Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 23, 10:07)
Laukiu parkeliaujant
user posted image

va sie man patiko bigsmile.gif kieno cia jie yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 24, 14:53)
o buten tokiu kur galeciau rasti gal zinot
user posted image

paziurekit Isparduotuvej, maciau parduoda kazkuriuos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. smile.gif
Gal kuri nors esate bandziusi Helena Rubinstein dvieju spalvyciu seselius? Labai domintu atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2009 03 15, 21:17)
guerlain pavasorio kolekcijoje tarp 4 atspalviu yra persikine bandziau kristianoj tai ji tokia rodos truputi su perlamutru g.gif
user posted image

na as tai tu seseliu turiu visokiu tai man geriausi Dior 5 spal. Guerlain, Chanel (na jie gal kietesni bet tepasi gerai na ir blizga daugiausiai blush2.gif ) Make up faktory 4 spal.(palyginti su kaina tai kokybe nenusileidzia brangesniems  thumbup.gif ), body shop (tie kur kubeliais po 4 sp.), Shiseido kreminiai na o shiseido 4 sp seseliai ir ardeko visai nepatiko reikia labai daug tepti kad nors kiek spalva isgautum ir labai prastai laikosi  schmoll.gif

Mac tikrai turi, siandien narsiau po ju puslapi, tai seseliu spalvos nerealios thumbup.gif
Atsakyti
idomus atsiliepimai merginu,kurios turi tokias paletes nebrangiu seseliu? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukke: 26 kovo 2009 - 18:24
kokie seseliai yra tikrai ilgai isliekantys? As megstu apatini voka ryskinti seseliu, bet jie man nesilaiko. Naudoju smashbox ir gosh seselius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 03 26, 18:58)
kokie seseliai yra tikrai ilgai isliekantys? As megstu apatini voka ryskinti seseliu, bet jie man nesilaiko. Naudoju smashbox ir gosh seselius  g.gif

o naudoji seseliu pagrinda? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 03 26, 18:58)
kokie seseliai yra tikrai ilgai isliekantys? As megstu apatini voka ryskinti seseliu, bet jie man nesilaiko. Naudoju smashbox ir gosh seselius  g.gif

QUOTE(aistukke @ 2009 03 26, 19:00)
o naudoji seseliu pagrinda? g.gif  smile.gif

Seseliu pagrindas butinas-norint optimalaus varianto naudojant net labaai geros firmos seselius. Man gerai laikosi Make up Factory ir minkstai tepasi, super. thumbup.gif Siaip is geresniu ivardinciau Lancome seselius ir Estee Lauder turiu labai gerai besilaikancius seseliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
seseliu pagrinda naudoju, su virsutiniu voku viskas buna gerai. Laikosi, nesubega rolleyes.gif bet apatinis, mano kazkaip nuplaukia..isoriniai kampuciai sudreksta ir baigiasi groziai visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 03 26, 19:23)
idomus atsiliepimai merginu,kurios turi tokias paletes nebrangiu seseliu? ax.gif
user posted image

kokios firmos sie seseliai?
Atsakyti
Sakykite merginos gal kuri esate tokius seseliukus turejusi? domina kokybe, ar ilgai isleika, nesubega i rauksle(nemegstu jokiu pagrindu tepliotis)... ir kaip pati spalvyte atrodo, nes paveikslelyje parodyta daznai skiriasi nuo tikrosios....user posted image spavyte Golden seduction nr. 01 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 03 26, 19:57)
seseliu pagrinda naudoju, su virsutiniu voku viskas buna gerai. Laikosi, nesubega  rolleyes.gif  bet apatinis, mano kazkaip nuplaukia..isoriniai kampuciai sudreksta ir baigiasi groziai visi  biggrin.gif

Vat man irgi apačioj kartais paašaroja kampučiai, bet nieko negalliu padaryt unsure.gif
Atsakyti