Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 20, 00:12)
Mano megstamiausi - Deborah
user posted image
i

o tau si palete gerai laikosi?
man jau po valandos kokios seselis nuslenka biggrin.gif nu su pagrindu ciut ciut geriau issilaiko, siaip grazios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 24 gegužės 2009 - 21:09
QUOTE(nippe @ 2009 05 19, 19:45)
Ka galit pasakyti apie IsaDora seslius?  g.gif  priziurejau situos, gal kas bandet, turit?user posted imageuser posted image
Tokios vasariskos, svelnios palvos  wub.gif

Aš irgi juos žiūrėjau, labai noriu bigsmile.gif Įdomu kaip kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 25, 15:03)
Aš irgi juos žiūrėjau, labai noriu  bigsmile.gif Įdomu kaip kokybė?  g.gif

tai gi rasiau, gera ju kokybe biggrin.gif Gerai laikosi, gerai tepasi. Sitos spalvos superines. Tikrai verti gemesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 25, 17:26)
tai gi rasiau, gera ju kokybe  biggrin.gif  Gerai laikosi, gerai tepasi. Sitos spalvos superines. Tikrai verti gemesio. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
poster_offtopic.gif sorry! Bet taip juokinga!!! galvojau pati su savim kalbates,kolsupratau, kad nickai skirtingi
v*i*k*a ir v-i-k-a
Varysiu siandien griebt seseliu user posted image
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 27, 09:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
poster_offtopic.gif sorry! Bet taip juokinga!!!  galvojau pati su savim kalbates,kolsupratau, kad nickai skirtingi
v*i*k*a ir v-i-k-a
Varysiu siandien griebt seseliu user posted image

hihihi.gif
As is Vilniaus o mano sesute is Kauno atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 19, 19:45)
Ka galit pasakyti apie IsaDora seslius?  g.gif  priziurejau situos, gal kas bandet, turit?user posted imageuser posted image
Tokios vasariskos, svelnios palvos  wub.gif

Kokia ju kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 27, 11:49)
Kokia ju kaina 4u.gif

Apie 70 lt berods g.gif

Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 24, 17:53)
suku ratus apie sita UD palete
http://www.lookfanta...shadow-box.html ir dar idomu kaip nyx firmos seseliai, gal kas bandet nemazai geru atsiliepimu apie abejus jutubej biggrin.gif

Man tai sitos spalvytes labai ryskios atrodo, as tai suku ratus apie stai sia palete
user posted image
O stai si tai is viso deficitas, gal tau teko kur uzmatyti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 27, 12:39)
Apie 70 lt berods  g.gif

Papildyta:

Man tai sitos spalvytes labai ryskios atrodo, as tai suku ratus apie stai sia palete
user posted image
O stai si tai is viso deficitas, gal tau teko kur uzmatyti?
user posted image

tai kad pas mane tu rudu/pilku seseliu nors vezimu vezk lotuliukas.gif , noriu kazko ryskesnio,nors nzn ar tiks prie mano akiu spalvos g.gif ta antra tikrai grazuole, bet irgi pastebejua kad deficitas
Atsakyti
Va stai cia makiazas su sia palete wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.youtube.c...re=channel_page
Atsakyti
esu ismeginusi daug seseliu ir nei vieni tai gerai ir graziai kaip Mary Kay seseliai
Atsakyti
Man siuo metu nepamainomi lancome seseliai, net negalvojau, kad gali buti tokiu geru thumbup.gif
Atsakyti
As turiu lancome testerines pakuotes, nu kazkaip nusivyliau schmoll.gif neryskiai tepasi, nesilaiko... rolleyes.gif kokybe palyginciau su deborah g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 29 gegužės 2009 - 07:38