Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(nippe @ 2009 05 19, 18:45)
Ka galit pasakyti apie IsaDora seslius?  g.gif  priziurejau situos, gal kas bandet, turit?user posted imageuser posted image
Tokios vasariskos, svelnios palvos  wub.gif

O cia ne ziemos kolekcijos palete? g.gif Nes as turiu tokia.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 19, 19:57)
O cia ne ziemos kolekcijos palete? g.gif  Nes as turiu tokia.

Gal ir ziemos, nzn lotuliukas.gif bet grazios spalvos, neryskios. Kaip kokybe? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandete siuos Givenchy Prismissime seselius ?

user posted image
Atsakyti
Mano megstamiausi - Deborah
user posted image
ir Be you.
Is pigiuju labai man patinka Ruby rose, labai gerai laiko, butent si palete, nesubega ir graziai zeri
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griuk negyvas: 19 gegužės 2009 - 23:13
QUOTE(nippe @ 2009 05 19, 22:09)
Gal ir ziemos, nzn  lotuliukas.gif bet grazios spalvos, neryskios. Kaip kokybe?  mirksiukas.gif

Man jie labai patinka. Gerai laikosi, blizgus tokie. O baita ta spalva(frostas) tai isvis mano favoritas.
Atsakyti
man labiausiai patinka Mary Kay seseliai, ilgai laikosi, gerai tepasi ir labai naturalios spalvos
Atsakyti
Nusipirkau pora spalvyciu Cargo firmos 'plantlove' serijos seseliuku - nu kolkas labai patinka ir laikosi puikiai, be to akytems tinka (nes visokie Guerlain, Dior ir pan man sualergizuoja) - jie geros sudeties, be visokiu dideliu brudu. Pirkau dar ir trecia spalvyte, bet grazinau i parduotuve - spalvyte labai grazi, blizgi pasteline rozine, bet kai uzsitepu,tai blizguciai atsiskiria nuo seselio, nors is testeriuko tepesi gerai. Tai nezinau ar pirksiu dar ta spalvyte ir tikesiuosiu, kad tada brokas papuole ar apsieisiu....
Atsakyti
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA. biggrin.gif NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI g.gif
IS PIGESNIU:
LOREAL, ISADORA, KANEBO, SHISEIDO, COLLISTAR, ARTDECO, BOURJOIS, MAKE UP, GOSH,
IS BRANGESNIU:
DIOR, CLAIRINS, PUPA, GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT , GIVENCHY, CHANEL, LANCOME, ESTEE LAUDER,
IR DAUG KITU... Iskaitant tu egipto zemiu firmos produktus.
Klauskit panos
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 09:48)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKAbiggrin.gif  NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI  g.gif
IS PIGESNIU:
LOREAL,  ISADORA,  KANEBO,  SHISEIDO,  COLLISTAR,  ARTDECO,  BOURJOIS,  MAKE UP,  GOSH, 
IS BRANGESNIU:
DIOR,  CLAIRINS,    PUPA,  GUERLAIN,  YVES SAINT LAURENT ,  GIVENCHY,  CHANEL,  LANCOME,  ESTEE LAUDER,
Klauskit panos

Ka gali pasakyti apie siuos seselius? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 09:48)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA.  biggrin.gif  NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI  g.gif
IS PIGESNIU:
LOREAL,  ISADORA,  KANEBO,  SHISEIDO,  COLLISTAR,  ARTDECO,  BOURJOIS,  MAKE UP,  GOSH, 
cia jus laikote is pigesniu biggrin.gif
IS BRANGESNIU:
DIOR,  CLAIRINS,    PUPA,  GUERLAIN,  YVES SAINT LAURENT ,  GIVENCHY,  CHANEL,  LANCOME,  ESTEE LAUDER,
o cia jau is brangesniu? lotuliukas.gif
Klauskit panos

as irgi galiu tik zinomas firmas suvardinti, jus konkreciai su vaizdine medziaga pateikit, pasidalikit kas patiko, nepatiko ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 05 24, 11:57)
Ka gali pasakyti apie siuos seselius?  biggrin.gif
user posted image

kaip tik pries pora dienu internte kaip tik i juos ziurinejau labai vasariskos spalvytes, td irgi butu idomu isgirsti atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 19, 23:12)
Is pigiuju labai man patinka Ruby rose, labai gerai laiko, butent si palete, nesubega ir graziai zeri
user posted image

Labai gražios spalvos, kur tokių galima gauti? wub.gif
Atsakyti
suku ratus apie sita UD palete
http://www.lookfanta...shadow-box.html ir dar idomu kaip nyx firmos seseliai, gal kas bandet nemazai geru atsiliepimu apie abejus jutubej biggrin.gif
Atsakyti