Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(vaivai @ 2008 08 05, 13:19)
O į ką svočiutės dedatės saldainius ir kitus skanėstus? mirksiukas.gif
Į pintus krepšius, ar yra kas šiuolaikiškesnio?

Dėkui

aha mane irgi domina šitas klausimas, o kur vyrai visą gėrį dedasi g.gif , anksčiau būdavo tokie diplomatai biggrin.gif , o dabar irgi taip ar naujienų kokių yra
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 08 05, 13:19)
O į ką svočiutės dedatės saldainius ir kitus skanėstus? mirksiukas.gif
Į pintus krepšius, ar yra kas šiuolaikiškesnio?

Dėkui

Mes visus "inventorius" buvom išsidėlioję į įvairaus didumo dovanų maišelius ir maišus. Aišku, žinojom, kas kur kokiam maiše buvo sudėta (dėliojom labai sistemiškai pagal panaudojimo laiką ir paskirtį) - mums buvo patogu. Bet čia matyt kaip kam patogiau. O pinti krepšiai užima daug vietos, ir taip tą dieną daug daiktų reikia susitalpinti unsure.gif na bet čia kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(stauride @ 2008 08 05, 14:47)
Mes visus "inventorius" buvom išsidėlioję į įvairaus didumo dovanų maišelius ir maišus. Aišku, žinojom, kas kur kokiam maiše buvo sudėta (dėliojom labai sistemiškai pagal panaudojimo laiką ir paskirtį) - mums buvo patogu. Bet čia matyt kaip kam patogiau. O pinti krepšiai užima daug vietos, ir taip tą dieną daug daiktų reikia susitalpinti  unsure.gif  na bet čia kaip kam...

aha čia kitas klausimas jis irgi aktualus, o gamtoje kur nešiojotės g.gif
Atsakyti
Na aš tai dėjausi daiketlius į pintą krepšį. Tiesa pasakius neįsivaizduoju svočiutės be krepšio ax.gif man gražu blush2.gif
O dėl patogumo, tai man buvo labai patogu thumbup.gif Tilpo viskas kas reikėjo ir vietos daug neužėmė schmoll.gif . Butelių aš nesinešiojau čia jau piršlelio darbas buvo thumbup.gif O grįžus pasidėjau po stalu ir viskas buvo po ranka nereikia lakstyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 08 05, 15:34)
Na aš tai dėjausi daiketlius į pintą krepšį. Tiesa pasakius neįsivaizduoju svočiutės be krepšio ax.gif man gražu blush2.gif
O dėl patogumo, tai man buvo labai patogu thumbup.gif Tilpo viskas kas reikėjo ir vietos daug neužėmė schmoll.gif . Butelių aš nesinešiojau čia jau piršlelio darbas buvo thumbup.gif  O grįžus pasidėjau po stalu ir viskas buvo po ranka nereikia lakstyti thumbup.gif

jeigu viskas pavyks aš tiek tuėsiu šmutkių, kad į vieną krpešį netilps schmoll.gif
Atsakyti
As tai irgi krepsa pinta imsiu, nes svocia be krepso man ne svocia:)
Atsakyti
as tai manau kad viska susidesiu i maiselius, o turresiu ir krepsi. tai pvz eisim i gamta ir ten reiks tik keliu daiktu, tuos ir pasiimsiu, einant kitur, greit persimesiu kitus daiktus ir vsio. viso inventoriaus susimest i viena krepsiuka kaip ir neimanoma. nors pas mociute kaime maciau toki krepsi... bet tada visa palyda tures ji ir nest.
Atsakyti
Sveikos mielosios mano pagalbininkes 4u.gif
Na ka as jau po veselios ir net pailseti jau spejau thumbup.gif . Viskas praejo pagal plana, kaip visi sake graziai labai, juoniesiems patiko (jei nemelavo), o tai manau ir buvo svabiausia. Bet tiesa pasakius as antra karta nelabai noreciau pakartoti, nes pacios sventes kaip ir nemaciau, o galvele buvo uzimta dalykais kaip ka geriu padaryti, kada kur ka ir kaip suorganizuoti. Atsipalaiduoti, bet ir tai nepilnai pavyko jau po pirslio pakorimo, tiksliau pasakius nepakorimo thumbup.gif , nors ir siulesi muzikantas mano du vaikus iki pilnametystes islaikyti, bet matyt paskui apsigalvojo lotuliukas.gif
Muzikantai buvo super, labai taresi su mumis, kaip mes norejom, taip viska dare, neikyrus, bet programos ir turejo, zodziu labai sukalbami, man patiko.
o daugiu ne nezinau ka pasakyti, tos dvi dieneles tap greit praejo, kad net nepajutau, jog jau baigesi, kazkaip viskas thumbup.gif buvo.
jei kokiu klausimu turesit galiu papasakoti. Pulkeli musu buvo nemaza 8 poros, pasakiskai grazus jaunieji, na ir zinoma mes, ne maziau fantastiski pirsliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshka @ 2008 08 05, 16:18)
Sveikos mielosios mano pagalbininkes  4u.gif
Na ka as jau po veselios ir net pailseti jau spejau  thumbup.gif . Viskas praejo pagal plana, kaip visi sake graziai labai, juoniesiems patiko (jei nemelavo), o tai manau ir buvo svabiausia. Bet tiesa pasakius as antra karta nelabai noreciau pakartoti, nes pacios sventes kaip ir nemaciau, o galvele buvo uzimta dalykais kaip ka geriu padaryti, kada kur ka ir kaip suorganizuoti. Atsipalaiduoti, bet ir tai nepilnai pavyko jau po pirslio pakorimo, tiksliau pasakius nepakorimo  thumbup.gif , nors ir siulesi muzikantas mano du vaikus iki pilnametystes islaikyti, bet matyt paskui apsigalvojo  lotuliukas.gif
Muzikantai buvo super, labai taresi su mumis, kaip mes norejom, taip viska dare, neikyrus, bet programos ir turejo, zodziu labai sukalbami, man patiko.
o daugiu ne nezinau ka pasakyti, tos dvi dieneles tap greit praejo, kad net nepajutau, jog jau baigesi, kazkaip viskas  thumbup.gif  buvo.
jei kokiu klausimu turesit galiu papasakoti. Pulkeli musu buvo nemaza 8 poros, pasakiskai grazus jaunieji, na ir zinoma mes, ne maziau fantastiski pirsliai  lotuliukas.gif

Papildyta:
Sveikos buvusios ir busymos svocos.As forume naujoke.labai daug perskaiciau.Su kaikuriomis susirasiau ir man padejo del scenarijaus,man teks svociauti 22 rugpjucio.Pati svocia buvau labai senai verysad.gif .
Man teks suderinti keliu tautu kalbas.iesiog nezinau ka daryti.Gal kam teko derinti ;lietuviu,lenku ir rusu kalbas.Tai gal galite patarti kaip tai padaryti.Nes nevisi supranta lietuviu ir nevisi supranta rusu kalbas verysad.gif .
Pati jau pasigaminau karolius is saldainiu,stalo ispirkai.
Gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkti grazia papke scenarijui sudeti.Konceliarijos parduotuvese, nieko gero.
Manau dar bendrausiu su Jumis.nes yra daug neaiskumu.Ir tikiuosi i Jusu paglba. smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 05, 18:12)
Papildyta:
Sveikos buvusios ir busymos svocos.As forume naujoke.labai daug perskaiciau.Su kaikuriomis susirasiau ir man padejo del scenarijaus,man teks svociauti 22 rugpjucio.Pati svocia buvau labai senai  verysad.gif .
Man teks suderinti keliu tautu kalbas.iesiog nezinau ka daryti.Gal kam teko derinti ;lietuviu,lenku ir rusu kalbas.Tai gal galite patarti kaip tai padaryti.Nes nevisi supranta lietuviu ir nevisi supranta rusu kalbas verysad.gif .
Pati jau pasigaminau karolius is saldainiu,stalo ispirkai.
Gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkti grazia papke scenarijui sudeti.Konceliarijos parduotuvese, nieko gero.
Manau dar bendrausiu su Jumis.nes yra daug neaiskumu.Ir tikiuosi i Jusu paglba. smile.gif  blush2.gif

Tai pala tu lietuvoje vesi vestuves ar ne?? As isvis neissivaizduoju kokiu budu reiktu triem kalbom pavaryti.Jei LT jie ir turi derintis. Tu busi kokioj lenkijoj tu derinsies prie lenku smile.gif. Bent jau as taip issivaizduoju.
Atsakyti
Vestuves Vilniuje.Bet svecai bus,kurie nezino Lietuviu kalbos,nes gyveno visa laika Ukrainoje,bei yra lietuviu kurie nezino rusu kalbos.O yra nekorektiska kalbeti,kai kazkas kazko nesuprata verysad.gif .Tai ir reikia derinti.Manau su dukra tai daryti.Nes ji bus pirmoji pamerge.O mano vyras nelabai moka kalbeti ir jis to nedarys.Tai teks viska daryti paciai.
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 04, 21:20)
laba,
dekui, merginos, uz atsakymus del vedusiu poru. Jaunajai pasakiau, kad jeigu tiki prietarais, tai geriau nekviest, bet jeigu ne, tai pirmyn. Tai ji nusprende kviest, nors giminej tai ojei kaip nesupratimas nuvilnijo  doh.gif
Ziuriu musu bus net kelios prisliaujancios rugpjucio 23d.  bigsmile.gif  gal netycia yra Siaulieciu?  rolleyes.gif
Dar klausimeliu pora:
1. Su nuotaka nesutariam kada turetu buti teikiamos dovanos - ar iskart atvykus po stalo issipirkimo ar po pirmo uzsedimo ir pirmo sokio? kada sveciams patogiau? tiesa, o kada poros teikia dovanas? ar atvyke pas jaunuosius ar kartu su visais sveciais? dauguma poru bus gimines ir teiks kartu su savo seimos nariais, kurie bus sveciai, tik dvi poros draugai ir neaisku kurioj jie vietoj...
2. Kaip organizuoti jaunosios issipirkima ar ka nors panasaus pries isleidziant is namu, jeigu jaunieji gyvena kartu ir bus isleidziami is tu paciu namu? noretusi ka nors idomaus sugalvot, bet ka?  g.gif  negi apsimest, kad tipo jaunikis ka tik atvaziavo  ax.gif
einu toliau skaitinet  4u.gif

1.na kadangi sis savaitgalis bus mano,tai mes su jaunaja labai greitai issprendem sia dilema,visos poros,teveliai,seneliai,tie kurie atvaziuos i namus isleisti jaunuju jie visi ir pasveikins namuose,nes tampytis geles ir dovanas kartu yra beprasmiska.o visi kiti sveciai pasveikins kai grysim i pobuvio vieta,po teveliu sutikimo su duona ir druska tada eisim stalo issipirkinet.nusprendem kad taip sveciams bus patogiau.
2.kadangi mano jaunieji gyvena jau 4 metai kartu jie nenori jiokiu ispirku,susirenkam,pasveikinu graziais zodziais,juosta uzris,gelytes susisega poros,tevu palaiminimas ir vaziuosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blankita: 05 rugpjūčio 2008 - 20:19