:so padėkit reikia stalo išpirkimo žodžių vestuvės ateinantį šeštadienį
Na ir tuščia čia šiandien turbūt vienos dirba, kitos ruošiasi
Jukciaastapati, peržiūrėk wellkom1 scenarijus, tikrai yra kontrakto pavyzdys išperkant stalą, aš dar sakiau "svočiai" padarysiu "perlų" vėrinį iš saldainių, jei ir tai nepadės - turėsiu keletą banknotų valgomų pinigų - gal bent taip papirksim
Jukciaastapati, peržiūrėk wellkom1 scenarijus, tikrai yra kontrakto pavyzdys išperkant stalą, aš dar sakiau "svočiai" padarysiu "perlų" vėrinį iš saldainių, jei ir tai nepadės - turėsiu keletą banknotų valgomų pinigų - gal bent taip papirksim
merginos sakykit, kur galiu klaipėdoje rasti vestuvių atributikos , iki kauno kažin ar jau palėksiu , o mama tai neapsiims man nupirkti vestuvinių grožybių
Seikutes
Stalo ispirkimui pasidariau stalo liudijima, bus karoliai is makaronu, saldainiu grilianda ir kiti ciudai, o kalbesim pagal situacija. Cia manau pagal scenariju nepakalbesi.
Buvom kaune, nupirkau kocela sustra marmurini, svilpukus, nepatinka man tie antpeciai, taureles mirganciams komendantams, ir etiketes ant buteliu, vsio daugiau nieko bazese neradau.Pnv reikes sturmuoti pardes...
Stalo ispirkimui pasidariau stalo liudijima, bus karoliai is makaronu, saldainiu grilianda ir kiti ciudai, o kalbesim pagal situacija. Cia manau pagal scenariju nepakalbesi.
Buvom kaune, nupirkau kocela sustra marmurini, svilpukus, nepatinka man tie antpeciai, taureles mirganciams komendantams, ir etiketes ant buteliu, vsio daugiau nieko bazese neradau.Pnv reikes sturmuoti pardes...
rašau scenarijų vis dar, tik niekur nerandu atskymo iš gandro, men jis toks fainas buvo ir neišsisaugojau, gal kas turit po ranka
As turiu toki gandro atsakyma
Gandro atsakymas
------------------------
Mieli Jaunavedžiai
Vardas ir Vardas
Gavau džiugią žinią Lietuvos respublikoje Kauno mieste
atsirado naujai iškepta Vardas ir Vardas šeima, su kuo juos
nuoširdžiausiai sveikinu. Pranešu ir griežtai įspėju, kad nesitikėtų jog
aš jiems vaikus nešiu, toks išnaudojimas seniai nemadingas ir visapu-
siškai pasenęs. Jaunieji patys privalo pasirūpinti vaikais, naudodami
pažangesnius metodus.
Kad neatidėliotų šito darbo besiskųsdami materialiniais sunkumais siunčiu pradžiai kraitelį. Stambesni reikmenys, kaip kūdikio lovytė, vonelė ir kiti daiktai bus atsiųsti vėliau.
Su pagarba Varliagaudauskis
Gandro atsakymas
------------------------
Mieli Jaunavedžiai
Vardas ir Vardas
Gavau džiugią žinią Lietuvos respublikoje Kauno mieste
atsirado naujai iškepta Vardas ir Vardas šeima, su kuo juos
nuoširdžiausiai sveikinu. Pranešu ir griežtai įspėju, kad nesitikėtų jog
aš jiems vaikus nešiu, toks išnaudojimas seniai nemadingas ir visapu-
siškai pasenęs. Jaunieji patys privalo pasirūpinti vaikais, naudodami
pažangesnius metodus.
Kad neatidėliotų šito darbo besiskųsdami materialiniais sunkumais siunčiu pradžiai kraitelį. Stambesni reikmenys, kaip kūdikio lovytė, vonelė ir kiti daiktai bus atsiųsti vėliau.
Su pagarba Varliagaudauskis
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 08 03, 17:43)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Sveikos mielosios svočiutės. Prašausi ir aš į jūsų būrį. Pirmas kartas man bus -23 rugpjūčio. paskutinį kartą buvau savo vestuvėse prieš dešimt metų. Tai, kai dabar per kelis vakarus perskaičiau pirmą, paskutinę ir dabartinę temas, tai man pasirodė, kad daug kas pasikeitė, daug gražių naujų minčių radau. Tiesiog Super mamytės, apie PC net nekalbu, be žodžių......
Tik va visos mintys susivėlė, matyt per daug visko . jei leisit, su jūsų pagalba bandysiu atsivelti ir sudėlioti viską į savo vietas.
dar studijavau scenarijus, pritrūkau vietos idėjoms tai teks ryt apšlifuoti viską , dabar einu gult
NA KĄ MIELOSIOS JAU PASIRUOŠUSI ŠEŠTADIENIUI LABAI PERGYVENU BET MANAU VISKAS BUS GERAI
SLOJKĄ SU T\CENTAIS DOVANOSIM. MILIJONĄ ĮRĖMINTĄ IŠ 10 LITŲ KUPIURŲ ATVYKUS JAUNIKIUI PAS JAUNAJĄ SU PIRŠLIU IR PABROLIAIS TURĖS PER ŠIAUDELIUS IŠGERTI IŠ ĄSOČIO NEALKOCHOLINĮ ALŲ POTO ATĖJUS Į NAMUS ANT AGRO PLEVELĖS BUS ŠIRDUTĖS ANT JŲ BUS PARAŠYTA KODĖL NORI VESTI JAUNĄJĄ IR TADA PERKIPS AGRO PLEVELĖJE DIDŽIULĘ ŠIRDĮ IR ĮEIS NU L;AUKIU SAVAITGALIO BUS SMAGU
SLOJKĄ SU T\CENTAIS DOVANOSIM. MILIJONĄ ĮRĖMINTĄ IŠ 10 LITŲ KUPIURŲ ATVYKUS JAUNIKIUI PAS JAUNAJĄ SU PIRŠLIU IR PABROLIAIS TURĖS PER ŠIAUDELIUS IŠGERTI IŠ ĄSOČIO NEALKOCHOLINĮ ALŲ POTO ATĖJUS Į NAMUS ANT AGRO PLEVELĖS BUS ŠIRDUTĖS ANT JŲ BUS PARAŠYTA KODĖL NORI VESTI JAUNĄJĄ IR TADA PERKIPS AGRO PLEVELĖJE DIDŽIULĘ ŠIRDĮ IR ĮEIS NU L;AUKIU SAVAITGALIO BUS SMAGU
Labas merginos, svocios, pirslienes ir liudininkes . Na ka isauso ir mano dienele. Atrodo scenariju turiu. Tik nebezinau kaip cia viska tinkamai susiorganizuoti, tox jausmas kad susimaisysiu, paliksiu ka nors ir panasiai . Norejau paklausti, kuri darysite loterija per vestuves? Labai smalsu kuriuo momentu iterpsite ja, kaip viska organizuosite? Pas mus vestuves viena diena. Didelis dekui is anksto uz ats.