Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Olivia* @ 2008 09 03, 15:53)
Gal kas isbandet IsaDoros palete? Kaip patiko? As jau antra diena testuoju seselius,geros kokybes matiniai seseliai,patogus sepetelis.Bet... Deja.. Man ruda gama jau ziauriai atsibodo..

tai kam pirkai tongue.gif ?
siaip tai rudeniui ir ziemai rudos spalvos labai tinka, tik man tai toj paletej biski per sviesios spalvos pasirode ax.gif o beto turiu lumene senucius matinius rudos spalvos, tai apsesiu be isadoros rolleyes.gif nors ir labai skaniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 15:35)
nors ir labai skaniai atrodo

Del to ir nupirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 01, 14:48)
Man irgi ta pati situacija, gaila kad pas mus Eurokose dar neatveza Catrise kosmetikos, gal dar kas nors zinote kokius rusvu atspalviu seselius MATINIUS? 4u.gif Droge ieskojau bet neradau, visi blizgus verysad.gif

as tai Vilniaus Akropolyje buvau ir neradau tos paletes isivis nera pasirinkimo sad.gif
Atsakyti
Isigijau Chanel naujos kolekcijos seselius. Labai grazios ir spalvos, graziai, sodriai bei lengvai padenge ir ,regis, laikosi puikiai smile.gif

Nerandu atskiros seseliu foto internete, tai idedu su kt reklamuojamais Chanel produktais:

user posted image
Atsakyti
Vakar isbandziau Vincent Longo seselius "diamond quad" - itin blizgus, labai lengvai tepasi, grazios spalvytes, ilgai issilaiko (o man su laikymu visad problemos), nu bet pirkau su juoda spalva, tai kai pasidaziau, pagalvojau, kad neitin moku ja dazytis ir gal reiketu nest atgal i parduotuve... ax.gif Bet po to vakare vyras pagyre, kad graziai akys atrodo (o is jo pagyrimo del makiazo sulaukt laabai sunku, nes arba 'viskas gerai' (net nepaziurejus i mane) arba nieko 'nematau'(nors akys skirtingais seseliais padazytos)) thumbup.gif
Atsakyti
As busiu uz Boujrois seselius, man rodos ilgiausiai besilaikantys is turetu mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai dabar Artdeco seselius naudoju, dar tik 3 spalvas turiu, bet issirinkau tokias, kurios man labai patinka ir tinka.. susikomplektuosiu 6 spalvu palete (dezute pas mane 6 seseliams) ir bus gerai thumbup.gif nesu as seseliu maniake, anksciau net nepirkdavau as ju, jei gaudavau per kokia svente dovanu tai ir gerai buvo biggrin.gif
kokybe Artdeco seseliu mane tenkina, labai panasus i Dior.. gerai tepasi, laikosi vidutiniskai (gal reiks seseliu pagrinda nusipirkt)..
Atsakyti
Siandien bandziau naujuosius isadora seselius, cia tuos, kur nauja palete is 5 spalvu, tai galiu pasakyti, kad labai faini matiniai seseliukai, tik kad man ne visos spalvytes priimtinos, ziauriai nemegstu rudu atspalviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 06, 10:30)
as tai dabar Artdeco seselius naudoju, dar tik 3 spalvas turiu, bet issirinkau tokias, kurios man labai patinka ir tinka.. susikomplektuosiu 6 spalvu palete (dezute pas mane 6 seseliams) ir bus gerai  thumbup.gif  nesu as seseliu maniake, anksciau net nepirkdavau as ju, jei gaudavau per kokia svente dovanu tai ir gerai buvo  biggrin.gif
kokybe Artdeco seseliu mane tenkina, labai panasus i Dior.. gerai tepasi, laikosi vidutiniskai (gal reiks seseliu pagrinda nusipirkt)..

man artdeco be pagrindo isvis nesilaiko schmoll.gif be to, jie man visada geriau atrodo dezuteje, nei ant akiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 06, 21:43)
man artdeco be pagrindo isvis nesilaiko schmoll.gif be to, jie man visada geriau atrodo dezuteje, nei ant akiu g.gif

o man puikiai laiko ax.gif o jei ant pagrindo tai turbut visa para islaikytu bigsmile.gif as kaip ir Palomina dabar jau kitokiu seseliu nepirkineju- kai uzsimanau kokios naujos spalvos nueinu ir nusiperku- ir piniginei taip labiau patinka nei is kart rinkiniais pirkt ax.gif o dezute tai pas mane didele- 12 vietu- pirkau kai buvo uz puse kainos, tai dabar turiu 4 spalvytes- ir visos labai naudojamos, ko negaleciau pasakyt apie senus savo seseliu rinkinius- visada buna kazkas nenaudojamo o kazkas per greit pasibiagia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 06 rugsėjo 2008 - 20:17
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 06, 21:16)
o man puikiai laiko ax.gif  o jei ant pagrindo tai turbut visa para islaikytu bigsmile.gif  as kaip ir Palomina dabar jau kitokiu seseliu nepirkineju- kai uzsimanau kokios naujos spalvos nueinu ir nusiperku- ir piniginei taip labiau patinka nei is kart rinkiniais pirkt ax.gif  o dezute tai pas mane didele- 12 vietu- pirkau kai buvo uz puse kainos, tai dabar turiu 4 spalvytes- ir visos labai naudojamos, ko negaleciau pasakyt apie senus savo seseliu rinkinius- visada buna kazkas nenaudojamo o kazkas per greit pasibiagia smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip buna, kad jei turiu kokia seseliu palete kur kokios 4-5 spalvos, tai naudoju vistiek max dvi is rinkinuko, kitos vis kazkuo nelabai patinka, ar netinka.. esu labai priekabi spalvom blush2.gif biggrin.gif (mane kazkaip labai veikia spalvos.. viena kart turejau dzinsus tokius nei juodus nei pilkus, tai man ju spalva depresija varydavo doh.gif nors modelis labai patiko, bet as ju vien del spalvos negalejau nesiot lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 06, 20:43)

Man visiskai taip pat. Tik uzsitepu, tai iskart nuverkia juos akys. O ir spalvos ant rankos tepant ryskios, o ant akiu visiskai kitokios ir labai permatomos.
Atsakyti