Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

aciu uz nuomones 4u.gif
maniskiai tai visko nori, jaunikis tai isvis nusiteikes, kad as daug ka darysiu, nes jis nori, kad vestuves kuo idomesnes butu unsure.gif tai kad ir gyvena kartu, bet bandysim ka nors sugalvot. Siaip tai jie gyvena su jaunikio tevais, tai is vis, zmoniu bus nemazai, kaip mes ten sutilpsim doh.gif
O as iki vaziavimo i sale turesiu su savim pinta krepsi, o daugiau nusipirkau grazia spalvota deze, i kuria viska susidesiu ir nuvesiu is vakaro arba is ryto. bandysiu deliotis pagal laika ir paskirti, gal pavyks. Dar beliko kelios savaites, bet dar nieko neturiu susipirkus, susideliojau scenariju ir sedziu patenkinta doh.gif
Atsakyti
O mano savaitgalis ne šis o kitas, bet daugelio dalykų irgi dar trūkstą biggrin.gif ir ramiakas sėdžiu, scenarijų peržvelgiau gal vakar, tai truputį kaip ir visad pakoregavau ir vėl sėdžiu rami lotuliukas.gif
Padarė draugė nomedos saldainių popierėlius, atsispausdinau šiandien pasibandyt susivyniot, vyniojimas vienas malonumas thumbup.gif suvyniojau gal 4, paslėpiau, bet šuo vistiek rado ir suėdė doh.gif lotuliukas.gif nu tai kaip man ką daryt? doh.gif
Krepšį pintą duos man jaunoji, nes ji pernai per mano vestuves jį vežėsi, nors buvo tik vyriausioji pamergė.
Dar žinau kad 11 suknelės primierką, ir kad reik šią savaitę nagus pasdaryt, ir pedikiūrą kitą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
Iskilo klausimas kvailas: jus turit tik saldainiu savo krepsy blush2.gif ar dar ko nors?

Convit - -> galesiu padet suvyniot saldaines biggrin.gif patirties turiu neseniai suvyniojau 2 kg meska siaures mirksiukas.gif

o man kiek reikalu blink.gif si ketvirtadieni mergvakaris thumbup.gif siuvau jaunajai rubus thumbup.gif galesiu idet foto po ketvirtadienio smile.gif

tiesa, vakar persinuomavau kita suknele blush2.gif radau grazesne biggrin.gif

ryt lekiu tik torto uzsakinet, gal dar spes padaryt blush2.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 08 06, 00:34)
Iskilo klausimas kvailas: jus turit tik saldainiu savo krepsy blush2.gif ar dar ko nors?

Convit - -> galesiu padet suvyniot saldaines biggrin.gif patirties turiu neseniai suvyniojau 2 kg meska siaures mirksiukas.gif

o man kiek reikalu blink.gif si ketvirtadieni mergvakaris thumbup.gif siuvau jaunajai rubus thumbup.gif galesiu idet foto po ketvirtadienio smile.gif

tiesa, vakar persinuomavau kita suknele blush2.gif radau grazesne biggrin.gif

ryt lekiu tik torto uzsakinet, gal dar spes padaryt blush2.gif kaip manot?

Ai sudėsim ten saldainius, kelis mandarinus, gal obuolius. Vyras ims lagaminuką su alkoholiu, ten sudėsim ir dalykus reikalingus žaidimam gamtoje. Dar reik kažkaip susidėt ir su savo vežiotis stalo išpirkimui reikalingus dalykus ar ne? ar juos pasilikti sodyboj iš vakaro, ir paskui greit nulėkt pasiimt?
Dovute, kiek reikėjo popierėlių ar lapų atsispausdinti 2kg saldainių?
Aš torto irgi dar neturiu blink.gif buvau jį pamiršus, šėt, bet ar jo labai reik a? blush2.gif

Dar išmasčiau dabar sėdėdama, kaip su sūriu? Iš vakaro nusivešt ir padėt į šaldytuvą? Nesugalvos šeiminikės jam ką nors padaryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 05, 23:44)
Ai sudėsim ten saldainius, kelis mandarinus, gal obuolius. Vyras ims lagaminuką su alkoholiu, ten sudėsim ir dalykus reikalingus žaidimam gamtoje. Dar reik kažkaip susidėt ir su savo vežiotis stalo išpirkimui reikalingus dalykus ar ne? ar juos pasilikti sodyboj iš vakaro, ir paskui greit nulėkt pasiimt?
Dovute, kiek reikėjo popierėlių ar lapų atsispausdinti 2kg saldainių?
Aš torto irgi dar neturiu blink.gif  buvau jį pamiršus, šėt, bet ar jo labai reik a? blush2.gif

Dar išmasčiau dabar sėdėdama, kaip su sūriu? Iš vakaro nusivešt ir padėt į šaldytuvą? Nesugalvos šeiminikės jam ką nors padaryt? lotuliukas.gif

As cia viena tokiu metu blaskausi blink.gif vis dar 4u.gif
kiek popieriuku sunaudojau, tai negaliu psakyt blush2.gif nes turejau apie 30 lapu atspausdintu,bet zinok labai jau daug liko blink.gif gerai, kad man spalvotas spausdinimas nekainavo. nes ant A4 dedasi 6 popieriukai. sunku, ka ir pasakyt. reikia susikaiciuot saldaines mirksiukas.gif

as tai su jaunaja kalbejau, kad torta turesiu, bet surio neturesiu blush2.gif nes vienos dienos vestuves thumbup.gif

o siaip turesim masina, tai visus daiktus vesiuosi kartu smile.gif
Atsakyti

As po trupuciuka ruosiuos,ir vis daugiau atsiranda klausimu.
1)Kas turi uzsakyti svociai puokste geliu.Nes pirslys bus mano vyras.
2)Ar po musu stala turi dar ispirkineti ir pabrolai su pamergem.
3)O namuka del seimos zidinio,kas perka.
Dekoju uz pagalba smile.gif .Bukit malonios atsakykit i mano klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 06, 11:51)

As irgi po truputuka isibegeju, nes mano pasirodymas rugsejo 6 d. rolleyes.gif Gal ir daugiau sia diena bus pirsliaujanciu? Pabandysiu pagelbeti biggrin.gif
1) man puokste uzsakineja jaunoji.
2) siaip kiek buvau vestuviu po pirsliu issipirkineja ir visas plkas.
3) cia kaip kur. As paklausiau jaunuju, tai sake, kad siuo klausimu rupinasi tevai.

Tikiuosi pagelbejau ax.gif As tai galva suku, kaip daryti su suriu. Is Kauno veztis ir laikyti Siauliuose 2 paras bijau ar nepages. O gal kas zino kur gamina skanu suri Siauliuose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 06, 10:51)

1) mano puokštę užsakė jaunoji (pas mus tokios tradicijos)
2) taip, paprastai jie išperka pirmieji, tik po to viską užbaigia piršliai
3) susitarimo reikalas, bet paprastai piršliai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2008 08 06, 00:44)

vešk iš vakaro. Aš iš viso mašiną nusivariau iš vakaro, bagažinėn susidėjau viską į atskirus maišelius vienoje dėžėje maždaug iš eilės ko reikės kiekvienam užsėdimui. tai tik atsidarydavau ir persikraudavau į savo "karzinką" - labai nesipainiojo niekas, nes kol daiktai stovi visuose namuose, tai atrodo, kad žinai kam kas kada skirta, o kai sudedi į vieną vietą, tai jų pakankamai daug gaunasi ir galva pradeda suktis. lotuliukas.gif
į gamtą savo krepšyje turėjau ko reikia žaidimams, saldainių ir gėrimų (vyras nesitampė lagaminėlio, dėjom į vieną) maistą buvom susidėję į kartoninę dėžę, beliko tik atnešt ir pasiserviruot (nuotakos mama sudėjo lauknešėlį)
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 06, 09:51)

Sveikutes.As irgi jungiuosi prie jusu.Dirbsiu 08 22. biggrin.gif Su jusu pagalba jau kaip ir viska turiu.Tik niekaip negaliu visko i vietas sudeliot.Galvoj makalyne.
1.Mes su jaunaja kartu puokstes uzskinejom,kad visos tarpusavi deretu.O pinigelius ko gero jaunajai reiks atiduot.
2.Kiek zinau pirma pirsliai "loja" tada visas pulkas.
3.Pas mus santuokos rumuose seimos zidiniuka duoda.Bet as dar viena pirkau pati.Nezinau gal ir perlenkiau?
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 06, 11:51)

1)kadangi pirsliauju jau si savaitgali,o pirslys taippat mano vyras,tai puokste uzsake jaunoji,kad geles butu is vienos operos.
2)stala mes ispirkinesim su pirsliu,poros nebedasides.
3)o seimos zidinio didziule taure nusipirko pati jaunoji,rado labai grazia,namukas jai nepatiko.

Papildyta:
QUOTE(blankita @ 2008 08 06, 18:41)
1)kadangi pirsliauju jau si savaitgali,o pirslys taippat mano vyras,tai puokste uzsake jaunoji,kad geles butu is vienos operos.
2)stala mes ispirkinesim su pirsliu,poros nebedasides.
3)o seimos zidinio didziule taure nusipirko pati jaunoji,rado labai grazia,namukas jai nepatiko.

na as jau kaip ir pasiruosusi,sakoti pasiimu ketvirtadieni,tortas penktadieni,manikiuras ir rubai penktadieni.viskas supirkta.bet jauciu ziauriai dideli stresa,nezinau kaip bus g.gif o dar kaip tycia lietus vaiksto,ar tik nebus lietaus sestadieni.
Atsakyti
o žiūriu šį šeštadienį dauk piršlių turėsim na va man ir šeštadienį ta lauktoji diena viską susidėjusi jau laukiu rytoj dar šakotį nusipirksiu manikiūras laukia vyro kostiumą paimti iš valyklos ir pirmyn į trasą gun_bandana.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Papildyta:
žada liktais prastą orą bet nereikia pulti į panika manau kad bus gerai gal praslinks pro šalį tas lietus būkime optimistės blush2.gif gathering.gif
Atsakyti
Sveikutės,
100 metų SM'e nebuvau, ale kai reikalas, tai kur daugiau lįsi ax.gif Mano pasirodymas 08,22 turiu nieko blush2.gif darbai vaikai vėl darbai, vienu žodžiu depresūha juoda verysad.gif O dar ir nuotaka, po SM/ą kartais prasineša, tai kaip ir išvis ne kas. Na nieko vistiek po truputį pasirankiojau idėjų, truputį pakoreguosim ir bus liuks biggrin.gif Ale iš kur laiko sutaupyti neįsivaizduoju.
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 05, 16:12)
Gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkti grazia papke scenarijui sudeti.Konceliarijos parduotuvese, nieko gero.

Kai piršliavom su vyru pirmą kartą, aš pasidariau korteles nedideles. Man labai pasiteisino. Kiekvienas etapas, trumpai kortelėj. Etapas praėjo, sekanti kortelė. Manau ir šį kartą kažkaip panašiai darysiu, juo labiau, kad jaunieji nori linksmų vestuvių, o ne mamų graudenimo biggrin.gif

Ačiū merginoms už idėjas 4u.gif
Atsakyti