Labas rytas.As ziurejau viena kompakta vestuvini.ir ten sege komendantas antpecius.Gal blogai isege,bet antpeciai buvo nukore ir nelabai arode.Gal juos reikia segti su kuo nors kitu.O kai nusisega svarkus tai ir nesimato kuris yra komendantas.
As nutariau kabinti ant kaklo mazus saksofonus.Nes ju nors iskarto neuims.Ir problemu maziau. Visus savo dalykelius puosiu juostele analogiska spalva su savo rubu.Ir ant buteliu risiu mazus kaspinelius.
Visoms sekmes nekegvame darbelyje.
o kokiu idomesniu zaidimu viduj per vestuves gal kas zinot?
kaip sestadieni sekesi svociauti? Oras tai geras buvo
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 09, 21:45)
kaip sestadieni sekesi svociauti? Oras tai geras buvo
Tai šeštadieninės dar paipeliojasi
Aš šiandien jau be plionkės Net akys išvarvėjo nuo kompo. Pasidariau laikraštį, sienlaikraštį, šiaip daug darbelių susimečiau jau, susižiūrėjom su vyru, ko dar neturim... Ryt bandysim įgyvendint.
Geriausias bajeris - nuvarau į kirpyklą susitart dėl makiažo ir šukuosenos - ta diena pas visas jau nuo 5 ryto užimta. O daugiau mūsų kaime nėr kur Tai makiažui lyg ir išsiderėjau, o su galva tai blyn.... Ai, plikai nusiskusiu, jei ką
Man iškilo toks klausimėlis:kada pagal tradicijas jaunikis išvažiuoja iš savo namų pas jaunąją - jį kaip ir išlydi piršlys ir kartu atvažiuoja pas jaunąją. Ten laukia jaunoji, pamergės ir svočia. o kaip su jaunikio tėvais, ar jie taip ir lieka namuose, kur išlydėjo sūnų, juk palaiminimą turi duoti abeji tėvai abiems vaikams? Su kuo jie važiuoja? Atskirai? Na man ta vieta kazkokia graudi ir neaiski? Kokių turite minčių?
tai jei bus išlydejimas iš jaunikio namų gali jį iš kart ir palaimint tevai, o jaunają, taip pat atskitžrai laimins jos teveliai.
Jai nori kad kartu laimintu - gal bus pas jus bažnyčia? Gali susitart su kunigu kad teveliai ten palaimuntų porą.
Pas mus nebus jaunikio išlydetuvių, juos abu išlydėsim iš nuotakos namų, tai ten abu ir palaimins.
Jai nori kad kartu laimintu - gal bus pas jus bažnyčia? Gali susitart su kunigu kad teveliai ten palaimuntų porą.
Pas mus nebus jaunikio išlydetuvių, juos abu išlydėsim iš nuotakos namų, tai ten abu ir palaimins.
Merginos, gal Jus turite daugiau patirties ir siaip ideju, tai gal galetumete pasakyti, kaip Jus organizuojate dovanu iteikima jauniesiems (kai sveciai dovanuoja) Kiek esu buvusi vestuvese, tai po jaunuju sutikimo prasideda dovanu metas, visi sustoja poromis i eile, sako tosta, salia stovintys pirsliai ipila sampano isgerti (kartais dar ir pjausto torta), pasveikini, iteiki dovana ir pasitaruki i sali Labai man tas konvejeris nepatinka ir laiko nemazai uzima Knieti man cia kazka pakeisti, kazkaip kitaip padaryti, bet nesugalvoju kaip
QUOTE(mazute@ @ 2008 08 10, 15:49)
Merginos, gal Jus turite daugiau patirties ir siaip ideju, tai gal galetumete pasakyti, kaip Jus organizuojate dovanu iteikima jauniesiems (kai sveciai dovanuoja) Kiek esu buvusi vestuvese, tai po jaunuju sutikimo prasideda dovanu metas, visi sustoja poromis i eile, sako tosta, salia stovintys pirsliai ipila sampano isgerti (kartais dar ir pjausto torta), pasveikini, iteiki dovana ir pasitaruki i sali Labai man tas konvejeris nepatinka ir laiko nemazai uzima Knieti man cia kazka pakeisti, kazkaip kitaip padaryti, bet nesugalvoju kaip
Aš buvau vienose vestuvėse, kur taip buvo organizuota. Tik šampano nieks nepilstė ir torto nepjaustė, o kiekviena pasveikinusi pora su jaunaisiais fotkinosi. Labai liuks idėja, nes nereikėjo kampais jaunųjų gaudyt, kad nusifotografuotum.
Aš organizuosiu irgi tokį pat variantą, tik kad dalinsiu sveikinantiems saldainius su jaunaisiais.
Sveikutės,
Pagaliau jau kitas savaitgalis "MANO" taip nesenai atrodė kad dar velnias žino kada, o čia jau GREIT
Pagaliau jau kitas savaitgalis "MANO" taip nesenai atrodė kad dar velnias žino kada, o čia jau GREIT
QUOTE(tsima @ 2008 08 10, 13:04)
Man iškilo toks klausimėlis:kada pagal tradicijas jaunikis išvažiuoja iš savo namų pas jaunąją - jį kaip ir išlydi piršlys ir kartu atvažiuoja pas jaunąją. Ten laukia jaunoji, pamergės ir svočia. o kaip su jaunikio tėvais, ar jie taip ir lieka namuose, kur išlydėjo sūnų, juk palaiminimą turi duoti abeji tėvai abiems vaikams? Su kuo jie važiuoja? Atskirai? Na man ta vieta kazkokia graudi ir neaiski? Kokių turite minčių?
mūsų jaunikio tėvai nori važiuoti kartu pas jaunąją ir ten sudalyvauti , tai nusprendėm, kad jie pirks gėles sūnaus ušvienei ,o dar ką daugiau nesugalvojom ir atvarys visi vot
o kiek nuveikėm per savaitgalį nepatikėsit , bet šiandien jau nefotkinsiu nes fotikas kamabryje , kuriame miega vaikas , džiaugiusi produktyviu savaitgaliu
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 10, 22:37)
mūsų jaunikio tėvai nori važiuoti kartu pas jaunąją ir ten sudalyvauti , tai nusprendėm, kad jie pirks gėles sūnaus ušvienei ,o dar ką daugiau nesugalvojom ir atvarys visi vot
o kiek nuveikėm per savaitgalį nepatikėsit , bet šiandien jau nefotkinsiu nes fotikas kamabryje , kuriame miega vaikas , džiaugiusi produktyviu savaitgaliu
Tai vat ir mūsų jaunojo tėvai nori išleist kartu, bet jaunoji labai nori važiuot iš savo namų. Tai ir darysim tikriausiai du "pagraudenimus'- vienas pas jaunąjį, kitas pas jaunąją. Tik vis neapsisprendžiu ar palikt piršlelį vieną pas jaunikį, gal tegul vartosi jis ten vienas.
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 10, 22:37)
Jūsų AŽ pilna
Laukiam foto ką gi tokio gero nuveikėt