Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

O svočiutės, kaip puošiat savo krepšius, kur nešiojatės gamtoje su saldainiais ir kitais gėriais...
Atsakyti
Na, svočiutės, kur pasakojimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Jungiuosi prie gausaus 08.16 dienos svočių būrio biggrin.gif Esu pirmakartė, taip sakat, tad iš karto diiiidelis AČIŪ už čia atrastą idėjų lobyną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 11, 12:53)
O svočiutės, kaip puošiat savo krepšius, kur nešiojatės gamtoje su saldainiais ir kitais gėriais...

Prikabinsiu baltą kaspinėlį ant pinto krepšelio ir tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 11, 12:54)
Jūsų AŽ pilna ax.gif
Laukiam foto ką gi tokio gero nuveikėt g.gif

aha sukelsiu bet tik ne šiandien, gal rytoj g.gif , laikas dabar mano priešas, nes praktiškai per 2 sav viską turėjom- turim pasidaryti doh.gif

QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 11, 17:15)
Prikabinsiu baltą kaspinėlį ant pinto krepšelio ir tiek. ax.gif

aš irgi taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,jungiuose ir as i jusu buri 4u.gif ,nors man dar yra truputi laiko,ves tuves tik spalio pradzioje,bet jau po truputi ruosiuosi ax.gif
Atsakyti
man coma as niekaip nesumastau ka orginalaus zaisti lauke ir aplamai kaip viskas turi vykti po to kai gryztam is gamtos nesusideda man niekas wacko.gif fool.gif backe kai nervija kai pirmas kartas. nieko neismanau nieko nemacius nieko nezinau ieko nebesuprantu eisiu tuoj koki posma nubliausu gal prasvieses frusty.gif
Atsakyti
na va pagaliau aš po vestuvių na ką ryte atvažiavome pas jaunąją atvažiavo vyrai gavo asotį išgerti giros per šiaudelius visi labai juokėsi nes neįmanoma patraukti per juos, poto atėjęs jaunikis prie durų turėjo perskaityti ant agro plevelės sukabintas širdutes kitoj jų pusėj buvo parašyta kodėl nori vesti jaunąją, poto iškirpo širdį ant plevelės ir visi iėjome... sikalbėjome žodžius su piršliu ir išvažiavome į metrikacijos skyrių. Po to važiavome į deiviną pavalgyti ir pasifotkinti super restoranas o aplinka- nėra geresnės vietos kaune bent taip manau. Po to važiavome namo nes bažnyčioje nesituokė. Grįžę namo išsipirkome stalą-daug ginčinomės bet susitarėme.... Vakaro eigoje buvo užsakyta iš tarp gėlių šokėja- aišku jaunieji nežinojo jiems buvo staigmena... Visiems labai patiko
Papildyta:
bet dėja jai bešokant nukrito sijonas liko tik su kelnaitėm bet niekas nesuprato ji labai gražiai išsisuko iš padeties poto visi nustebo kai jauniesiems davėme stiklainį trilitrinį su baltais centais- šeimos biudžetu. Ir leidome dėže- kelionės fondą kad surinkti pinigėlių jauniesiems i turkiją. poto ferverkai nu ir išlydėjimas buvo linksmas pasiuvau didžiulius triusikus naktinius į kuriuos tilpo abudu jaunieji vienoje kalaškėje jaunoji kitoje jaunikis viduryje ant priekio buvo širdis ir joje parašyta amžinai kartu.. Nu smagu buvo publika nebloga bet vistiek mano akimis pirmas blynas buvo padegęs0 nes pirmą kart piršliavome. beja rūtų nedeginome o užrakinome skrynutėj tad visi ir nustebo
Papildyta:
patiko visiems nes jaunojo mama net 3 kart atsisveikindama atėjo ir dekojo kad buvo labai gražu viskas na bet kiek žmonių tiek nuomonių tai tiek pasakojimo einu miegoti nes tik katik grįžau iš vestuvių buvo dvi dienas o šiandien tik išleido namo blush2.gif
Atsakyti
nieko, jei kitiems patiko tai smagu. o kodel pati manai kad prisviles tas blynas? kas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 08 11, 22:23)
nieko, jei kitiems patiko tai smagu.  o kodel pati manai kad prisviles tas blynas? kas nepatiko?

VISTIEK BUVO KELIOS VIETOS KUR SUSIPAINIOJAU ŽODŽIOSE IŠ JAUDULIO NA BET VISI SUPRATO KAD NELENGVA 60 ŽMONIŲ VESTI VAKARĄ smile.gif IR MUZIKANTAI TRUGDĖ NESUSIKALBĖJOME SU JAIS UŽTAT SEKANTĮ KARTĄ - JEI DAR TEKS PIRŠLIAUTI DUOSIU VISĄ SCENARIJAUS KOPIJĄ IR MUZIKANTAM KAD NEMAIŠYTŲ VESTI PROGRAMOS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jukciaastapati: 11 rugpjūčio 2008 - 20:34
aisku. dieve pas mane jau surinkta 70 sveciu ir dar ne visi atsakymus dave.. truputi baugu, pirmosios vestuves ir sitiek zmoniu. bijau kad manasis blynas gali but gerokai paskrudes.
Atsakyti
Merginos, galiu pasakyt, kad ir kaip jūs besijaudintumėte, viskas bus nerealu ir puiku jūsų jauniesiems, nes jie tądien dažniausiai bijo dar labiau už jus, jaudinasi iki negalėjimo, nieko nemato ir nieko negirdi hihihi.gif
Atsakyti