydetuviu kalbos, noretusi kazko idomesnio, linksmesnio, su jumoru... bet kad laiko nera ruostis, ka daryt? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti