Sveikos, gal galite patarti į kokia polikliniką užrašyti savo mergytę, nes nesenai persikraustėm į Lazdynus, norisi, kad prireikus gydytoja į namus ateitų. Gal kas gali rekomenduoti konkrečią pediatrę Lazdynuose?
Gal kam nors teko susidurti su gera ginekologe Lazdynu poliklinikoje? Nesinori pas bet ka eit
Beje,man Grazeviciute tai visai nebloga daktaryte,esu pas ja prisirasiusi jau daug metu.

Beje,man Grazeviciute tai visai nebloga daktaryte,esu pas ja prisirasiusi jau daug metu.

QUOTE(coco @ 2005 07 18, 07:27)
Gal kam nors teko susidurti su gera ginekologe Lazdynu poliklinikoje? Nesinori pas bet ka eit

Aš prisirašius pas Navickienę ginekologę

Beje aš ir pas Graževičiūtę irgi prisirašius, ji man irgi patinka

QUOTE(vituly @ 2005 07 19, 15:45)
Aš prisirašius pas Navickienę ginekologę
Kol kas nusiskundimų neturiu, maloni moterėlė kažkur apie 50 metų 

Aciu!

mūsų šeima visa pas gydytoją Bukiną užsirašę. visai nieko moteriškė...
o dėl incidentų, tai kiekvienoj poliklinikoj jų buvo ir bus... nors man jų neteko girdėti, kol kas jų darbu esu patenkinta...
o dėl incidentų, tai kiekvienoj poliklinikoj jų buvo ir bus... nors man jų neteko girdėti, kol kas jų darbu esu patenkinta...
QUOTE(Lady River @ 2005 06 23, 12:37)
Sveikos, gal galite patarti į kokia polikliniką užrašyti savo mergytę, nes nesenai persikraustėm į Lazdynus, norisi, kad prireikus gydytoja į namus ateitų. Gal kas gali rekomenduoti konkrečią pediatrę Lazdynuose?
kai buvau vaikas, tai reikėjo eiti į 5 polikliniką, čia prie karoliniškių turgelio...
mano gydytoja buvo Tamošaitienė, sesuo savo dukrą buvo užrašiusi pas Juodkienę, ten pat. girdėjau kad Pancereva šitoj poliklinikoj nieko...
ir vaikščiodavo gydytojos ir med.seselės į namus...
Man nepatinka Lazdynų poliklinika, todel ir pabegau iš jos
Tvarkos mažai, eilės didžiulės o ir kvalifikacija gydytoju kartais kelia rimtu abejoniu. Apie ginekologę Navickienę teigiamu atsiliepimu negali duoti, man ji - storževe, šalta ir nemaloni.

labas.siaip tai Lazdynu vaiku poliklinika yra Karoliniskese , Lazdynuose tik suaugusiu! Tai va manau vaikuciui labai gerai butu pas Baroniene, nera jinai labai jauna, bet uztat tikrai labai gera!
o paciai rekomenduociau pas Achremcova apsilankyti - super gydytoja, tikrai labai gera, jei kas atsistinka tai viska issiaiskins, tik labai pas ja eiles!!!!!!!!!!betn tikrai verta!
o paciai rekomenduociau pas Achremcova apsilankyti - super gydytoja, tikrai labai gera, jei kas atsistinka tai viska issiaiskins, tik labai pas ja eiles!!!!!!!!!!betn tikrai verta!
Lazdynuose irgi yra vaikų poliklinika,ji moterų konsultacijos patalpose.Beje ,eilių ten beveik niekeda nėra ir atsiliepimai apie personalą visai neblogi.
O ginekologai-tai tikrai pas Navickienę.Taip nejauna jau,bet patyrus,savotiška,bet negrubaila-tik daiktus vadina savais vardais,gal tai kažką ir glumina.Ir daugeliui moterų padėjo apseiti be peilių-išgydė vaistais,kai kitos iškart-pjaut.Tikrai nebloga gydytoja.
O ginekologai-tai tikrai pas Navickienę.Taip nejauna jau,bet patyrus,savotiška,bet negrubaila-tik daiktus vadina savais vardais,gal tai kažką ir glumina.Ir daugeliui moterų padėjo apseiti be peilių-išgydė vaistais,kai kitos iškart-pjaut.Tikrai nebloga gydytoja.