Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 31, 18:53)
Jei reikia rėmų, galiu permesti kelis scenarijus, bet visa tai galit rasti ir pačios gmail'e.

Tikuosi supratimo.

viskas suprantama drinks_cheers.gif

bet va apie gmalą nieko nžn, kaip ten galima papulti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 01, 00:35)
Nu aš galvoju jeigu sumastys jaunieji kad reik per tiltą nešt, tai aš saviškio nenoriu kankit mane tysiant lotuliukas.gif  kaip riektų nuo to išsisukt? g.gif

Manau, labai paprastai - tiesiog pereikit kartu draugiskai per ta tilta smile.gif tikrai nebutina ten tampytis... Be kita ko, as manau, kad niekada nera privaloma kazkas, ko tu nenori. Kad ir vestuves, kad ir kas, jeigu nenori, tai ir nedarai. Aisku cia nekalbu apie tuos atvejus, kai tiesiog siaip del kazko zmones uzsispiria. Nu bet gal esme supratot smile.gif

Ciocia Polia, sulig kiekvienu Tavo pasisakymu vis labiau Tavimi zaviuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 01 rugpjūčio 2008 - 07:00
Nu aš galvoju jeigu sumastys jaunieji kad reik per tiltą nešt, tai aš saviškio nenoriu kankit mane tysiant lotuliukas.gif  kaip riektų nuo to išsisukt? g.gif

Man praitose vestuvėse taip buvo biggrin.gif O aš patalogiškai nepernešu šitos tradicijos, tai tiesiog pasakiau, kad nu jūs, jaunimas (nesvarbu, kad visi vos porą metų už mus jaunesni buvo biggrin.gif), pasipraktikuokit, o mes iš paskos eidami prižiūrėsim ar teisingai viską darot biggrin.gif Niekam neužkliuvo, niekas nevertė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 31, 23:53)
Merginos, o jūsų jaunikis nešė jaunąją per tiltą? g.gif

mūsų nešė, per tokį mažą tiltelį, bet kiti gi neprivalo nešt,

taigi esate šventės vadžių laikytojai savo rankose, kaip pasakysit, taip ir bus, kas gali priversti?

QUOTE(aridax @ 2008 08 01, 07:59)
Ciocia Polia, sulig kiekvienu Tavo pasisakymu vis labiau Tavimi zaviuosi  thumbup.gif

blink.gif lotuliukas.gif nu va šita gražiojė ir čia paklonikų minią rado lotuliukas.gif CP, gal pamąstyk apie karjeros posūkį?
Atsakyti
Ačiū, kad supratot ir neužpuolėt su pagaliais ax.gif
kaip riektų nuo to išsisukt? g.gif

Nenori dėl to, kad sveri daugiau nei bulbių pusmaišiokas ar tiesiog šiaip nenori? Jei priežastis pirmoji- nuleisk viską juokais, sakyk, bijau, kad nepatrūktų, nespėsit naujom vestuvėm babkių sutaupyt (nu vyro naujo reiks juk tokiai gražiai moteriai unsure.gif ). O jei šiaip- tai juk viskas tą dieną nuo tavęs priklauso, kaip pasakysi, taip ir bus mirksiukas.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 01, 01:08)
bet va apie gmalą nieko nžn, kaip ten galima papulti  blush2.gif

Parašyt AŽ Welkom1 ir žemai nusilenkti prieš jos žilą galvą biggrin.gif
QUOTE(aridax @ 2008 08 01, 07:59)
sulig kiekvienu Tavo pasisakymu vis labiau Tavimi zaviuosi  thumbup.gif

Nesižavėk, aš pakankamai bjauri irnesakyk.gif
QUOTE(flesi @ 2008 08 01, 08:56)
- nu va šita gražiojė ir čia paklonikų minią rado
- gal pamąstyk apie karjeros posūkį?

- Flesi, nIApIk, kąąą lotuliukas.gif
- Jau gavau pasiūlymą. Nežinau, kų daryt. Ir noriu, ir bijau- juk ne taip jau seniai nėriau į visai nežinomus man vandenis,
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 01, 09:20)
Nenori dėl to, kad sveri daugiau nei bulbių pusmaišiokas ar tiesiog šiaip nenori? Jei priežastis pirmoji- nuleisk viską juokais, sakyk, bijau, kad nepatrūktų, nespėsit naujom vestuvėm babkių sutaupyt (nu vyro naujo reiks juk tokiai gražiai moteriai unsure.gif ). O jei šiaip- tai juk viskas tą dieną nuo tavęs priklauso, kaip pasakysi, taip ir bus  mirksiukas.gif

Nu jo kaip bulbių maišioks, bet dieds kaip du maišai, nepatrūktų, ir jam nervas ima kaip sakau kaip tu mane neši jeigu rieks, sako paprastai kaip visada kad doh.gif o man tai baimė, nu bet po jūsų komntarų pagalvojau gi tikrai viskas nuo mūsų priklausys išsisuksim rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai irgi norisi, kad ta diena greiciau ateitu, atsibodo tas laukimas. Atrodo visa scenariju pasirasiau, bet kazkas dar ne taip, kazko lyg tai truksta... g.gif

Merginos o antraja diena apie kelias zmones jau pradeda isvazineti namucio? Na mazdaug. Pas mus nuo ryto bus pirtis, baseinas, 12 val. pietus ir kaip viskas. Neismanau ka su ta antra diena daryti, muzikantu nebebus, viskas bus musu rankose. Gal zmonems jau daugiau laisves reikia duoti? Su kalbom nepristoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 08 01, 16:58)
Merginos o antraja diena apie kelias zmones jau pradeda isvazineti namucio? Na mazdaug. Pas mus nuo ryto bus pirtis, baseinas, 12 val. pietus ir kaip viskas. Neismanau ka su ta antra diena daryti, muzikantu nebebus, viskas bus musu rankose. Gal zmonems jau daugiau laisves reikia duoti? Su kalbom nepristoti.  g.gif

Neapsikrauk pati bereikalingais darbais, paskaityk gal kokį lovos raštą ar sūrį kokį, ir po to pati pailsėk, ir duok žmonėm atsipūsti, nes visos merginos sako, kad antrą dieną jau dėmesį pritraukti sunku, niekas niekam nebeįdomu ir t.t.
Atsakyti
Na va as taip ir manau lovos akta turiu, suris bus, dar gal koki zaidimuka, apdovanojimai, ir jaunuju pavertimas gaspadoriais.

Merginos mes rytoj is Pnv vaziuojam i Kauno bazes apsipirkti, gal galit parasyti kokiuose ten pavilijonuose buna vestuviniu dalykeliu. Bus didelis aciu.
Atsakyti
Sveikos svociutes,
gal kuri turit po ranka pirslio testamenta, galvojom nekars pirslio, nes vestuves vienos dienos, o pasirodo kars , dar etiketes reiktu pirslio kraujui, bet lyg maciau etikeciu tema, einu pasikapstyt
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 01, 17:13)
antrą dieną jau dėmesį pritraukti sunku, niekas niekam nebeįdomu ir t.t.

Nereik jokių sūrių, raštų ir kraujų- viskas gaunasi ekspromtu. Ir piršlį pakaria, ir nuotaką pavagia, ir dar visokių biesų prisigalvoja. Kas valgo, kas geria, kas saulutėj voliojasi, kas žaidimų prisigalvoja- veikti tikrai yra ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai pasiimat šampą, taures ir maunat į kitą tlto pusę laukt "parneštųjų"
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 08 01, 16:58)
Merginos o antraja diena apie kelias zmones jau pradeda isvazineti namucio? Na mazdaug. Pas mus nuo ryto bus pirtis, baseinas, 12 val. pietus ir kaip viskas. Neismanau ka su ta antra diena daryti, muzikantu nebebus, viskas bus musu rankose. Gal zmonems jau daugiau laisves reikia duoti? Su kalbom nepristoti.  g.gif
Šiaip mačiau labai "naglas" vestuves, kai piršlienė įnešė pyragą, sūrį, kąžką paskaitė, apdovanojo ir...... atsisveikino kaip piršlienė. Čia viskas vienu atrsistojimu blink.gif Psio. Paskui tik piršlys kai pajuto, kad jį jau ruošias kart, tai persirengė. Bet jau ten "išprievartautas" reikalas buvo visiškai.
Atsakyti