Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(Dovute @ 2008 07 31, 16:30)
Flesi, aciu uz scenariju 4u.gif

Į sveikatą, svarbu, kad radai ką nors naudingo mirksiukas.gif
Atsakyti
prasysiu truputeli pagalbos smile.gif gal kuri daret ta plakata promilem matuoti?kaip tai turetu atrodyti?
Atsakyti
kai uzrisineja skarele/

o dabar leisk uzristi sia trikampe skarele,kuri priklauso siandiena tapusiai moteriai,ji tavo gyvenime bus reikalinga tam kad,pirmuoju skareles kampu Tu pamotum teveliams iseidama is ju namu,antruoju skareles kampu Tu nusisluostytum netekties,skausmo ir neissipildziusiu svajoniu asaras.treciuoju skareles kampu Tu nusisluostysi dziaugsmo ir laimes asaras.O pats skareles vidurys lai buna paciam didziausiam gyvenimo dziaugsmui~Tavo kudikeliui apglebti

nu negalejau neparasyt, labai grazus zodziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 07 31, 11:03)
O orejau paklausti, jei sveciu apie 70, tai kiek tada rinkt  tu stalo komendantu?

"Ant" 60 bus 4.

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 31, 14:56)
Kurioj vietoj tiksliau, ba pas mumi dabar užderėjo. Galima ir į AŽ, jei nenori viešai.

Gal Až blush2.gif
QUOTE(Kristask @ 2008 07 31, 17:53)
kai uzrisineja skarele/

Aš elegantišką skrybėlytę dėsiu.
Atsakyti
Kadangi gaunu nemažai AŽ su prašymais "permesti" savo scenarijų (kadangi nebereiks tongue.gif ) ir neturiu laiko visoms atsakinėti, atsakysiu čia.

Prašau jūsų nesupykti, bet savojo scenarijaus nepermesiu. Niekam. Kodėl? Skriaga aš , nu cool.gif
O jei rimčiau, tai scenarijų rašiau pati, ne pagal internetinius šablonus, įdėjau daug dūšios ir laiko, jame yra dalykų, kurių SM ar šiaip interneto platybėse dar nemačiau, o kadangi ateity laukia nemažai veselių ir, čiujiet uoslė, kad nieks kits to vargo nevargs, norėčiau, kad tai liktų man. Noriu, kad bent jau kol kas visa, ką turiu, su didesniais ar mažesniais pataisymais beigi papildymais, skirtais konkretiems jauniesiems, išliktų nematyta, kaip ir šiose vestuvėse. Prisimenu nuotakos ašaras iš nuostabos ir noriu, kad MANO jaunieji žinotų, kad tai buvo skirta tik jiems ir niekas daugiau to neatkartos.

Ką dariau iš to, kas daugiau ar mažiau žinoma, be abejo, papasakosiu temoje. Taip pat pasidalinsiu mintimis ar idėjomis, kylančiomis spontaniškai, patarimais iš asmeninės patirties. Jei reikia rėmų, galiu permesti kelis scenarijus, bet visa tai galit rasti ir pačios gmail'e.

Tikuosi supratimo.
Atsakyti
Bazeje maciau daug ivairiu medaliu vestuvems (moliniu), spyneliu ir kt. atributikos, lyg 13 sandely, tiksliai nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 31, 18:53)
Kadangi gaunu nemažai AŽ su prašymais "permesti" savo scenarijų (kadangi nebereiks  tongue.gif ) ir neturiu laiko visoms atsakinėti, atsakysiu čia.

Tikuosi supratimo.

kadangi as ir viena is tu paprasaiku tai galiu pasakyt tik tiek, nugi visai neisizeidziau mirksiukas.gif
Ir tikiuosi kad ir toliau neapleisi musu su savo orginaliomis idejomis.
Atsakyti
Tikuosi supratimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif šaunuolė.
Atsakyti
Merginos, o jūsų jaunikis nešė jaunąją per tiltą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 31, 23:53)
Merginos, o jūsų jaunikis nešė jaunąją per tiltą? g.gif

Ne
Atsakyti
Nu aš galvoju jeigu sumastys jaunieji kad reik per tiltą nešt, tai aš saviškio nenoriu kankit mane tysiant lotuliukas.gif kaip riektų nuo to išsisukt? g.gif
Atsakyti
Kadangi gaunu nemažai AŽ su prašymais "permesti" savo scenarijų (kadangi nebereiks  tongue.gif ) ir neturiu laiko visoms atsakinėti, atsakysiu čia.

Tikuosi supratimo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti