QUOTE(Supergirl @ 2008 09 07, 12:32)
o pagrindą naudoji? nes be jo ir man už 2-3 valandų spalva nueina, į raukšles pradeda sušokinėt. bet va su pagrindu kitas reikalas - spalva sodri, visą dieną išsilaiko, į raukšles nesubėga. žodžiu, visai kitas reikalas
Nenaudoju, bet cia gla daugiau is principo. Noriu, kad seseliai gerai laikytu ir be jo. Jei kokie pigesni,tai gal ir jokio skirtumo, bet nu kaip pvz Guerlain man visai spalva neintensyvi ir nusiverkia greit, tai gaila tiek pinigu moket, kad dar pagirnda turetum pirkt. Yra gi tu seseliu, tai geriau atsirinkt normaliai laikancius. Man jei laiko, tai bent visa diena be problemu, jokiu subegimu ar pan. Is tikruju jau ruosiausi ta pagrinda pirkt, bet paskui pagalvojau, kad neitin reikia, o ir seseliu po to daugiau reikes.
QUOTE(Indi @ 2008 09 07, 14:32)
o kur jos galima nusipirkti?
Perku Sephoroj - tai puikiai galima uzsisakyt per tarpininkes, siunciancias is JAV. Dabar man cia rojus, nes gali parduotuvej issibandyt, kiek nori kokiu nori meginuku gaut (aisku ne seseliu), o jei netinka, tai nors ir naudotus grazit - kuo as puikiai naudojuosiu (na bet situos atradau tinkamus, nes DuWop ir BE teko grazint)