Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 18:03)
Pabandyk Dior šešėlius arba YSL

Ačiū labai bigsmile.gif Reikės išbandyti ax.gif

Beje, gal kuri esat naudojusi šiuos Dior Show kreminius šešėlius? ax.gif
user posted image
ir kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 02 25, 20:12)
Ačiū labai  bigsmile.gif Reikės išbandyti  ax.gif

Beje, gal kuri esat naudojusi šiuos Dior Show kreminius šešėlius?  ax.gif
user posted image
ir kaip?  smile.gif

Mano sesuo sau nusipirko tokiu,tai jai visai nieko...nors laikosi ne itin ilgai doh.gif Siaip dengiasi gerai,spalvos (kurias mačiau ir bandžiau) gan ryškios. Su pagrindu dengiasi sunkiau.
Atsakyti
Is matiniu seseliu labiausiai patinka Gosh ax.gif

user posted image

Tik spalvos tokios Smokey user posted image

Is blizgesniu Dior nerealus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mano paskutinis pirkinys wub.gif :

user posted image

Nors čia daug kam Chanel šešėliai ir nepatinka - man jie laaabai tinka ir patinka. Prieš tai turėjau, išbaigus pirkau vėl, tik kitas spalvas. Aišku, jie kietoki, ir sausi, bet ilgai laikosi, gražūs atspalviai ir ilgam užtenka ( kiekvieną dieną dažantis, dėžutės užteko daugiau nei metams)... Žodžiu, aš už Chanel thumbup.gif
Atsakyti
norejau paklaust o jum tie kreminiai seseliai laikosi? nu nesuprantu man tai pora valandu maximum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 02 26, 15:12)
norejau paklaust o jum tie kreminiai seseliai laikosi? nu nesuprantu man tai pora valandu maximum  doh.gif

Man irgi nesilaiko visiskai tokie seseliai schmoll.gif ilgiausiai man issilaiko matiniai good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 26 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(Darkness @ 2009 02 03, 18:50)
As turiu. wub.gif Ir labai patenkinta esu, zadu pirkti dabar dar viena spalvyte. Laikosi ilgai, netgi be seseliu pagrindo. Ir textura, ir pats pigmentas. thumbup.gif Rekomenduoju, tikrai labai verti demesio. blush2.gif

o sitie too faced kur dvieju spalvu seseliai labiau matiniai ar blizgus? ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt Isadoros pavasario paletės šešėlius ? Spalvytės patiko, įdomu kaip laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2009 02 04, 09:21)
ar sie Dior seseliai labai blizgus?
user posted image

Koks siu dior seseliu numeriukas?
Atsakyti

sie labai grazus bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 09 kovo 2009 - 16:07
Vakar buvau kristianoje ir aptikau tokius seselius make up for ever wub.gif wub.gif
user posted image
spalvu pasirinkimas didelis ir blizga labai graziai wub.gif man blizgantys patinka wub.gif bet maciau juos tik po viena,paleciu nepastebejau.bet kaina doh.gif 60lt vieno seselio,ir tokius dar shimmerius user posted image baltos spavos nerealiai atrodo,bizga visom spalvom kaip deimantas wub.gif bet kaina dar geresne,70 su kazkiek.Ko jie tokie brangus,nejau tokie geri? g.gif tai siaubas,jei 6 spalvytes paimsi ,tai virs 300lt gausis,brangiau uz diora doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 09 kovo 2009 - 16:12
Merginos, kokia firma patartumete paziurineti, kad surasciau tokiu spalvu seselius (matinius arba labai labai mini blizgius):

user posted image user posted image

Gosh'e rasciau tokiu spalvu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 09 kovo 2009 - 17:50