QUOTE(blankita @ 2008 07 25, 14:40)
žiurėkit svočiutės kada planuojat per vestuves dalinti saldainius su jaunuju nuotrauka?padaryt padariau ir galvoju kada geriau padalinti.
Kaip tik buvau padariusi tokius saldainius. Tai dalinau juos po bažnytinės ceremonijos, sakydama,- "kad tai jaunųjų meilės saldainiai". Tiek jauniesiems, tiek svečiams labai patiko
Jauniesiems tai buvo maloni staigmena
O kadangi beveik visi svečiai kurie dalyvavo šventėje buvo atvažiavę į bažnyčią, tai visi gavo saldainių
QUOTE(convict @ 2008 07 28, 19:35)
Jo jo, čia jau nepriklauso nyuo jaunųjų norų ar nenorų, jeigu bus svečių pagyvenusių ir su cinkeliu neišsisuksit nuo to niekaip
Tad manau ranku dar nuleist nereik, ir pasiruošt bent minimaliai, a vdrug?
Taip, taip čia nuo svečių priklauso, užims stalą ar ne. Taigi svočiutės pasiruošti būtina
O bus kaip bus. Tik galima sutarti, kad pvz, jaunosios ar jaunojo tėvai niekam nematant nuotraukytes jaunųjų po staltiese padėtų, tuomet lengviau išsipirkti
Mano jaunųjų tėveliai, tai pamiršo padaryti
Bet viskas buvo gerai, išsipirkom
O šiaip veselia praėjo puikiai, nors tiesa pasakius pavargau
Dar tik atvažiavus bandė mane barmenas pribaigti
Sumasčiau, kad reik prisėsti, o tuo metu ir barmenui prireikė kėdės, aš nežiūriu ir sėdu jis nežiūri ir traukia...reziume žiebiu ant grindų kaip reikiant
Susimušiau užpakalį, kad oij...Bet nepasidaviau ir vis tiek svečius kankinau
Na, o jei trumpai, tai jaunasis atvykęs matavo batelį, po to ieškojo paskendusio raktelio. Turiu tokią didelę taurę (kokie 3 litrai turbūt telpa), tai į ją įmetėm raktuką ir sangrijos pripylėm, tai su pabroliukais gėrė
Na matėsi, kad šitas momentas patiko
Jau kai surado savąją, tuomet prisistatymai ir t.t
Papildyta:
O gamtoje pažaidėm vieną žaidimuką (laikas buvo šike tiek ribotas). Žaidėm perduok žiedelį (su degtuku lūpose), kas pameta, tam išgerti piršlelio ypatingojo gėrimo su svočiutės antpilu (Turėjom tokį dvigubą butelį, vienoj daly degtinė, kitoj vyšnių sirupas ir tuomet aš įlašinu tobasco)
Fotkės, fotkės, fotkės...
Tiltas, širdžių surakinimas, raktelio išmetimas. Beje pirkau Murano stiklo dekoruotas širdis, labai gražiai atrodė.
Grįžus, stalo išpirkimas, keletas žodžių jauniesiems. Baliaus metu viskas pavyko taip kaip buvau sumanius
Muzikantai vedė vestuvę, tai man jau reikėjo tik tam tikrais momentais prisidėti
Beje didelis ačiū Naktibaldai
O kitoms svočiutėm sėkmės