Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(libaja @ 2008 07 30, 12:32)

Per mano vestuves degino pirmą mergautinės pavardės raidę, mano tėvai labai įsižeidė, atseit, paniekino giminę  doh.gif Aišku, čia jų problemos. Man tai buvo gražu ir neįprasta.

Labai suprantu tavo tėvelius. Nenorėčiau, kad degintų mano dukros pavardę ar raidę schmoll.gif Man taip pat nepatiktų. Taip pat nepatinka ir vainikėlio deginimas.
Flesi variantas man thumbup.gif
Atsakyti
Vajei su tuo konservavimu, tai bijau - ne kiekvienas tevas istvertu smile.gif Na tiesiog is savo patirties zinau - kai as tekejau, tevui labai sunku buvo, bo gi savo dukrele atiduoda (nors ir zenta labai gerbia ir mate, kad meile didele tarp musu), bet tiesiog taip yra, kad teveliui ypatingai sunku (o mamytem sunku su sunum atsisveikinti). Tai va - mano tetis per visas tas proceduras tradicines - palaiminima, namu islydejima, kai koki tosta reikejo pasakyt - jis vos gyvas buvo. O jei cia dar tokia ilga procedura daryt, tai jau per daug... Bet cia tik mano nuomone. Kiekvienoj seimoj savaip.

O del reides deginimo, tai man ta ideja nalabai patiko ir neleisciau to daryt, nes sirdy vis vien su mergautine likau. Bet vel gi - skonio reikalas blush2.gif
Papildyta:
Visko zmones prigalvoja. Syki matem kaip tuokesi jauna pora zmoniu, ir jaunoji buvo su tokiu jau tikrai pastebimai dideliu pilvuku. Nium - ir ant pilvo rutos vainikeslis prisegtas biggrin.gif Nu cia kas kaip tradicijas interpretuoja ir priima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 30, 12:25)
mes jaunosios pavardę konservavom. Viskas vyko taip: ištraukiau suvyniotą  ritinėlį, perrištą dailiu kaspinėliu ir pasakiua, kad šiandien nuotaka laisva valia atsisako paties didžiausio turto, kurį gavo iš savo tėvelio, tada liepiau jai išvynioti ir perskaityti. Ten buvo užrašyta mergautinė pavardė. Kadangi ji ima jaunikio pavardę, tai mergautinę reikia grąžinti tėveliui. Taigi ištraukiau stiklainiuką, į kurį buvau įbėrusi džiovintų žiedlapių, kristaliukų (na galima ir džiovintų rūtų šakelių įbert) lotuliukas.gif įdėjome ten pavardę, išsegėme jaunikio gėlytę, kurią mainais už pavardę irgi įdėjome į stilainiuką, tada ištraukiau metalinį dangtelį ir konservavimo įrankį (nupirkau tokį kur tik užspaudžia, kad mažiau vargo būtų),  jaunikis atliko šitą "juodą" darbą, dangtelį papuošiau nėriniais ir visa tai atidavėme jaunosios tėveliui. Jis sakė, kad taip širdį suspaudė, ypač kai jaunikis dar kartą paspaudė kad tvirčiau būtų. O dabar stovi jaunosios tėvų namuose garbingiausioje vietoje lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif puiki ideja. Tikrai nepagalvjau, kad gali isizeisti 4u.gif Nors tai bus mano pacios tetis, nes sesuo isteka, bet tikrai- "konservavimas" thumbup.gif Tik gal pagalvosiu kaip tai padaryti gal kitaip, gal paprasciau g.gif Aciu visoms uz nuomone ir dekoju, nes tikrai nenoreciau izeisti tevu verysad.gif
Reikia pasukti galvele kaip dar galima butu visa tai graziai ir svelniai pateikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 30 liepos 2008 - 12:40
taip, tas konservavimas visai faina ideja, ir negirdeta. bet jei pvz as noreciau ne prisiminimu albuma, o linkejimus ant lapuku ir uzkonservuot... ar nesigaus kad to konservavimo bus jau per daug ax.gif
o gal vis tik tiem palinkejimams grazus, tradicinis albumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristask: 30 liepos 2008 - 13:08
Man atrodo albumas yra geriau ir patogiau. Atsiverti, paskaitai... ir jaunieji darasyt gales, nuotrauku ikliuoj... O su tuo stiklainiu tai ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 07 30, 14:07)
taip, tas konservavimas visai faina ideja,  ir negirdeta.  bet jei pvz as noreciau ne prisiminimu albuma, o linkejimus ant lapuku ir uzkonservuot... ar nesigaus kad to konservavimo bus jau per daug ax.gif

na zinai jeigu ir pavarde ir palinkejimus, tai tikrai bus per daug konservavimo g.gif
Atsakyti
taip, tas konservavimas visai faina ideja,  ir negirdeta.  bet jei pvz as noreciau ne prisiminimu albuma, o linkejimus ant lapuku ir uzkonservuot... ar nesigaus kad to konservavimo bus jau per daug ax.gif

Bus konservų fabrikas lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai kaip paskaitinėti tuos linkėjimus užkonservuotus? Nors mano vestuvės buvo labai labai seniai, bet karts nuo karto vis paskaitinėju savo albumą, prisimenu, pasidžiaugiu.
Atsakyti

na tada aišku, kad per daug, bet dėl linkėjimų, tai va futbolininko Runio vestuvėse buvo labai liuks idėja, gaila, kad pamačiau per vėlai, būčiau panaudojusi:jaunųjų foto, aplink daug tuščios vietos, kur galima pasirašyti, palinkėti ir kt.
user posted image
Papildyta:
ax.gif na ne visai į temą, bet akim paganyt
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 30, 15:10)
na tada aišku, kad per daug, bet dėl linkėjimų, tai va futbolininko Runio vestuvėse buvo labai liuks idėja, gaila, kad pamačiau per vėlai, būčiau panaudojusi:jaunųjų foto, aplink daug tuščios vietos, kur galima pasirašyti, palinkėti ir kt.
user posted image
Papildyta:
ax.gif na ne visai į temą, bet akim paganyt

bigsmile.gif thumbup.gif gera ideja, as tai jau nupirkau drobe, sakiau duosiu su markeriu rasyti. 4u.gif
Atsakyti
o as sugalvojau kaip apipavildalint ta pavardes palikima. Nupirksiu lelyte, ant sijonelio uzrasysiu pavarde. Sakysiu kad radau kamputi verkiancia, kadiki siol buvusi tokia skambi, grazi ir nerupestinga staiga sendien tapo nebereikalinga. \ir perduosiu ja broliui, kad saugotu ja ir globotu, valytu dulkes nuo jos ir perduotu naujai uzgymusiai - ytei. Na o jei broliu butu daugiau, but galima perduot teveliam, kad jie atiduotu ja naujai - ytei
Na maždaug tokia minti surezgiau.
Atsakyti
QUOTE(laimadr @ 2008 07 30, 15:37)
bigsmile.gif  thumbup.gif  gera ideja, as tai jau nupirkau drobe, sakiau duosiu su markeriu rasyti. 4u.gif

Aš planavau duoti dažų, bet bijau, kad nesigautų bardakas ir visi iki ausų murzini. Gal tikrai reikia markerius duoti g.gif
Atsakyti
[ax.gif na ne visai į temą, bet

labai grazi jaunosios suknele, ir puokste. Patinka man tokios kuklios, neiprastines.
Atsakyti