Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(vaidoska @ 2008 08 08, 10:18)
taip mazdaug ir bus, antras uzsedimas apie 23 val.  smile.gif

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 08 08, 10:22)
Naktibalda, nepanikuok 4u.gif Viska gerai cia surasei thumbup.gif

ačiū 4u.gif , o panikuoti reikia nes kitą šeštad vestuvės o dar pliusiukų labai mažai pasidėjau doh.gif
Atsakyti
Aš tai atsispausdinau vakar visą scenarijų jau, ir susirišau jį į papkutė. Darbų pasisikirstymo pasidariau korteles, padariau kaip kad ant debesies pranešimą spaudai, atspaudinau užklijavau ant kartono ir iškirpau, taip pat meilės receptą.
O šiandien varom su vyru apsipirkt, grįžo anksčiau iš darbo bus man lengviau negu vienai rolleyes.gif

Flesi, atsiūsk man į iindre@yahoo.com tas p4das kur pro rakt7 skilute matosi, sugalvojau ką su jom padarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 08 07, 20:30)

Studijoj VG, jei nuo rotušės, tai kirtus Daukšos gatvę kairėj pusės iškart už hansa bankomato, man atrodo ten daro, nes ten užsakiau tokį paveikslėlį jauniesiems prieš židinį įteikti - ten klijuojasi pinigai, medis, duona ir dar kažkas... neatsimenu, tai manau, kad papkę ir padarytų.

Aciu, bandysim ieskoti smile.gif
Atsakyti
O vakar musų jaunieji pakalbėjo su muzikantais ir tie liepė perduot svočiutei, kad perdaug nesiruoštų nes nebus kada pagal laika ka padaryt:blink: Tai biskį pasimečiau ir kažkaip ūpą numušė. Aišku labai gerai taip pasakyt kai viskas jau kaip ir apiplanuota doh.gif Tai dabar viską permastau iš naujo. Būkit geros pagelbėkit man su keletu klausimėliu. Jai planas toks:
1 Užsėdimas:
dokumentai,
taures jauniesiems
komendantai
padeka tevams

10 fakyrų pasirodymas
II uzsedimas:
karti,
zidinys
Ilgiausių leidžiant vandens žibintus.

Po to dar lieka puokštės ir keleraiščio metimai, torto pjovimas.

Tai jai toks planas, vestuvės vienos dienos, tai ar apsimoka man dar ruošti pvz tą laišką gandrui? Kada darbų pasidalijimą tada?
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 07 23, 14:43)
Sveikutės svočiutės smile.gif ir man jau dreba kojelės - kita savaigali - linksmoji dalis. Lyg ir viską turiu, bet du klauismai:
kaip paleisti į dangų ta dangaus žibinta - radau tik kokią tai tabletę ir sulankstyta širdis<
antras klausimas - ka sakote kai jaunieji pjauna tortą , jie planuoja pjauti pirma dieną po 12 val.
tiesa , idėja stalo išpirkimaui - duoti vokelį( tai dabar madinga) su valgomais pinigais.

mergytės, gal galit nupasakot kaip atrodo tas dangaus žibintas ir kur jį rast pirkti? smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit saldainių popierėlių pavyzdžių ir pinigų, kur su jaunaisiais galima pasidaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 08 rugpjūčio 2008 - 12:39
QUOTE(*Camelia* @ 2008 08 08, 13:21)
mergytės, gal  galit nupasakot kaip atrodo tas dangaus žibintas ir kur jį rast pirkti? smile.gif

čia vienas iš pavyzdžių mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 08, 13:38)
Gal kas turit saldainių popierėlių pavyzdžių ir pinigų, kur su jaunaisiais galima pasidaryt?

jeigu pasidaryt pati, tai paimi kokia nors foto programa ir pasidarai, o jeigu ieškai kas daro, tai čia viena iš supermamų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As irgi jau rimtai pradejau ruostis. Po susitikimo su muzikantais viskas daug aiskiau, musu bus sie akcentai: Stalo issipirkimas, dokumentu iteikimas, po ju grazus zodziai kokie tai, tada komendantu rinkimas, karti karti, apie 24 val. seimos zidinio uzdegimas, rutu nusegimas, veliumo nusegimas, ir pavertimas gaspadoriais. Na ir zinoma antra diena, cia jau muzikantu nebebus. Pasidare daug aiskiau ir visai nebebaisu.
Tik mano vyras visas mano idejas ispeikia, na ir tegul as irgi nesuksiu per daug galvos. Tai va pirmadieni islekiam prie juros savaitei, grisiu dar bus like dvi savaites, laiko manau dar yra.

Merginos jeigu zmoniu 45 uztenka dvieju komendantu g.gif Ir pirslelis juk pilsto, tai gaunasi jau trys manau uzteks.
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 07, 21:45)
maniskis sako, kad ir taip daug islaidu ir musu pirsliavimas jiems dovana turetu skaitytis, o as nezinau ne ka galvot  g.gif

Tai jeigu Jums neapmoka viso šito gėrio tai aišku. Padovanokit gražų butelį, su palinkėjimu išlaikyt pvz. iki Sidabrinių vestuvių. O jeigu jaunieji visas išlaidas dengia, tai tada jau būtų gražu ką nors atminčiai dovanot, arba pinigais. Aš dalį dovanos pati dariau, kitą savaitę galėsiu parodyt, o šiaip pirkom rankų darbo sidabro-alavo taures - vyrą ir moterį - dar išgraviruot reiks. Irgi galėsiu nufotkint, bet vėliau.
Atsakyti
SOS

merginos padekit- ryt vestuves, visokio gerio is jusu prisirinkau ( del ko esu be galo dekinga visoms!!!!)
Taciau supratau, kad nieko neturiu is lauko zaidimu!!!!

Kazkur skaiciau apie braskytes ir agrastus, bet jau snd nespesiu niekur surast!!. Gal galit kas pasufleruot ten tas grazias frazes, ir bent trumpai apie zaidimuka??? Buciau laaabai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O be to gal dar lauko zaidimu kokiu turit idomiu, neiprastu?
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2008 08 08, 18:53)
SOS

merginos padekit- ryt vestuves, visokio gerio is jusu prisirinkau ( del ko esu be galo dekinga visoms!!!!)
Taciau supratau, kad nieko neturiu is lauko zaidimu!!!!
Kazkur skaiciau apie braskytes ir agrastus, bet jau snd nespesiu niekur surast!!. Gal galit kas pasufleruot ten tas grazias frazes, ir bent trumpai apie zaidimuka??? Buciau laaabai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O be to gal dar lauko zaidimu kokiu turit idomiu, neiprastu?

Išsiunčiau emaila, pažiūrėk ar gavai mirksiukas.gif

Merginos, pasiekė mus gandas kad vis dėl to mano vyrą kars doh.gif nerandu tarp savo visu dalyku pirslio tastamento, gal kas turit po ranka?
Peruka is drauges susitariau kad paimsiu, sukneles savo tokia placia duosiu, uzsides kalgotkes, ir gales varyt kur i stotele ar kur apsimetes mergela lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 08, 18:17)
Išsiunčiau emaila, pažiūrėk ar gavai mirksiukas.gif
Merginos, pasiekė mus gandas kad vis dėl to mano vyrą kars doh.gif  nerandu tarp savo visu dalyku pirslio tastamento, gal kas turit po ranka?
Peruka is drauges susitariau kad paimsiu, sukneles savo tokia placia duosiu, uzsides kalgotkes, ir gales varyt kur i stotele ar kur apsimetes mergela lotuliukas.gif

ACIIU TAU !!!! Nerealiai mane isgelbejai su tuo zaidimuku ir visais kitais!!! 4u.gif 4u.gif

As kaip visada paskutine minute viska- miegu po 5 val jau antra savaite doh.gif doh.gif doh.gif

Sekmes rytoj svociutes!!!
Atsakyti