Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

Papasakosiu, kai susikaupsiu. Dabar dar ne laikas. O foto tai kaip ir nežadėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 28, 12:20)
Papasakosiu, kai susikaupsiu. Dabar dar ne laikas. O foto tai kaip ir nežadėjau  unsure.gif

Žadėjai, nežadėjai, bet pasirodyti turėsi. Kitaip mes čia nusigaluosime iš smalsumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodo nebus stalo ispirkimo.... o as taip ruosiausi, man tai labai smagi dalis verysad.gif Bet va jaunoji pasake, kad nebus, nes nedaug laiko, 19 val. sveciai sukviesti... Suprantu, kad cia jos svente ir ji daugumoj regulioja... bet ... Manoji bando sureguliuoti viska, kokie zaidimai bus, viska... O man, taip iseina - kaip papugai reikes tik svetimas mintis perskaityt doh.gif O tikrai stengiuosi, renku informacija ir noriu, kad viskas butu super atlikta unsure.gif
Patarkit, kur yra svocios ir jaunosios pareigu paskirstimo ribos ?
Papildyta:
As jau net tas stebuklingas saldainiu girliandas padariau ... tiek kankinaus per savaitgali angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 07 28, 15:19)
Pasirodo nebus stalo ispirkimo.... o as taip ruosiausi, man tai labai smagi dalis  verysad.gif  Bet va jaunoji pasake, kad nebus, nes nedaug laiko, 19 val. sveciai sukviesti... Suprantu, kad cia jos svente ir ji daugumoj regulioja... bet ... Manoji bando sureguliuoti viska, kokie zaidimai bus, viska... O man, taip iseina - kaip papugai reikes tik svetimas mintis perskaityt  doh.gif O tikrai stengiuosi, renku informacija ir noriu, kad viskas butu super atlikta  unsure.gif
Papildyta:
As jau net tas stebuklingas saldainiu girliandas padariau ...  tiek kankinaus per savaitgali  angel_sadangel.gif

Aš pavyzdžiui, esu labai dėkinga savo draugei, kad sutiko būti mano liudininke ir tikrai neketinu jos apkrauti dar ir svečių linksminimo rūpesčiais...todėl mes kartu ką nors nuspręsim, vistiek ta šventė nebelabai mano gaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2008 07 27, 22:49)
Norejau paklausti kaip zaidimas "agrastai ir braskes" daromas? kazkaip niekaip aprasymo nerandu, net paieska nelabai ka rodo. Gal nesunku butu pasidalinti? Aciu

Sveikutes visos 4u.gif Tikrai Jus visos saunuoliukes, skaitineju vis, nes vestuvytes neuzilgo vesiu ax.gif tai pritariu asta29 klausimukui, man irgi labai rupi sitas zaidimas, jau ketinau kazkam pasto dezute uzterst savo klausimuku apie tai rolleyes.gif Butu nerealiai saunu, jeigu pasidalintumet savo paslaptukem. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 28, 13:30)
pasirodyti turėsi

Mergos, čia internetas. Porų buvo daug, svečių dar daugiau, Lietuva- giminių kraštas. Nenoriu, kad mano gyvenimas būtų viešai aptarinėjamas.

Nežinau, bet ko gero aš pati taktiškai leisčiau pasirinkti- arba arba cool.gif
Atsakyti
cia vienos supermamytes sugalvotas zaidimas, kuri issaugojau, tai biskuti pacituosiu (copy-paste) ax.gif :
Atleiskit, kad nepamenu kuri SM buvo aprasius si zaidima 4u.gif

zaidimas Agrastai - Braskes:

Paruosti is anksto ir gamtoje isslapstyti 20 lapuku, 10 lapuku vienos spalvos, 10 kitos, ant tu lapuku - surasyti zodziai. Jaunimeli padalinom i dvi komandas, mergaiciu ir berniuku, patiems susigalvot komandu pavadinimus. (tos SP mergiates buvo braskes , berniukai - agrastai). Davus starta visi issiskirsto ir iesko vienos spalvos lapuku, siuo atveju mergaites ieskojo ruzavu, berniukai oranziniu lapuku. Kai kuris nors komandos narys randa lapuka, turi garsiai saukti savo komandos pavadinima, ta komanda bega prie starto linijos ir daro 10 pritupimu, turi susirinkti visa komanda. Po pritupimo gali toliau ieskoti lapuku. tarkim vienas is berniuku randa lapuka, garsiai rekia AGRASTAI, visi agrasteliai lekia prie pirslio, jam atiduoda rastaji lapuka ir daro 10 pritupimu ir ttt. Kai visi lapukai rasti reikia greitai sudelioti grazu sakini, laimi greiciausia komanda.

Ant mergaiciu klapuku buvau uzkodavusi sakini: As tau atidaviau tai, ko negalima isgirsti, kas niekada neatiduodama- atidaviau savo plakancia sirdi....
Pas berniukus buvo parasyta: Tegu visiems laikams jusu rankos draugiskai susikabina, o jusu sirdis amziams tesujungia meile

Atsakyti
Pasirodo nebus stalo ispirkimo.... o as taip ruosiausi, man tai labai smagi dalis  verysad.gif  Bet va jaunoji pasake, kad nebus, nes nedaug laiko, 19 val. sveciai sukviesti... Suprantu, kad cia jos svente ir ji daugumoj regulioja... bet ... Manoji bando sureguliuoti viska, kokie zaidimai bus, viska... O man, taip iseina - kaip papugai reikes tik svetimas mintis perskaityt  doh.gif O tikrai stengiuosi, renku informacija ir noriu, kad viskas butu super atlikta  unsure.gif
Papildyta:
As jau net tas stebuklingas saldainiu girliandas padariau ...  tiek kankinaus per savaitgali  angel_sadangel.gif

Manau, kad vestuvės - jaunųjų šventė ir viskas, ką liudininkai ar kaip juos pavadinsim, turi daryt - tai padaryt taip, kad šventė būtų tokia, kokios nori jaunieji. Aš suprantu, kad stengeisi ruošdamasi, bet kita vertus juk nesinori, kad nuotaka apsiverktų prie stalo sėdėdama g.gif . Manau, kad esi išradinga ir tikrai sugalvosi, kaip saldainių girliandą panaudoti (kad ir kaip prizą už kokį nors žaidimą ) smile.gif
o nuotakos būna visokios: kartais irzlios, kartais reiklios, kartais apatiškos. Kartais jos nori žinoti viską, o kartais - laukia staigmenų. Čia priklauso nuo žmogaus smile.gif Jei tave pasirinko būti liudininke, manau, kad esi tikrai svarbus žmogus jauniesiems. Tiesiog paprašyk, kad nuotaka papsakotų, ko tikisi iš vestuvių ir kas jai kitų vestuvėse nepatinka, ko ji norėtų ar nenorėtų. Kaip ten bebūtų, šventė yra ne tavo smile.gif , ir nors tau atrodo nuotakos norai kvaili, nepagrįsti ar panašiai, giliai atsikvėpk, nusiramink ir padaryk taip, kaip iš tavęs tikimasi.
Atsakyti
QUOTE(stauride @ 2008 07 28, 16:12)
Kaip ten bebūtų, šventė yra ne tavo smile.gif , ir nors tau atrodo nuotakos norai kvaili, nepagrįsti ar panašiai, giliai atsikvėpk, nusiramink ir padaryk taip, kaip iš tavęs tikimasi.

Nemanau, kad norai jos kvaili, viskas ciki. Bet as tiesiog nenoriu svetimo teksto atkartot, noriu pati savo mintis sudelioti. Be to beveik del kiekvieno zingsnio, ka be sugalvociau - del visko su ja tariuosi unsure.gif Noriu ir savo inicjatyvos inesti i ta svente, kad ir jauniesiem idomu butu manes klausyt ir kad nors kokia mazyte staigmena jiem butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 28 liepos 2008 - 15:20
QUOTE(annushka @ 2008 07 28, 16:19)
Nemanau, kad norai jos kvaili, viskas ciki. Bet as tiesiog nenoriu svetimo teksto atkartot, noriu pati savo mintis sudelioti. Be to beveik del kiekvieno zingsnio, ka be sugalvociau - del visko su ja tariuosi  unsure.gif  Noriu ir savo inicjatyvos inesti i ta svente, kad ir jauniesiem idomu butu manes klausyt ir kad nors kokia mazyte staigmena jiem butu  blush2.gif

Tada jum tiesiog reikia pasikalbėti smile.gif pabandyk jai gražiai paaiškinti viską, ką čia parašei. Manau, ji supras ir tau suteiks šiek tiek daugiau laisvės smile.gif
Atsakyti
na svociutes,mielosios,kaip sekasi ruostis sventei?manoji svente jau si sestadieni...turiu prasimeli gal kuri turit koki a4 formato paveiksleli,ant kurio butu pirslio karikatura kokia?
Atsakyti
Papildyta:

Sveika. O tai pagal tavo jaunaja kiek jau tas stalo ispirkimas uztruks? Gi ten greitai - 15 min. ir vsio, seskit visi prie to stalo. Tikrai gaila, kad jaunoji taip elgiasi. As tai esu tokios nuomones, jei jaunieji sumoka uz tavo visas islaidas - tai daryk viska pagal ju pageidavimus, bet jei jau visos islaidos is tavo kisenes - tai tegul susimildami nenurodineja ir dziaugiasi surade tokia saunia kurybinga svociute... Laikykis, stiprybes 4u.gif
Atsakyti