Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(kolegija @ 2009 03 12, 12:40)
O kokios spalvos tavo akys? Pagal palete atrodo, kad rudaakems sios spalvos labiausiai tinka g.gif As irgi kazko panasaus ieskau, bet mano zalioms akims manau netiktu  rolleyes.gif

maniskes akys kazkokios zalsvai pilkos,bet ne rudos.man kaip tik tokios niautralios labiau,nei ryskios.ypac neisdrystu niekad kokia melsva zalsva ar dar kt kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbulka @ 2009 03 11, 22:15)
turiu bikor seselius spalvos grazios bet nieko ypatingo ....kaina nemaza ...ir labai atsargiai reik nesukratyt ju nes kitaips visi subyra dusta

Ačiū 4u.gif Dabar ne taip karštai aš jų norėsiu, kai sužinojau, kad greitai dūžtantys ax.gif Man spalvos jų patinka (tų, kur po 4) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 12, 15:27)
Ačiū  4u.gif Dabar ne taip karštai aš jų norėsiu, kai sužinojau, kad greitai dūžtantys  ax.gif Man spalvos jų patinka (tų, kur po 4) rolleyes.gif

Man irgi buvo suduze, bet jie kreminiai, tai labai graziai suspaudziau pirstu ir sekmingai toliau naudoju. O jei vezuosi kur nors, visada uzdengiu vata ir nepergivenu. Ismeginta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2009 03 09, 19:31)
rudus tamsius tai as turiu, bet va svarbiausia tuos tokius matinius sviesiai persikinius "i oranzinuma" rasti  bigsmile.gif

As pirkau este lauder, jie tikrai matiniai, ir labai grazus, kai prieini prie stendo, net pasimeti, visos grazios spalvos ir svarbiausia matines tongue.gif
dar buvau radus matinius make up for ever, bet jie profesionalus ir labai riskiai tepasi, kaip kreida.Jei nemokesi naudotis, bedos gali prisidaryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2009 03 09, 18:47)
Merginos, kokia firma patartumete paziurineti, kad surasciau tokiu spalvu seselius (matinius arba labai labai mini blizgius):

user posted image user posted image

Gosh'e rasciau tokiu spalvu?  ax.gif 4u.gif

guerlain pavasorio kolekcijoje tarp 4 atspalviu yra persikine bandziau kristianoj tai ji tokia rodos truputi su perlamutru g.gif
user posted image

na as tai tu seseliu turiu visokiu tai man geriausi Dior 5 spal. Guerlain, Chanel (na jie gal kietesni bet tepasi gerai na ir blizga daugiausiai blush2.gif ) Make up faktory 4 spal.(palyginti su kaina tai kokybe nenusileidzia brangesniems thumbup.gif ), body shop (tie kur kubeliais po 4 sp.), Shiseido kreminiai na o shiseido 4 sp seseliai ir ardeko visai nepatiko reikia labai daug tepti kad nors kiek spalva isgautum ir labai prastai laikosi schmoll.gif
Atsakyti
Sveikatele tokius oranzinius turiu is Artdeco - 226 numeriukas good.gif ir visai nereikia daug tepti, nes spalva gana intensyvi, lengvai sklaidos - nematau jokiu minusu. Aisku, geriausia - kad nuejus gali pasibandyti pati wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 15 kovo 2009 - 21:49
kaip manot kokius seselius geriausia parinkt blondinei zalsvai pilkos spalvos akiu? kakzkaip nerandu Savo spalvos seseliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 16 kovo 2009 - 17:43
man tai atrodo kazkaip,kad vos ne viskas turetu tikt sviesiaplaukem g.gif
na,o mano paskutiniai pirkti seseliukai is TBS user posted image[/URL][/IMG] tai labai fainuciai wub.gif spalvytes sviesios,blizgios,perlamutrines,islaiko man visa diena nesubege thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 16 kovo 2009 - 23:49
QUOTE(moonlight=) @ 2009 03 17, 00:47 
[IMG)
http://img256.imageshack.us/img256/333/070811.th.jpg[/IMG]
user posted image tai labai fainuciai wub.gif spalvytes sviesios,blizgios,perlamutrines,islaiko man visa diena nesubege thumbup.gif

Pritariu biggrin.gif , turiu tokias spalvytes tai labai grazios ypac geltona ir persikine vasara super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luni: 17 kovo 2009 - 14:47
o ka patarsite sviesiaplaukei, sviesiaodei dieniniam makiazui bigsmile.gif akys pilkos, vos i zydruma bigsmile.gif
Atsakyti
PARDUODU: stai tokius ISADORA seselius, pirkau pries Naujus metus, tik karta pabandyti,mokejau apie 70lt Sarmoje. Parduodu už 45lt. Klaipeda, galiu siusti. http://www.musingsof...ow-palette.html
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 17, 16:27)
o ka patarsite sviesiaplaukei, sviesiaodei dieniniam makiazui bigsmile.gif akys pilkos, vos i zydruma bigsmile.gif

Graziai atrodo kokie sviesus rudu atspalviu seselei ar persikiniu atspalviu siltos spalvos, manau visos sviesenes siltu atspalviu spalvos graziai atrodyti turetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luni: 17 kovo 2009 - 22:55
QUOTE(Luni @ 2009 03 17, 22:52)
Graziai atrodo kokie sviesus rudu atspalviu seselei ar persikiniu atspalviu siltos spalvos, manau visos sviesenes siltu atspalviu spalvos graziai atrodyti turetu  smile.gif

as esu salto tipo g.gif
Atsakyti