Kadangi gaunu nemažai AŽ su prašymais "permesti" savo scenarijų (kadangi nebereiks
) ir neturiu laiko visoms atsakinėti, atsakysiu čia.
Prašau jūsų nesupykti, bet savojo scenarijaus nepermesiu. Niekam. Kodėl? Skriaga aš , nu
O jei rimčiau, tai scenarijų rašiau pati, ne pagal internetinius šablonus, įdėjau daug dūšios ir laiko, jame yra dalykų, kurių SM ar šiaip interneto platybėse dar nemačiau, o kadangi ateity laukia nemažai veselių ir, čiujiet uoslė, kad nieks kits to vargo nevargs, norėčiau, kad tai liktų man. Noriu, kad bent jau kol kas visa, ką turiu, su didesniais ar mažesniais pataisymais beigi papildymais, skirtais konkretiems jauniesiems, išliktų nematyta, kaip ir šiose vestuvėse. Prisimenu nuotakos ašaras iš nuostabos ir noriu, kad MANO jaunieji žinotų, kad tai buvo skirta tik jiems ir niekas daugiau to neatkartos.
Ką dariau iš to, kas daugiau ar mažiau žinoma, be abejo, papasakosiu temoje. Taip pat pasidalinsiu mintimis ar idėjomis, kylančiomis spontaniškai, patarimais iš asmeninės patirties. Jei reikia rėmų, galiu permesti kelis scenarijus, bet visa tai galit rasti ir pačios gmail'e.
Tikuosi supratimo.