Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Tiffany @ 2008 08 16, 14:02)
geriausiai man tepasi ir laikosi Smashbox ir Mac

Del MAC sutinku, bet jie koooookie blizgus limited edition 6 vnt paletej...
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 08 16, 16:17)
Del MAC sutinku, bet jie koooookie blizgus limited edition 6 vnt paletej...

situ dar nemaciau, gal ikelk foto bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

bett blizgumo cia nesimato. jie be blizguciu ir tas svytejimas toks is vidaus, bet man labai intensyvus...
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 08 17, 22:30)
user posted image
user posted image

bett blizgumo cia nesimato. jie be blizguciu ir tas svytejimas toks is vidaus, bet man labai intensyvus...

ale grazios spalvytes wub.gif kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 08 17, 22:30)

Man tai MAC limitkės šią vasarą einamiausios. Turiu šitą ir dar ryškias salvas, man patinka biggrin.gif
Atsakyti
siuo metu dziaugiuosi TBS cubes seseliais. bet man jie graziai ir ryskiai atrodo tik su seseliu pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 08 18, 20:24)
ale grazios spalvytes  wub.gif kur pirkai?

Kurgi kitur - SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 08 20, 10:00)
siuo metu dziaugiuosi TBS cubes seseliais. bet man jie graziai ir ryskiai atrodo tik su seseliu pagrindu.

As juos irgi turiu-patinka. 4u.gif Tik LT vis pabandydavau parduotuvej, tai labai kieti, vos tepdavosi, tai kazkaip privengiau. O cia visgi nusipirkau, tai man jie be pagrindo ryskiai ir gerai tepasi, ir laiko. Nu kazkokie minkstesni pasirode. thumbup.gif
Atsakyti
man irgi jie lb patinka thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau MAKE UP FACTORY seselius smile.gif pardaveja labai isgtre.. tikiuosi laikysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 08 23, 20:26)
nusipirkau MAKE UP FACTORY seselius  smile.gif pardaveja labai isgtre.. tikiuosi laikysis smile.gif

turiu 2 apalvytes - ilgai laikosi su pagrindu thumbup.gif
Atsakyti
hmz g.gif man pardaveja sake kad jiems ne pagrindo nereik.. tipo ir tipo ir taip laikysis.. o koki pagrinda naudot? ar tos pacios firmos.? nes kazkaip nemaziau ju seseliu pagrindo
Atsakyti