Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(annushka @ 2008 07 28, 15:19)
Pasirodo nebus stalo ispirkimo.... o as taip ruosiausi, man tai labai smagi dalis  verysad.gif  Bet va jaunoji pasake, kad nebus, nes nedaug laiko...

Stalo išpirkimą juk rengia ne jaunoji, o svečiai. Jei bus entuziastingų svečių, tai gali suruošti.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 28, 19:18)
Stalo išpirkimą juk rengia ne jaunoji, o svečiai. Jei bus entuziastingų svečių, tai gali suruošti.

Jo jo, čia jau nepriklauso nyuo jaunųjų norų ar nenorų, jeigu bus svečių pagyvenusių ir su cinkeliu neišsisuksit nuo to niekaip schmoll.gif
Tad manau ranku dar nuleist nereik, ir pasiruošt bent minimaliai, a vdrug?
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 07 25, 14:40)
žiurėkit svočiutės kada planuojat per vestuves dalinti saldainius su jaunuju nuotrauka?padaryt padariau ir galvoju kada geriau padalinti. g.gif

Kaip tik buvau padariusi tokius saldainius. Tai dalinau juos po bažnytinės ceremonijos, sakydama,- "kad tai jaunųjų meilės saldainiai". Tiek jauniesiems, tiek svečiams labai patiko thumbup.gif Jauniesiems tai buvo maloni staigmena ax.gif O kadangi beveik visi svečiai kurie dalyvavo šventėje buvo atvažiavę į bažnyčią, tai visi gavo saldainių thumbup.gif

QUOTE(convict @ 2008 07 28, 19:35)
Jo jo, čia jau nepriklauso nyuo jaunųjų norų ar nenorų, jeigu bus svečių pagyvenusių ir su cinkeliu neišsisuksit nuo to niekaip schmoll.gif
Tad manau ranku dar nuleist nereik, ir pasiruošt bent minimaliai, a vdrug?

drinks_cheers.gif Taip, taip čia nuo svečių priklauso, užims stalą ar ne. Taigi svočiutės pasiruošti būtina mirksiukas.gif O bus kaip bus. Tik galima sutarti, kad pvz, jaunosios ar jaunojo tėvai niekam nematant nuotraukytes jaunųjų po staltiese padėtų, tuomet lengviau išsipirkti thumbup.gif Mano jaunųjų tėveliai, tai pamiršo padaryti lotuliukas.gif Bet viskas buvo gerai, išsipirkom rolleyes.gif smile.gif

O šiaip veselia praėjo puikiai, nors tiesa pasakius pavargau ax.gif Dar tik atvažiavus bandė mane barmenas pribaigti lotuliukas.gif Sumasčiau, kad reik prisėsti, o tuo metu ir barmenui prireikė kėdės, aš nežiūriu ir sėdu jis nežiūri ir traukia...reziume žiebiu ant grindų kaip reikiant lotuliukas.gif Susimušiau užpakalį, kad oij...Bet nepasidaviau ir vis tiek svečius kankinau lotuliukas.gif
Na, o jei trumpai, tai jaunasis atvykęs matavo batelį, po to ieškojo paskendusio raktelio. Turiu tokią didelę taurę (kokie 3 litrai turbūt telpa), tai į ją įmetėm raktuką ir sangrijos pripylėm, tai su pabroliukais gėrė lotuliukas.gif Na matėsi, kad šitas momentas patiko tongue.gif Jau kai surado savąją, tuomet prisistatymai ir t.t

Papildyta:
O gamtoje pažaidėm vieną žaidimuką (laikas buvo šike tiek ribotas). Žaidėm perduok žiedelį (su degtuku lūpose), kas pameta, tam išgerti piršlelio ypatingojo gėrimo su svočiutės antpilu (Turėjom tokį dvigubą butelį, vienoj daly degtinė, kitoj vyšnių sirupas ir tuomet aš įlašinu tobasco) bigsmile.gif
Fotkės, fotkės, fotkės... lotuliukas.gif
Tiltas, širdžių surakinimas, raktelio išmetimas. Beje pirkau Murano stiklo dekoruotas širdis, labai gražiai atrodė. ax.gif
Grįžus, stalo išpirkimas, keletas žodžių jauniesiems. Baliaus metu viskas pavyko taip kaip buvau sumanius thumbup.gif Muzikantai vedė vestuvę, tai man jau reikėjo tik tam tikrais momentais prisidėti smile.gif

Beje didelis ačiū Naktibaldai mirksiukas.gif

O kitoms svočiutėm sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 07 28, 20:33)

O kitoms svočiutėm sėkmės 4u.gif

Ačiū, mums jos prireiks.
O tave sveikinu su puikia švente ir gerai atliktu darbu 4u.gif
Atsakyti
[quote=saigma5,2008 07 28, 19:33]

O gamtoje pažaidėm vieną žaidimuką (laikas buvo šike tiek ribotas). Žaidėm perduok žiedelį (su degtuku lūpose), kas pameta, tam išgerti piršlelio ypatingojo gėrimo su svočiutės antpilu (Turėjom tokį dvigubą butelį, vienoj daly degtinė, kitoj vyšnių sirupas ir tuomet aš įlašinu tobasco) bigsmile.gif

Ir aš šitą žaidimuką traukiu į savo scenarijų... o tas tobasco tai liux idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 07 28, 17:12)
cia vienos supermamytes sugalvotas zaidimas, kuri issaugojau, tai biskuti pacituosiu (copy-paste)  ax.gif  :
Atleiskit, kad nepamenu kuri SM buvo aprasius si zaidima  4u.gif

zaidimas Agrastai - Braskes:

Paruosti is anksto ir gamtoje isslapstyti 20  lapuku, 10 lapuku vienos spalvos, 10 kitos, ant tu lapuku - surasyti zodziai. Jaunimeli padalinom i dvi komandas, mergaiciu ir berniuku,  patiems susigalvot komandu pavadinimus. (tos SP mergiates buvo braskes , berniukai - agrastai).  Davus starta visi issiskirsto ir iesko vienos spalvos lapuku, siuo atveju mergaites ieskojo ruzavu, berniukai oranziniu lapuku. Kai kuris nors komandos narys randa lapuka, turi garsiai saukti savo komandos pavadinima, ta komanda bega prie starto linijos ir daro 10 pritupimu, turi susirinkti visa komanda. Po pritupimo gali toliau ieskoti lapuku. tarkim vienas is berniuku randa lapuka, garsiai rekia AGRASTAI, visi agrasteliai lekia prie pirslio, jam atiduoda rastaji lapuka ir daro 10 pritupimu ir ttt. Kai visi lapukai rasti reikia greitai sudelioti grazu sakini, laimi greiciausia komanda.

Ant mergaiciu klapuku buvau uzkodavusi sakini: As tau atidaviau tai, ko negalima isgirsti, kas niekada neatiduodama- atidaviau savo plakancia sirdi....
Pas berniukus buvo parasyta: Tegu visiems laikams jusu rankos draugiskai susikabina, o jusu sirdis amziams tesujungia meile

Aciu labai SM, kad nepatingejo pakopinti thumb_yello.gif Labai smagus zaidimukas ir dar nelabai girdetas bei matytas, reikes panaudoti sestadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 07 28, 20:33)
Tik galima sutarti, kad pvz, jaunosios ar jaunojo tėvai niekam nematant nuotraukytes jaunųjų po staltiese padėtų, tuomet lengviau išsipirkti thumbup.gif Mano jaunųjų tėveliai, tai pamiršo padaryti lotuliukas.gif  Bet viskas buvo gerai, išsipirkom rolleyes.gif  smile.gif

Kas čia per nuotraukų padėjimas? Pirmą kart girdžiu, gal galimą plačiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 07 28, 16:19)
Nemanau, kad norai jos kvaili, viskas ciki. Bet as tiesiog nenoriu svetimo teksto atkartot, noriu pati savo mintis sudelioti. Be to beveik del kiekvieno zingsnio, ka be sugalvociau - del visko su ja tariuosi  unsure.gif  Noriu ir savo inicjatyvos inesti i ta svente, kad ir jauniesiem idomu butu manes klausyt ir kad nors kokia mazyte staigmena jiem butu  blush2.gif

Na tarkis, tarkis... Bet juk nebutina taip jau visko visko iki paskutiniu smulkmenu pasakyt, a? mirksiukas.gif jei nuotaka nori viska zinot - sakyk jai "viska". O per pacias vestuves - "o, sito nepasakojau?.. na ka gi, pamirsau..." rolleyes.gif
Mano brangus jaunieji yra superiniai - kazka apsitariam, as ju intensyviai klausineju apie viska (duok Dieve spet viska panaudot), o siaip tai man duota absoliuti laisve, jaunieji nesiverzia visko zinot, viska issniukstinet.. Matyt, pasitiki manim rolleyes.gif nors nepazista praktiskai visai blink.gif as savim netikeciau taip lotuliukas.gif

Beje, tikrai labai labai aciu uz braskiniu agrastu zaidimuka. Manau, pravers... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, paaiskinkit man neismanelei, kodel ta pirslio juosta, kuri yra risama, vadinasi - pirslio melagio juosta g.gif Tiesiog pirma karta eisim pirsliaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 28, 20:45)
Ačiū, mums jos prireiks.
O tave sveikinu su puikia švente ir gerai atliktu darbu  4u.gif

dėkui mirksiukas.gif
QUOTE(Kisė @ 2008 07 28, 20:57)
Ir aš šitą žaidimuką traukiu į savo scenarijų... o tas tobasco tai liux idėja  drinks_cheers.gif

thumbup.gif Jei kas mėgsta aštriau galima ir daugiau įlašinti, o šiaip 4 lašai lašinasi. Pabandykit, visai geras gėrimas ir pilvo dezinfekcija mirksiukas.gif

QUOTE(convict @ 2008 07 29, 00:46)
Kas čia per nuotraukų padėjimas? Pirmą kart girdžiu, gal galimą plačiau? g.gif

Po staltiese kur jaunieji sėdi, padedamos jų nuotraukos. Galima kiekvieno atskirai, arba kad ir jų bendrą. Svarbu, kad "apgavikai" to nežinotų. Ir išsipirkinėjant stalą "subtiliai" užsiminti, kad stalas priklauso jauniesiems, net yra įrodymas. Kaip ten ką sušnekėti čia jau nuo kiekvieno išradingumo priklauso. Bet smagu ir išradinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(annushka @ 2008 07 29, 09:38)
Mergaites, paaiskinkit man neismanelei, kodel ta pirslio juosta, kuri yra risama, vadinasi - pirslio melagio juosta  g.gif  Tiesiog pirma karta eisim pirsliaut  blush2.gif

Todėl, kad piršlys daug ką apie jaunąjį primeluoja-pagražina, kad tik mergaitė ir jos tėveliai sutiktų už jo ištekinti. Todėl antrą dieną ir karia už tas jo "nuodėmės".
Jei neklystu tai jaunieji juostą perka ir riša pirsliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 07 29, 08:18)
Mano brangus jaunieji yra superiniai - kazka apsitariam, as ju intensyviai klausineju apie viska (duok Dieve spet viska panaudot), o siaip tai man duota absoliuti laisve, jaunieji nesiverzia visko zinot, viska issniukstinet.. Matyt, pasitiki manim  rolleyes.gif  nors nepazista praktiskai visai  blink.gif  as savim netikeciau taip  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif už tai man labai smagiai ir dirbasi, kad nieks nieko neklausinėja, nederina... (bent kol kas) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 07 29, 13:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif už tai man labai smagiai ir dirbasi, kad nieks nieko neklausinėja, nederina...  (bent kol kas)  rolleyes.gif

na šiuo klausimu, tai mūsų jaunieji tiesiog puikūs - visą laisvę gavom clap.gif clap.gif
ką norim tą darom - gal dėl to, kad žino, jog tai mums nebe primas kartas ax.gif tai ačiū jiems už pasitikėjimą aciuks.gif tikiuosi, nenuvilsim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 29 liepos 2008 - 19:23