Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(RoZi @ 2008 08 04, 09:41)
Kaip padaryti netikrą santuokos liudijimą? Gal kas nors gali įkelti paruoštą blush2.gif

Mane irgi domina tas netikras santuokos liudijimas.Gal bent nuorodą įkelsit kas, kur ieškot.Temelę Įvairios smulkmenos perverčiau - neradau.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 08 04, 12:04)
Norejau paklausti, kuri darysite loterija per vestuves?

QUOTE(tsima @ 2008 08 04, 12:56)
Mane irgi domina tas netikras santuokos liudijimas.Gal bent nuorodą įkelsit kas, kur ieškot.Temelę Įvairios smulkmenos perverčiau - neradau.... verysad.gif  verysad.gif

Merginos, o jūs šitą temą perskaitėt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 04, 14:14)
Merginos, o jūs šitą temą perskaitėt?  cool.gif

Esme ta kad trys men. cia sedziu ir jau trecia tema skaitau. Tik va tiek priskaityta kad nebezinau kur beieskoti apie ta loterija tikslesnes info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 08 04, 13:18)
Esme ta kad trys men. cia sedziu ir jau trecia tema skaitau. Tik va tiek priskaityta kad nebezinau kur beieskoti apie ta loterija tikslesnes info  biggrin.gif

čia ir čia...mano loterijos versija, o kitose temose buvo ir daugiau variantų mirksiukas.gif
siūlyčiau skaitant atsirinkt ir išsisaugot, kas yra įdomu, o paskui atmetimo principu pasilikti tik tai kas reikalinga, nes bėgioti ir ieškoti per temas tikrai per sudėtinga... o aš pvz tingiu po kelis kartus rašyt tą patį. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 04 rugpjūčio 2008 - 12:38
nežinau gal ir durnas klausimas bet kiek maždaug trunka pirmas užsėdimas, na iki pirmos pertraukos ax.gif , temas studijuoju ir skaitau, bet va dabar užlūžau su pirmo užsėdimo pabaiga ir nežinau kadu atsikelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 04, 15:37)
nežinau gal ir durnas klausimas bet kiek maždaug trunka pirmas užsėdimas, na iki pirmos pertraukos  ax.gif , temas studijuoju ir skaitau, bet va dabar užlūžau su pirmo užsėdimo pabaiga ir nežinau kadu atsikelt  biggrin.gif

pusantros valandos ir ne daugiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, gal kas gali pegelbėti, nes as jau visiškai susipainiojau. Kada kas turėtų vykti.

Su tais užsėdimais maždaug viskas aišku, su stalo išpirkimų irgi.

Surį ragauja ir skaito aktą antros dienos ryte, piršlį karia 2 dienos pabaigoje???

O kada skaito tuos visokius prisakymus? Čia tiesiog vestuvių eigoje atseit, štai norime jauniems duoti patarimų blablabla?

Ir dar tas gandro laiškas ar vaikelio laiškas, kada jį reikėtų skaityti?
Atsakyti
QUOTE(Shady @ 2008 08 04, 17:56)
O kada skaito tuos visokius prisakymus? Čia tiesiog vestuvių eigoje atseit, štai norime jauniems duoti patarimų blablabla?

Apie visokius skaitymus turiu savo nuomonę: nelabai jie įdomu, mažai kas klauso. ax.gif kaip ir atgyvenęs reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Shady @ 2008 08 04, 17:56)
Sveikos visos, gal kas gali pegelbėti, nes as jau visiškai susipainiojau. Kada kas turėtų vykti.

Su tais užsėdimais maždaug viskas aišku, su stalo išpirkimų irgi.

Surį ragauja ir skaito aktą antros dienos ryte, piršlį karia 2 dienos pabaigoje???

aš tai galvoju visokiu įsakymus prisakymus gal į kokį plakatą sudėti g.gif , kam bus labai liūdna ir sienas ramstys galės paskaitinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 04, 18:12)
aš tai galvoju visokiu įsakymus prisakymus gal į kokį plakatą sudėti  g.gif , kam bus labai liūdna ir sienas ramstys galės paskaitinėti  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gera idėja.
Atsakyti
Atgyvenes tai atgyvenes, bet kai praso, kad tai butu, tai reikia daryt smile.gif

O jei atspausdinti tiesiog ir iteikti jauniesiems tuos prisakymus atminciai g.gif kad nebutu daug tu skaitymu, o vaikelio laiska paskaityti kartu su lyties spejimo zaidimu g.gif

Kaip cia viskas sunkiai smile.gif
Atsakyti
skaitant rodos viskas paprasta,bet men jau stogas vaziuoja pati 23 eisiu i pirslienes,nezinau nuo ko pradet g.gif doh.gif
Atsakyti