Kokie atsiliepimai apie YSL seselius ?
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 06, 14:53)
brangoka, sakyčiau. o kokiam laikui užtenka?
dėkui už nuorodą, labai didelių grožių užmačiau
dėkui už nuorodą, labai didelių grožių užmačiau
Na pasakyti negaliu kiek ilgam uzteks, nes dar tik koki menesiuka kaip turiu. Man atrodo kad ilgam, nesidazau kas dien
Paaiskinkit prasau kuo skiriasi pigmentai nuo seseliu?
Penktadienį Kristianoj mačiau naują Guerlain paletę - keturios spalvytės, tokia turkio, dvi rusvos, balta Toks gaivus ir vasariškas atrodo rinkinys, gal kas išbandęs?
labas
gal kas bandet?
gal kas bandet?
Šiek tiek ne į temą, bet gal kas nors pasivargins atsakyti, kiek kainuoja vienspalviai Dior šešėliai?
QUOTE(mergytia @ 2009 05 11, 10:44)
Butent situos nebandziau, bet seip turiu Estee Lauder seselius. Man jie patinka, gerai tepasi ir pakankamai ilgai laikosi.
Gal yra bandziusiu stai sia palete? Maciau kas labai graziai tepasi, o tuo labiau atrodo
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 17, 18:35)
Man labiausiai patinka firmos BOURJOIS tiek seseliai, tiek raudonis,piestukai. Seseliai lengvai uzsitepa,pasiskirsto,ilgai islieka. Pasirinkimas nemazas- yra ir blizgiu,ir matiniu,ir biriu,ir presuotu. Spalva visada
galima issirinkti.
galima issirinkti.
Turiu šituos:
Labai nepatinka, dengiasi nelygiai, po poros valandų nuplaukia, nesilaiko net ir su šešėlių
pagrindu, šepetukas prie šitų šešėlių išvis neaišku kam pritaikytas
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2009 05 19, 11:19)
Šiek tiek ne į temą, bet gal kas nors pasivargins atsakyti, kiek kainuoja vienspalviai Dior šešėliai?
Jei kaina nepasikeite, tai 89lt Kristijanoi.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 19, 10:53)
Butent situos nebandziau, bet seip turiu Estee Lauder seselius. Man jie patinka, gerai tepasi ir pakankamai ilgai laikosi.
jau nusipirkau, patenkinta
Ka galit pasakyti apie IsaDora seslius? priziurejau situos, gal kas bandet, turit?
Tokios vasariskos, svelnios palvos
Tokios vasariskos, svelnios palvos