Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

sveikos svociutes 4u.gif
skaitineju si skyreli jau turbut du menesiai ir vis prisirasyt nedristu ax.gif vestuves numatytos rugpjucio 23d. tai dar laiko truputuka yra, scenariju jau kaip ir baigiu sudeliot, labai smagu buvo skaityti welkom lobyna ir visas mintis, kurios cia isdestytos bigsmile.gif labai dziugu, kad yra toks skyrelis, nes kitaip tikrai sunku butu. Na, o kadangi jau prisedau, tai ir klausima pametesiu, nes pirma karta pirsliaujam su vyru, todel nelabai viska zinom. Ar tiesa, kad i poras negali eiti vede zmones? kazkaip kelios giminaites uzprotestavo jaunosios draugu emimui i poras, kadangi jie vede, o jaunoji prietarais netiki ir nori, kad jie butu poroje, ginca pavesta isspresti man doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 07 29, 22:57)
sveikos svociutes  4u.gif
skaitineju si skyreli jau turbut du menesiai ir vis prisirasyt nedristu  ax.gif  vestuves numatytos rugpjucio 23d. tai dar laiko truputuka yra, scenariju jau kaip ir baigiu sudeliot, labai smagu buvo skaityti welkom lobyna ir visas mintis, kurios cia isdestytos  bigsmile.gif  labai dziugu, kad yra toks skyrelis, nes kitaip tikrai sunku butu. Na, o kadangi jau prisedau, tai ir klausima pametesiu, nes pirma karta pirsliaujam su vyru, todel nelabai viska zinom. Ar tiesa, kad i poras negali eiti vede zmones? kazkaip kelios giminaites uzprotestavo jaunosios draugu emimui i poras, kadangi jie vede, o jaunoji prietarais netiki ir nori, kad jie butu poroje, ginca pavesta isspresti man  doh.gif rolleyes.gif

Va cia tai tikra nesamone doh.gif Gali ir dabar nieks i tai demesio nebekreipia ax.gif Ziuriu vis tik dar kai kurie zmones senamadiski unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 07 29, 23:57)
skaitineju si skyreli jau turbut du menesiai ir vis prisirasyt nedristu  ax.gif  vestuves numatytos rugpjucio 23d. tai dar laiko truputuka yra, scenariju jau kaip ir baigiu sudeliot, labai smagu buvo skaityti welkom lobyna ir visas mintis, kurios cia isdestytos  bigsmile.gif  labai dziugu, kad yra toks skyrelis, nes kitaip tikrai sunku butu. Na, o kadangi jau prisedau, tai ir klausima pametesiu, nes pirma karta pirsliaujam su vyru, todel nelabai viska zinom. Ar tiesa, kad i poras negali eiti vede zmones? kazkaip kelios giminaites uzprotestavo jaunosios draugu emimui i poras, kadangi jie vede, o jaunoji prietarais netiki ir nori, kad jie butu poroje, ginca pavesta isspresti man  doh.gif rolleyes.gif

as manau kad tai yra visiski prasimanymai,kad vede negali eiti i poras,as savo draugu vestuvese su vyru buvau porose,ir nieko neivyko jie labai graziai ir laimingai jau 4-ti metai gyvena.ir daug tokiu atveju zinau,as isvis nesigilinu i visokius prietarus,jie negali tikti visai zmonijai,kiekviena pora yra individuoali,kaip jie klostys savo gyvenima taip ir bus,o nedelto kad vede draugai buvo porose.
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 07 29, 21:57)

na, jei jau vedę į poras eiti negali, tai piršliauti turėtų pora, kuriai jau pod pidisiat, tsakant blink.gif vadinasi aš su vyreliu niekam tikę doh.gif
jei jaunieji nori - tai pirmyn - čia gi jų šventė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 07 29, 20:21)
na šiuo klausimu, tai mūsų jaunieji tiesiog puikūs - visą laisvę gavom  clap.gif  clap.gif
ką norim tą darom - gal dėl to, kad žino, jog tai mums nebe primas kartas ax.gif tai ačiū jiems už pasitikėjimą  aciuks.gif tikiuosi, nenuvilsim

Man tai išvis visiška laisvė ne tik vestuvių vedimui buvo duota ir yra, bet ir visų vestuvių planavimui lotuliukas.gif kadangi mano jaunieji ne lietuovj gyveną, tai iaš viską viską nuo a iki z užsakinėjau, tai dar ir patį balių pravesti teks bigsmile.gif
Ir be jokių noriu to ar ano nenoriu, kaip noriu taip ir darau.

Na, o kadangi jau prisedau, tai ir klausima pametesiu, nes pirma karta pirsliaujam su vyru, todel nelabai viska zinom. Ar tiesa, kad i poras negali eiti vede zmones? kazkaip kelios giminaites uzprotestavo jaunosios draugu emimui i poras, kadangi jie vede, o jaunoji prietarais netiki ir nori, kad jie butu poroje, ginca pavesta isspresti man  doh.gif rolleyes.gif

Anksčiau taip buvo, bet dabar nieks nebekreipia į tai dėmesio mirksiukas.gif
Nors nei mano pačios vestuvesę(pernai) nei šiose nebus vedusių porų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 07 29, 21:57)

pas mus buvo be pirsliu 2poros, kurie vieni ir kiti vede, ir man tai dzin as taip norejau, kad musu seses su vyrais dalyvautu musu palydoje, ir jie vede ir ka man dabar daryt reikejo????? nieko nekviest ar draugus ar giminaicius , kuriu nlb nori, kad jie dalyvautu palydoje susiprasyt??? mano nuomone, ka jus norit savo sventes diena matyt ir kaip norit taip ir darykit thumbup.gif
na isimti taikyciau tik tada kai jau daroma vestuves pagal visas tradicijas nekalta mergaite ir t..t.
Atsakyti
QUOTE(stauride @ 2008 07 28, 16:12)
Manau, kad vestuvės - jaunųjų šventė ir viskas, ką liudininkai ar kaip juos pavadinsim, turi daryt - tai padaryt taip, kad šventė būtų tokia, kokios nori jaunieji. Aš suprantu, kad stengeisi ruošdamasi, bet kita vertus juk nesinori, kad nuotaka apsiverktų prie stalo sėdėdama  g.gif . Manau, kad esi išradinga ir tikrai sugalvosi, kaip saldainių girliandą panaudoti (kad ir kaip prizą už kokį nors žaidimą ) smile.gif
o nuotakos būna visokios: kartais irzlios, kartais reiklios, kartais apatiškos. Kartais jos nori žinoti viską, o kartais - laukia staigmenų. Čia priklauso nuo žmogaus smile.gif Jei tave pasirinko būti liudininke, manau, kad esi tikrai svarbus žmogus jauniesiems. Tiesiog paprašyk, kad nuotaka papsakotų, ko tikisi iš vestuvių ir kas jai kitų vestuvėse nepatinka, ko ji norėtų ar nenorėtų. Kaip ten bebūtų, šventė yra ne tavo smile.gif , ir nors tau atrodo nuotakos norai kvaili, nepagrįsti ar panašiai, giliai atsikvėpk, nusiramink ir padaryk taip, kaip iš tavęs tikimasi.

Tai jeigu taip manot, tai tada reikia kviesti ne liūdinimkus, o vestuvių planuotojus ir jie viską padarys pagal jūsų norus. verysad.gif Bet jeigu jau pasikvietėt liūdininkais, tai manau kad žmonėmis reikia pasitikėti ir leisti jies pasireikšti. Aptarti su jaunaiseis reiktų, mano manymu, tik pagrindinius dalykus, kur kada važiuoti, kada parvažiuoti ir panašiai, o kokius žaidimus žaisti, ar kokios kitos staigmenos paruoštos, tai tikrai ne jaunūjų reikalas. g.gif Mano nuomonė tokia, čia taspac jeigu vestuvių muzikantam surašytūt dainas, kokias ir kuriuo metu groti, kada kokias kalbas sakyti. doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, tikiuosi priimsite i savo buri. mes liūdininkais busime 08,30. tai pirmosios musu vestuves, tai truputi baugoka. bet su jusu pagalba manau viskas vus ciki.
Pas musu jaunaja nebus rutu vainielio, tai galvoju gal reiketu sudeginti pirmaja raide pavardes, tipo kaip atsisveikinima su mergyste, bet va kaip ta graziai pateikt?
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2008 07 30, 10:08)
Sveikos darbstuoles, tikiuosi priimsite  i savo buri.  mes liūdininkais busime 08,30.  tai pirmosios musu vestuves, tai truputi baugoka. bet su jusu pagalba manau viskas vus ciki.
  Pas musu jaunaja nebus rutu vainielio, tai galvoju gal reiketu sudeginti  pirmaja raide pavardes, tipo kaip atsisveikinima su mergyste,  bet va kaip ta graziai pateikt?

Nelabai suprantu to deginimo prasmės, net ir rūtų vainikėlio unsure.gif o tuo labiau raidės. Kuo ji čia dėta?
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, tikiuosi priimsite  i savo buri.  mes liūdininkais busime 08,30.  tai pirmosios musu vestuves, tai truputi baugoka. bet su jusu pagalba manau viskas vus ciki.
  Pas musu jaunaja nebus rutu vainielio, tai galvoju gal reiketu sudeginti  pirmaja raide pavardes, tipo kaip atsisveikinima su mergyste,  bet va kaip ta graziai pateikt?

As tai galvoju, kaip kazkuri mamyte jau siule, deginti jaunosios pavarde (kadangi turi jau vaikiuka, tai rutu vainikelis butu schmoll.gif , o cia simboliskai atsisakoma megautines ir priimama vyro) pries dvylika lauze, sudeginus pavarde iziebti naujos seimos zidini, po to ilgiausiu metu ir fejerverkai g.gif Bet dar vis galvoju ar tas jaunuju zidinys bus lauzas, o gal tai tevu zidynys nuo kurio bus uzdegamas tradicinis zidinukas g.gif Tai vis dar galvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 30 liepos 2008 - 11:02

mes jaunosios pavardę konservavom. Viskas vyko taip: ištraukiau suvyniotą ritinėlį, perrištą dailiu kaspinėliu ir pasakiua, kad šiandien nuotaka laisva valia atsisako paties didžiausio turto, kurį gavo iš savo tėvelio, tada liepiau jai išvynioti ir perskaityti. Ten buvo užrašyta mergautinė pavardė. Kadangi ji ima jaunikio pavardę, tai mergautinę reikia grąžinti tėveliui. Taigi ištraukiau stiklainiuką, į kurį buvau įbėrusi džiovintų žiedlapių, kristaliukų (na galima ir džiovintų rūtų šakelių įbert) lotuliukas.gif įdėjome ten pavardę, išsegėme jaunikio gėlytę, kurią mainais už pavardę irgi įdėjome į stilainiuką, tada ištraukiau metalinį dangtelį ir konservavimo įrankį (nupirkau tokį kur tik užspaudžia, kad mažiau vargo būtų), jaunikis atliko šitą "juodą" darbą, dangtelį papuošiau nėriniais ir visa tai atidavėme jaunosios tėveliui. Jis sakė, kad taip širdį suspaudė, ypač kai jaunikis dar kartą paspaudė kad tvirčiau būtų. O dabar stovi jaunosios tėvų namuose garbingiausioje vietoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad i poras negali eiti vede zmones?
Na mačiau vestuves, kur porose buvo vedę poros, bet man tai be ryšio atrodė.
Ir pas mūsų nebus. Per mano vestuves degino pirmą mergautinės pavardės raidę, mano tėvai labai įsižeidė, atseit, paniekino giminę doh.gif Aišku, čia jų problemos. Man tai buvo gražu ir neįprasta.
QUOTE(flesi @ 2008 07 30, 12:25)
mes jaunosios pavardę konservavom. Viskas vyko taip: ištraukiau suvyniotą  ritinėlį, perrištą dailiu kaspinėliu ir pasakiua, kad šiandien nuotaka laisva valia atsisako paties didžiausio turto, kurį gavo iš savo tėvelio, tada liepiau jai išvynioti ir perskaityti. Ten buvo užrašyta mergautinė pavardė. Kadangi ji ima jaunikio pavardę, tai mergautinę reikia grąžinti tėveliui. Taigi ištraukiau stiklainiuką, į kurį buvau įbėrusi džiovintų žiedlapių, kristaliukų (na galima ir džiovintų rūtų šakelių įbert) lotuliukas.gif įdėjome ten pavardę, išsegėme jaunikio gėlytę, kurią mainais už pavardę irgi įdėjome į stilainiuką, tada ištraukiau metalinį dangtelį ir konservavimo įrankį (nupirkau tokį kur tik užspaudžia, kad mažiau vargo būtų),  jaunikis atliko šitą "juodą" darbą, dangtelį papuošiau nėriniais ir visa tai atidavėme jaunosios tėveliui. Jis sakė, kad taip širdį suspaudė, ypač kai jaunikis dar kartą paspaudė kad tvirčiau būtų. O dabar stovi jaunosios tėvų namuose garbingiausioje vietoje lotuliukas.gif
Labai įdomu.
Atsakyti