Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(lisik @ 2008 08 29, 11:19)
isbandziau naujos rudens kolekcijos ISA DOROS palete "matte chocolates"

labai maloniai tepasi ir spalvos "skanios"

laikosi neblogai

kur tiksliai pirkot ir kokia kaina? bigsmile.gif
ar pasidazius spalvos tokios kaip ir siaip ziureint i seselius?
jie be blizguciu?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 29, 16:15)
kur tiksliai pirkot ir kokia kaina? bigsmile.gif
ar pasidazius spalvos tokios kaip ir siaip ziureint i seselius?
jie be blizguciu?

Sarmoj smile.gif kaina apie 70 lt, berods 69
be blizguciu - visiskai matiniai smile.gif spalvos intensyvios, panasios kaip dezutej. Gal tik vos vos sviesesnes
Atsakyti
Turiu ir as Isadoros seselius...laikosi gerai,esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Isadora mate chocolate palete kerinti wub.gif bet per brangu man sad.gif as irgi ieskau tokios paletes tik pigesnes turejau matinius manhattan tik baigiau o tokiu jau nera sad.gif(( gal ka patarsite:)
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 30, 13:23)
Isadora mate chocolate palete kerinti  wub.gif  bet per brangu man sad.gif as irgi ieskau tokios paletes tik pigesnes turejau matinius manhattan tik baigiau o  tokiu jau nera sad.gif(( gal ka patarsite:)

man rodo Catrise maciau Eurokos, labai pansias spalvas, ir beje lyg matiniai mastau.gif bijau sumeluoti, o kaina tikrai iki 20 lt
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 14:41)
man rodo Catrise maciau Eurokos, labai pansias spalvas, ir beje lyg matiniai mastau.gif bijau sumeluoti, o kaina tikrai iki 20 lt

reikes uzbegti i eurokos per kita pertrauka bigsmile.gif aciu Dasha smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar yra vartojančių e.l.f. šešėliukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 30, 14:23)
Isadora mate chocolate palete kerinti  wub.gif  bet per brangu man sad.gif as irgi ieskau tokios paletes tik pigesnes turejau matinius manhattan tik baigiau o  tokiu jau nera sad.gif(( gal ka patarsite:)

Man irgi ta pati situacija, gaila kad pas mus Eurokose dar neatveza Catrise kosmetikos, gal dar kas nors zinote kokius rusvu atspalviu seselius MATINIUS? 4u.gif Droge ieskojau bet neradau, visi blizgus verysad.gif
Atsakyti
Nupirkau nauja IsaDoros palete,rytoj isbandysiu smile.gif spalvos grazios ir dezute saldainiuke grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 01, 18:11)
Nupirkau nauja IsaDoros palete,rytoj isbandysiu smile.gif spalvos grazios ir dezute saldainiuke grazi smile.gif

lauksiu atsiliepimu - pati apie juos galvoju...
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 08 27, 23:43)
Šiandien kaip tik ieškojau vienų Dior šėšėlių, bet tai kainos nepažiūrėjau. Ryt/šiandien gal užsuksiu ir pasakysiu smile.gif.

49 eurai jei vis dar reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas isbandet IsaDoros palete? Kaip patiko? As jau antra diena testuoju seselius,geros kokybes matiniai seseliai,patogus sepetelis.Bet... Deja.. Man ruda gama jau ziauriai atsibodo..
Atsakyti