Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(busima_mama @ 2008 09 07, 00:17)
Man visiskai taip pat. Tik uzsitepu, tai iskart nuverkia juos akys. O ir spalvos ant rankos tepant ryskios, o ant akiu visiskai kitokios ir labai permatomos.

drinks_cheers.gif spalvu intensyvumas dezuteje visiskai neatitinka realybes ir atrodo blankus ant akies odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 07, 11:22)
drinks_cheers.gif spalvu intensyvumas dezuteje visiskai neatitinka realybes ir atrodo blankus ant akies odos g.gif

cia gal kaip kam g.gif man pvz tai kaip dezutej taip ir ant akies atrodo g.gif
gal dar ir nuo spalvu priklauso..
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 06, 23:17)
Man visiskai taip pat. Tik uzsitepu, tai iskart nuverkia juos akys. O ir spalvos ant rankos tepant ryskios, o ant akiu visiskai kitokios ir labai permatomos.
o pagrindą naudoji? nes be jo ir man už 2-3 valandų spalva nueina, į raukšles pradeda sušokinėt. bet va su pagrindu kitas reikalas - spalva sodri, visą dieną išsilaiko, į raukšles nesubėga. žodžiu, visai kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 05, 15:23)
Vakar isbandziau Vincent Longo seselius "diamond quad" - itin blizgus, labai lengvai tepasi, grazios spalvytes, ilgai issilaiko (o man su laikymu visad problemos), nu bet pirkau su juoda spalva, tai kai pasidaziau, pagalvojau, kad neitin moku ja dazytis ir gal reiketu nest atgal i parduotuve...  ax.gif Bet po to vakare vyras pagyre, kad graziai akys atrodo (o is jo pagyrimo del makiazo sulaukt laabai sunku, nes arba 'viskas gerai' (net nepaziurejus i mane) arba nieko 'nematau'(nors akys skirtingais seseliais padazytos))  thumbup.gif

o kur jos galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 09 07, 12:32)
o pagrindą naudoji? nes be jo ir man už 2-3 valandų spalva nueina, į raukšles pradeda sušokinėt. bet va su pagrindu kitas reikalas - spalva sodri, visą dieną išsilaiko,  į raukšles nesubėga. žodžiu, visai kitas reikalas  smile.gif

Nenaudoju, bet cia gla daugiau is principo. Noriu, kad seseliai gerai laikytu ir be jo. Jei kokie pigesni,tai gal ir jokio skirtumo, bet nu kaip pvz Guerlain man visai spalva neintensyvi ir nusiverkia greit, tai gaila tiek pinigu moket, kad dar pagirnda turetum pirkt. Yra gi tu seseliu, tai geriau atsirinkt normaliai laikancius. Man jei laiko, tai bent visa diena be problemu, jokiu subegimu ar pan. Is tikruju jau ruosiausi ta pagrinda pirkt, bet paskui pagalvojau, kad neitin reikia, o ir seseliu po to daugiau reikes. biggrin.gif

QUOTE(Indi @ 2008 09 07, 14:32)
o kur jos galima nusipirkti?

Perku Sephoroj - tai puikiai galima uzsisakyt per tarpininkes, siunciancias is JAV. Dabar man cia rojus, nes gali parduotuvej issibandyt, kiek nori kokiu nori meginuku gaut (aisku ne seseliu), o jei netinka, tai nors ir naudotus grazit - kuo as puikiai naudojuosiu (na bet situos atradau tinkamus, nes DuWop ir BE teko grazint) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 07, 14:34)
Nenaudoju, bet cia gla daugiau is principo. Noriu, kad seseliai gerai laikytu ir be jo. Jei kokie pigesni,tai gal ir jokio skirtumo, bet nu kaip pvz Guerlain man visai spalva neintensyvi ir nusiverkia greit, tai gaila tiek pinigu moket, kad dar pagirnda turetum pirkt. Yra gi tu seseliu, tai geriau atsirinkt normaliai laikancius. Man jei laiko, tai bent visa diena be problemu, jokiu subegimu ar pan. Is tikruju jau ruosiausi ta pagrinda pirkt, bet paskui pagalvojau, kad neitin reikia, o ir seseliu po to daugiau reikes.  biggrin.gif
na, tarkim, man anksčiau, prieš kokius 5 metus, visi šešėliai laikydavosi gerai, nesubėgdavo į jokias raukšles, net patys pigiausi atlaikydavo stabiliai visą dieną. bet dabar matyt senstu, raukšlės gilėja, tai jokie šešėliai nelaiko daugiau nei 3 valandas nepakitę doh.gif tai kai užsitepu to pagrindo, net ir tokie šešėliai kaip ruby rose atlaiko puikiai. aš tai negaliu atsidžiaugt tuo pagrindu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 09 07, 19:34)
na, tarkim, man anksčiau, prieš kokius 5 metus, visi šešėliai laikydavosi gerai, nesubėgdavo į jokias raukšles, net patys pigiausi atlaikydavo stabiliai visą dieną. bet dabar matyt senstu, raukšlės gilėja, tai jokie šešėliai nelaiko daugiau nei 3 valandas nepakitę  doh.gif tai kai užsitepu to pagrindo, net ir tokie šešėliai kaip ruby rose atlaiko puikiai. aš tai negaliu atsidžiaugt tuo pagrindu smile.gif

tikriausiai ne tik nuo rauksliu gylio priklauso, bet ir nuo akies formos lotuliukas.gif ir siaip- ant riebios odos sesliai prasciau laikos. o pagrindas kai reik idealaus makijazo tai tikrai geris thumbup.gif bet man tai artdeco ir be pagrindo darbo diena atlaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 05, 15:07)
Isigijau Chanel naujos kolekcijos seselius. Labai grazios ir spalvos, graziai, sodriai bei lengvai padenge ir ,regis, laikosi puikiai smile.gif

JVana,
laba:) as rigi turiu naujsu chanel sheselius:] tokius pat:) gal turi fotkiu, kaip tu su jais pasidazhius?biggrin.gif nes as apskritai nelabai dazhytis moku, bet kolkas naudoju tik geltona-ruda, arba geltona/zalia spalvas:]
Nerandu atskiros seseliu foto internete, tai idedu su kt reklamuojamais Chanel produktais:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 09 07, 18:34)
na, tarkim, man anksčiau, prieš kokius 5 metus, visi šešėliai laikydavosi gerai, nesubėgdavo į jokias raukšles, net patys pigiausi atlaikydavo stabiliai visą dieną. bet dabar matyt senstu, raukšlės gilėja, tai jokie šešėliai nelaiko daugiau nei 3 valandas nepakitę  doh.gif tai kai užsitepu to pagrindo, net ir tokie šešėliai kaip ruby rose atlaiko puikiai. aš tai negaliu atsidžiaugt tuo pagrindu smile.gif

Man Ruby Rose vieni is megstamiausiu seseliu - laiko idealiai thumbup.gif O oda mano link sausumo, tai man keista tas nubegimas/nusiverkimas - greiciausiai cia kazkokia alergine reakcija gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 07, 16:34)
Nenaudoju, bet cia gla daugiau is principo. Noriu, kad seseliai gerai laikytu ir be jo. Jei kokie pigesni,tai gal ir jokio skirtumo, bet nu kaip pvz Guerlain man visai spalva neintensyvi ir nusiverkia greit, tai gaila tiek pinigu moket, kad dar pagirnda turetum pirkt. Yra gi tu seseliu, tai geriau atsirinkt normaliai laikancius. Man jei laiko, tai bent visa diena be problemu, jokiu subegimu ar pan. Is tikruju jau ruosiausi ta pagrinda pirkt, bet paskui pagalvojau, kad neitin reikia, o ir seseliu po to daugiau reikes.  biggrin.gif
Perku Sephoroj - tai puikiai galima uzsisakyt per tarpininkes, siunciancias is JAV. Dabar man cia rojus, nes gali parduotuvej issibandyt, kiek nori kokiu nori meginuku gaut (aisku ne seseliu), o jei netinka, tai nors ir naudotus grazit - kuo as puikiai naudojuosiu (na bet situos atradau tinkamus, nes DuWop ir BE teko grazint) biggrin.gif

Kaip suprast panaudotus grazint? gedos neturi. g.gif
cia tik lietuviai taip uzsienyje geda daro visai LT, po to musu visur nekencia doh.gif 4u.gif

Papildyta:
Man kol kas geriausi dior 5spalvu seseliai cia tie kur nauji, pirkau kristej berods uz 179LT wub.gif pasaka tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 16:38)
Man kol kas geriausi dior 5spalvu seseliai cia tie kur nauji

Pritariu. Super seseliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 18:38)
Kaip suprast panaudotus grazint? gedos neturi.  g.gif
cia tik lietuviai taip uzsienyje geda daro visai LT, po to musu visur nekencia  doh.gif  4u.gif

Gedos tai turiu, bet nesiruosiu metyt pinigu netinkamiems produktams. Ir ne vien lietuviai taip daro - manau labai normalus dalykas yra grazinimas (beje, tie patys amerikonai be gedos grazina gerokai panaudota kosmetika). Gerai kai kremu/kvepalu ir pan galima megineli gaut. O ka siulot daryt, jei nera seseliu meginio? Tenka nusipirkt, o jeigu sualergizuoja, tai kur siulot det? Laikyt prisipirkus po 50$? Man geriau atgaut ta pacia suma, nei SM turgelyje parduot uz trecdali kainos. Man visgi tai yra pinigai. Ir nematau reikalo negrazint, jei pacios pardavejos pasiulo atnest atgal, jei netiks. 4u.gif
Atsakyti