QUOTE(Dovute @ 2008 08 13, 00:47)
p graviravai ant abieju tauriu vienodai,ar kaip? vardu reikia? jau man galva nuobemiegiu naktu neveikia
Štai kokia čia idėja:
Sveikos merginos dar kartą. Noriu jums pasiūlyti vieną labai gražią ovaną jauniesiems, kurią mes gavome per savo vestuves. Berods per antą užsėdimą, mūsų piršliai perskaitė žodžius apie tai, jog mes jau turim plakti kaip viena širdis ir t.t. Mums įteikė dvi dideles stiklines taures pripildytas šampano. Ant mano taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"Kai dvi širdys
Tai tyliai tyliai
Ant mano vyro taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"plaka vienu ritmu,
didelė meilė ateina."
Iš pradžių liepė perskaityti man kas parašyta, po to vyrui. Deje, perskaite žodžius neradome jokios logikos, net keista pasidarė Pagalvojau, kad skaityti nebemoku Tada piršliai pasakė, kad nuo šiandien esame kaip vienas ir viskuo turime dalinti, net ir eilėmis. Paprašė jog aš perskaitytčiau pirmą eilutę, tada vyras pirmą eilutę. Po to aš antrą ir vyras antrą eilutę. Taigi finalas gavosi labai gražus :
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."
Man tai irgi pasirodė labai
Mes irgi taip darysim.
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 13, 07:10)
mes norėjome ,kad taurės būtų iš metalo, gavome tik vyno taures ant kurių vietos buvo tik ant kotelio graviruoti, mes su mb pasitarėm ir aš nusprendžiau, kad vardus ir datą kada susituokė jie žino, ir kas padovanojo taip pat, tai liko tik žodžiai ir ypatingas gražus pasveikinimas, kurį nusižiūrėjau nuo šios temos kažkurios mergaitės
, ačiū jai, nors graveris buvo nepatenkintas nu kaip čia dabar be vardų ai pagalvojau mums bus gerai ir tai paplojau 40lt
, tai taurės įgauna nemažą kainą
, o išlaidų atrodo, kad neišlaidaujam bet vis tiek labai jau daug sumoje gaunasi
Su taurėm tai tikra bėda. Atrodo pasirinkimas kaip ir yra, bet nieko gražaus nepavyko rasti
Radom vienoj parduotuvėj šampanines, su tokiom juodom kojelėm. Ten perkant graverio paslaugos įeina. Tai taurės su visais žodžiais ir dar tokį piešinuką žiedus išgraviravo, gavosi 36lt.
Jai ką domina tai parduotuvė yra Vilniaus g, beveik kitoj pusėj prie tos žymiosios parduotuvės
[/url]