Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 31, 09:38)
Skaitėm tik tikrą liudijimą. O ten juk nėra parašyta, kam kokia pavardė suteikta.

O tai kur yra ? blush2.gif nesu mačiusi, kokie dabar santuokos liudijimai. Tai kur jie tas pavardes rado. Atsiprašau, kad klausinėju, bet tikrai nežinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 30, 20:33)
Kų daryc? Mažu klaida? 
Ojei... man tam krašti irgi nusmato doh.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 31, 09:38)
Didžioji dauguma išvažiavo namo šventai tikėdami tuo, ką perskaitė  lotuliukas.gif

Ot pletkų giminėj bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos, katra šį savaitgalį "dirbs" ? bigsmile.gif
Man dar liko du savaitgalius prakentėt ir trečias mūsų thumbup.gif laukiu nesulaukiu, atsibodo jau laukt ir nervuotis, dingo nervai tik greičiau ta diena ateitų rolleyes.gif
Atsakyti
su tuo liudijimu tai geras thumbup.gif Reiks ir man gal uzsakyt, teveliu pertemtus nervus dar patampyt.
O orejau paklausti, jei sveciu apie 70, tai kiek tada rinkt tu stalo komendantu?
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 07 31, 11:03)
su tuo liudijimu tai geras thumbup.gif  Reiks ir man gal uzsakyt, teveliu pertemtus nervus dar patampyt.
  O orejau paklausti, jei sveciu apie 70, tai kiek tada rinkt  tu stalo komendantu?

Nu CP čia komediją sukūrei mirksiukas.gif negi svečiai tokie nenuovokūs g.gif pas mus tik keli pirmieji suabejojo, o paskui visi iš karto suprato ax.gif
Bet netikras liudijimas tai tikrai verta, nes linksmybės suteikia. Mūsų jaunieji tuokėsi tik bažnyčioje, o ten jokių liudijimų niekas neduoda, taigi nerodėm ir neskaitėm jokio tikro, tik pasakėm, kad išvežėm vaikiną ir merginą o parvežėm vyrą su žmona ir kad tuo gali įsitikinti visi patys. Na aišku kad tikro dokumento niekas per stalą neleis, dar įmekts koks užsisvajojęs svetys į mišrainę lotuliukas.gif

komendantų skaičius priklauso nuo stalų išdėstymo g.gif kokie 3 tai tikrai turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 31, 10:03)
Man dar liko du savaitgalius prakentėt ir trečias mūsų  thumbup.gif  laukiu nesulaukiu, atsibodo jau laukt ir nervuotis, dingo nervai tik greičiau ta diena ateitų rolleyes.gif

na jau svieciasi mano pasirodymo valanda unsure.gif Kelinta diena lyg kirminas grauzia is vidaus, miego nebesinori ir kazko nebaigtu darbu nelabai imuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 31, 11:03)
Man dar liko du savaitgalius prakentėt ir trečias mūsų  thumbup.gif  laukiu nesulaukiu, atsibodo jau laukt ir nervuotis, dingo nervai tik greičiau ta diena ateitų rolleyes.gif

dirbsiu ir as rolleyes.gif
man jau kinkos dreba , bet ištikruju jau laukiu...

kaip ir agnieshka raso, man tas pats sedziu ir nieko nedarau... o darbų yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 07 30, 16:04)
o as sugalvojau kaip apipavildalint ta pavardes palikima.  Nupirksiu lelyte, ant sijonelio uzrasysiu pavarde. Sakysiu kad radau kamputi verkiancia, kadiki siol buvusi tokia skambi, grazi ir nerupestinga staiga sendien tapo nebereikalinga.  \ir perduosiu ja broliui, kad saugotu ja ir globotu, valytu dulkes nuo jos ir perduotu naujai uzgymusiai - ytei.   Na o jei broliu butu daugiau, but galima perduot teveliam, kad jie atiduotu ja naujai - ytei
  Na maždaug tokia minti surezgiau.

Va si ideja man thumbup.gif Turbut ir panaudosiu, jei galima ax.gif Perduosim vieninteliam broliui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 31 liepos 2008 - 12:49
Sveikos,

aš dirbsiu sekantį savaitgalį, tai turbūt reiks pradėti mažiau skaitinėti, nes dabar jau norisi braukyti ir taisyti scenarijų, atrodo ir to, ir to dar reiktų.Bet paskui skaitau kad lieka daug kas nepanaudota, tai nežinau - pradedu blaškytis doh.gif
Atrodo viską susipirkau, tik keliu smulkmenelių reiktų dėl visa pikto.

Atsakyti
Tai kur jie tas pavardes rado.

Nugi netikrame liudijime- tame, kurį siuntėme per rankas.
QUOTE(libaja @ 2008 07 31, 10:16)
Ojei... man tam krašti irgi nusmato  doh.gif

Kurioj vietoj tiksliau, ba pas mumi dabar užderėjo. Galima ir į AŽ, jei nenori viešai.
QUOTE(Kristask @ 2008 07 31, 11:03)
O orejau paklausti, jei sveciu apie 70, tai kiek tada rinkt  tu stalo komendantu?

5 bus pats tas: t.y. vienas žmogus sugeba tinkamai prižiūrėt ir papilstyt taureles 12- 15 žmonių.
QUOTE(flesi @ 2008 07 31, 11:18)
- negi svečiai tokie nenuovokūs g.gif 
-Mūsų jaunieji tuokėsi tik bažnyčioje, o ten jokių liudijimų niekas neduoda

- Gal tiesiog taip papuolė, kad niekas nebuvo su tuo dar susidūręs? g.gif Šiaip tai liudijimas buvo kokybiškas, spalvos ryškios, tikroviškos, visi kryželiai, gruoblėtumai ir pan.
- Kaip tai neduoda? blink.gif Duoda patį tikriausią ir dar baltą lapą nunešimui į CMB prideda.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 31, 11:03)

nuo rytojaus tik pradėsiu rimtai ruoštis doh.gif , gyvenam prie jūros tai turim vis svečių doh.gif ,

o gal kas turit santuokos liudijimo kas maketą labai praverstų blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, matau pas Jus pats ikarstis bigsmile.gif as tai sedziu pajury ir vestuves man jau sapnuojas rolleyes.gif vis pribegu prie kompo scenariju pakurpiu:) o kai grysiu, turesiu savaitele viska susipirkt, ir dar savaitele viska susideliot. liuks mintis apie pavardes koncervavima thumbup.gif

Flesi, aciu uz scenariju 4u.gif
Atsakyti