Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(lotute @ 2008 08 06, 22:12)
okodel bloga?

1.Tepasi kaip kreida
2.SPalvos intensyvumas nulinis,arba turi kone grandyti,kad pamatyt,jog is tiesu siek tiek tepasi.
3.Absoliučiai nesilaiko,net su pagrindu.
4.Pasidažius atrodo tarsi šešėliai iš kioskelio už 2 lt.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 08 06, 23:19)
1.Tepasi kaip kreida
2.SPalvos intensyvumas nulinis,arba turi kone grandyti,kad pamatyt,jog is tiesu siek tiek tepasi.

smile.gif

oi aciu,kad apsvietei,nes vos nenusipirkau,tikrai labai dekoju biggrin.gif
Atsakyti
Pakomentuokit Guerlain šešėlius (tuos kur būna dvi spalvos plius pravedimas)- kaip laikosi, tepasi?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 08 07, 16:34)
Pakomentuokit Guerlain šešėlius (tuos kur būna dvi spalvos plius pravedimas)- kaip laikosi, tepasi?

Siaip manau savo kainos jie neitin verti-tepasi gerai, bet neryskiai, asmeniskai man nelaike jie (pagrindo nenaudoju). Gal tik neiseksperimentavau normaliai (turbut reiketu daugiau tept ir butu ryskiau bei geriau laikytu), bet kad ir taip per daug kosmetikos buvo, tai nepasilikau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 08 07, 16:34)

Šešėliai kaip šešėliai, man gal perdaug blizgūs, bet pravedimas ten geras, naudoju su kitais šešėliais.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 08 06, 23:07)
demesio vertas daiktas, reiks isbandyt  bigsmile.gif  aciu, kad uzrodei  4u.gif

Jei pabandysi, būtinai parašyk ir įvertink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 07, 15:49)
Siaip manau savo kainos jie neitin verti-tepasi gerai, bet neryskiai, asmeniskai man nelaike jie (pagrindo nenaudoju). Gal tik neiseksperimentavau normaliai (turbut reiketu daugiau tept ir butu ryskiau bei geriau laikytu), bet kad ir taip per daug kosmetikos buvo, tai nepasilikau. ax.gif

QUOTE(Endendu @ 2008 08 07, 16:35)
Šešėliai kaip šešėliai, man gal perdaug blizgūs, bet pravedimas ten geras, naudoju su kitais šešėliais.

aciu! as viena spalva labai gundausi, bet dar nesu tikra, ar man ju reikia...
Atsakyti
Paskutini sykeli pirkau situos. Todel kad vasara, kad norisi spalvu. Laikos graziai tepasi gerai. Toks vasariskas rinkinukas bigsmile.gif
user posted image

Bet labiausia patinka BeYou kai bunu LT visad nusiperku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 08 09, 23:33)
Paskutini sykeli pirkau situos. Todel kad vasara, kad norisi spalvu. Laikos graziai tepasi gerai. Toks vasariskas rinkinukas bigsmile.gif
user posted image

kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 08 06, 22:19)
1.Tepasi kaip kreida

smile.gif

aciu, zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 08 09, 23:33)
user posted image

Bet labiausia patinka BeYou kai bunu LT visad nusiperku blush2.gif

o kur tu seseliu yra pirkti blush2.gif
Atsakyti
geriausiai man tepasi ir laikosi Smashbox ir Mac
Atsakyti