Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(sveikatele @ 2009 03 09, 18:47)
Merginos, kokia firma patartumete paziurineti, kad surasciau tokiu spalvu seselius (matinius arba labai labai mini blizgius):
As irgi kaip tik dabar tokios spalvos ieskojau ir niekur neradau smile.gif Ieskojau ir is brangiausiu ir is pigesniu ir zinok niekur  doh.gif

user posted image user posted image

Gosh'e rasciau tokiu spalvu?  ax.gif 4u.gif

Oi:) Gosh specializuojasi ant tokiu smoky seseliu, manau, kad rastum:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolegija: 09 kovo 2009 - 18:04
rudus tamsius tai as turiu, bet va svarbiausia tuos tokius matinius sviesiai persikinius "i oranzinuma" rasti bigsmile.gif
Atsakyti
As dabar bvandžiau mary kay tepaliuka vokams prieš šešėlius tepant, super dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 10, 12:06)
As dabar bvandžiau mary kay tepaliuka vokams prieš šešėlius tepant, super dalykas smile.gif

Tai cia seseliu baze:) Visa tema yra apie juos:)
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2009 03 09, 19:31)
rudus tamsius tai as turiu, bet va svarbiausia tuos tokius matinius sviesiai persikinius "i oranzinuma" rasti  bigsmile.gif

Šviesiai persikinius turėtum rasti Artdeco paletėje. Aš prieš kelis metus pirkau persikinę spalvą, manau,kad turėtų būti ir dabar 4u.gif
Atsakyti

Merginos, kur galima rasti BI-KOR šešėlių pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2009 03 09, 18:31)
rudus tamsius tai as turiu, bet va svarbiausia tuos tokius matinius sviesiai persikinius "i oranzinuma" rasti  bigsmile.gif

Tokios spalvos seselius turejo Clarins (pernai metu vasaros kolekcija) Nr. 11 Sweet melon. Man atrodo, dar yra pardavime, uzmesk aki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 10, 18:27)
Merginos, kur galima rasti BI-KOR šešėlių pigiau?  ax.gif

turiu bikor seselius spalvos grazios bet nieko ypatingo ....kaina nemaza ...ir labai atsargiai reik nesukratyt ju nes kitaips visi subyra dusta
Atsakyti
mano paskutinis pirkinukas thumbup.gif ,svelnios spalvos,kadangi ryskiu nemegstu ax.gif
o ir man netinka doh.gif
user posted image
Atsakyti
as ryskiau pasidazau nebent darant vakarini makiaza, dienos metu man ziauriai netinka, o ir mano bruozai svelnus, esu sviesi, tai visai nesidarentu schmoll.gif
Atsakyti
va kokiegal kas nors bandet situos?labai patraukliai atrodo wub.gif http://images46.fotk...rlainsp2-vi.jpg[/IMG]
kazkaip man cia adresu tu per daug mastau.gif nekreipkit demesio,nelabai dar su ikelimu gaudaus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 12 kovo 2009 - 11:39
QUOTE(rutajon @ 2009 03 12, 10:53)
mano paskutinis pirkinukas thumbup.gif ,svelnios spalvos,kadangi ryskiu nemegstu ax.gif
o ir man netinka doh.gif
user posted image

O kokios spalvos tavo akys? Pagal palete atrodo, kad rudaakems sios spalvos labiausiai tinka g.gif As irgi kazko panasaus ieskau, bet mano zalioms akims manau netiktu rolleyes.gif
Atsakyti