Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

šiandien išsirinkau pagaliau sau aprėdus doh.gif , būsiu netradicinė svočia, ne raudona, ne pūsta, ne blizganti tongue.gif , būsiu juoda balta derinys, trumpas sijonas ax.gif , nu su kitais rūbais atrodau kaip boba , o aš dar jauna blush2.gif lotuliukas.gif , taigi sakyčiau vienas didis darbas baigtas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aš aprėdus irgi nusipirkau, būsiu žalia, aptempta ir neblizganti biggrin.gif Varau darbus apsidirbsiu greit, paskui darbe reiks scenarijų dėliotis doh.gif
Atsakyti
sakykit mergaitės, o kaip tvirtinat antpečius stalo komedijantams biggrin.gif g.gif , pasiūti pasiūsiu o kaip prisekti su žiogeliais unsure.gif
Atsakyti
Mes kaip pirkom antpečius tai iškarto davė tuos tokius smeigtukus, su spalvotu burbulu ant galo. Tai su juo paprastai biškį įsegti galimą į marškinius ir viskas rolleyes.gif

Aš būsiu žalvarinė svočia, su kabančią puokštę, kurią užsakė jaunoji. Tiksliau mudvi abi vakar, ji norėjo sau kabančios, tai ir visma pulkui reikėjo tokias pačias, bet man tai giliai dzin viskas, svarbiausiai tai būtų tai ko jaunioji labiausiai nori rolleyes.gif

Vakar susipausdinau braškių ir agrastų žaidimą, šiadnien susikarpysiu tik. Persidarysiu sąrašą ko reik, nes jau daug ką nupirkus esu, ir reiktų šiandien ar ryt dasipirkt daug manž viską, būtų ramu, liktų tik grožio procedūros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 07, 12:10)
Mes kaip pirkom antpečius tai iškarto davė tuos tokius smeigtukus, su spalvotu burbulu ant galo. Tai su juo paprastai biškį įsegti galimą į marškinius ir viskas rolleyes.gif

Aš būsiu žalvarinė svočia, su kabančią puokštę, kurią užsakė jaunoji. Tiksliau mudvi abi vakar, ji norėjo sau kabančios, tai ir visma pulkui reikėjo tokias pačias, bet man tai giliai dzin viskas, svarbiausiai tai būtų tai ko jaunioji labiausiai nori rolleyes.gif

Vakar susipausdinau braškių ir agrastų žaidimą, šiadnien susikarpysiu tik. Persidarysiu sąrašą ko reik, nes jau daug ką nupirkus esu, ir reiktų šiandien ar ryt dasipirkt daug manž viską, būtų ramu, liktų tik grožio procedūros rolleyes.gif

kaip tau pavydžiu, o man dar viskas liko doh.gif , sukuosi ksakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 07, 12:14)
kaip tau pavydžiu, o man dar viskas liko  doh.gif , sukuosi ksakant  doh.gif

Suspėsi, stversi jautį už ragų ir viską vienu metu susipirksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo ax.gif
-Noriu, kad kunigas pašventintų duoną ir šeimos židinį, kada su juo tartis, kelias dienas prieš, ar jau kai nuvyksim visi, kol zakristijoj viską parašys tada?
-Kiek šliūbas dabar kainuoja?
Dar kažko norėjau paklausti, ale kai darbų aplink 100, o šitas 101 tai ir pamiršau doh.gif atsiminsiu - paklausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2008 08 07, 12:56)
*Noriu, kad kunigas pašventintų duoną ir šeimos židinį, kada su juo tartis, kelias dienas prieš, ar jau kai nuvyksim visi, kol zakristijoj viską parašys tada?
**Kiek šliūbas dabar kainuoja?

100 metų nematyta 4u.gif
*užteks prieš santuoką mirksiukas.gif
** o čia kie negaila. mes vargonininkui davėm 100 (nes prašėm, kad iš kitur atvažiuotų), klebonui 200 Lt + lauktuvės (Tores brendis ir Rafaelo saldainiai )
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 07, 12:09)
100 metų nematyta 4u.gif
*užteks prieš  santuoką mirksiukas.gif
** o čia kie negaila. mes vargonininkui davėm 100 (nes prašėm, kad iš kitur atvažiuotų), klebonui 200 Lt + lauktuvės (Tores brendis ir Rafaelo saldainiai )

ačiukas labai 4u.gif ne į temą, kaip tavo mažiukas auga bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės 4u.gif ir mes su vyru piršliausim pirmą kartą rugsėjo 27-ąją, jūsų visų pagalba maždaug jau isivaizduoju, kaip kas bus, idėjų galvoj pilna, scenarijų jau irgi po truputį dėliojuos, nenoriu palikti paskutinei minutei visko ax.gif

QUOTE(vitta @ 2008 08 06, 22:31)
Kai piršliavom su vyru pirmą kartą, aš pasidariau korteles nedideles. Man labai pasiteisino. Kiekvienas etapas, trumpai kortelėj. Etapas praėjo, sekanti kortelė. Manau ir šį kartą kažkaip panašiai darysiu, juo labiau, kad jaunieji nori linksmų vestuvių, o ne mamų graudenimo  biggrin.gif

Labai patiko šita idėja su kortelėm, tik kur jas visas sudėti?galvoju į papkę, bet ar neiškris?
ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti
giriuosi pasiuvau antpečius cool.gif , o dabar reikia eiti krapštyti scenarijų doh.gif vaje vaje , geriau siūčiau, puoščiau tik ne galvoti kažką, bet reik gi pabaigti kaip nors ax.gif
Atsakyti
O aš šiandien atsispaudinau sertifikatus, ant storoko popieriaus, kaip kad kartono, tai džiaugiuosi kaip gražiai atrodo, nes su mano printeriu tai košmaras, viskas blankiai labai gaunasi doh.gif
Atsakyti