Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

Man dar labai patinka TBS seseliai kubeliai, labai graziai zeri wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
man taip pat labai patinka TBS shimmer cubes, turiu abi nuolatines kolekcijos paletes ir 2008 ziemos limituoto leidimo palete. taip pat 2008 kaledu paletes abi lanai grazios ir spalvos nerealios wub.gif

siuo metu mano megstamiausi TOO FACED Smokey Eye rinkinys:
user posted image
Atsakyti
Gal bandėt Faberlic mineralinius šešėlius - pieštuką?
Atsakyti
http://www.kosmetika...eye.html?lang=2
Gal kas turit siuos seselius? kaip laikosi? Kaip tepasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 20, 00:12)

Is pigiuju labai man patinka Ruby rose, labai gerai laiko, butent si palete, nesubega ir graziai zeri
user posted image

kur galima isigyti?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 06, 11:26)
kur galima isigyti??  blush2.gif

Ivairiuose turgeliuose, kioskuose, prekyvietese.
Atsakyti
Pries pora dienu buvau Douglas`e tai nusipirkau Deborah seselius blush2.gif labai grazi palete gelytes formos, o spalvos tokios sviesios ir blizgios kokias as megstu blush2.gif o kaina isvis juokinga 12 lt. lotuliukas.gif
Spalvos tikrai grazios, dengiasi neblogai, bet kadandi tepiau ne ant seseliu pagrindo tai issilaike tik daugiau nei pusdieni, nemaniau, kad tokie pigus gali buti dar ir tokie neblogi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 08 birželio 2009 - 09:05
QUOTE(Kitte @ 2009 06 08, 10:04)
Pries pora dienu buvau Douglas`e tai nusipirkau Deborah seselius blush2.gif labai grazi palete gelytes formos, o spalvos tokios sviesios ir blizgios kokias as megstu blush2.gif o kaina isvis juokinga 12 lt. lotuliukas.gif
Spalvos tikrai grazios, dengiasi neblogai, bet kadandi tepiau ne ant seseliu pagrindo tai issilaike tik daugiau nei pusdieni,  nemaniau, kad tokie pigus gali buti dar ir tokie neblogi tongue.gif

O kodel taip PAPIGIAI? kas per akcija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 08, 15:33)
O kodel taip PAPIGIAI? kas per akcija?  unsure.gif

Ten berods puse kainos jiems buvo bigsmile.gif buvo prideta prie iejimo labai daug, bet siandien ejau pro sali ir nebemaciau blink.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau radau tinkamą temą kur galėsiu paklaust.
Ar kas bandėt tokius šešėlius? Jei ne, tai ar norėtumėt pabandyti?
Nes man toks berniukas iš UK siūlo tapti tarpininke ir kaži kaip čia daryti.

user posted image
Atsakyti
Afrodite, kokia kaina butu?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 06 08, 19:49)
Afrodite, kokia kaina butu?

Šiaip nelabai klausiau, bet man rodos sakė ar 17$ ar 20$
Yra dar ir pana6us į šitą (su brush'ais), tai šitas jau brangesnis.
user posted image
Atsakyti