Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

gal yra bandziusiu Too faced seselius? man labai grazios paletes wub.gif idomu ar graziai dengiasi ir kaip laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2009 02 03, 16:38)
gal yra bandziusiu Too faced seselius? man labai grazios paletes  wub.gif idomu ar graziai dengiasi ir kaip laikosi  ax.gif

yra,yra biggrin.gif jau rasiau apie too faced seselius, man labai geri bigsmile.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu Too faced seselius? man labai grazios paletes  wub.gif idomu ar graziai dengiasi ir kaip laikosi  ax.gif

As turiu. wub.gif Ir labai patenkinta esu, zadu pirkti dabar dar viena spalvyte. Laikosi ilgai, netgi be seseliu pagrindo. Ir textura, ir pats pigmentas. thumbup.gif Rekomenduoju, tikrai labai verti demesio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 02 03, 18:50)
As turiu. wub.gif Ir labai patenkinta esu, zadu pirkti dabar dar viena spalvyte. Laikosi ilgai, netgi be seseliu pagrindo. Ir textura, ir pats pigmentas. thumbup.gif Rekomenduoju, tikrai labai verti demesio. blush2.gif

O kokia jų maždaug kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 02 03, 20:14)
O kokia jų maždaug kaina?  ax.gif

Turiu dvispalvius, tai jie kainavo 45 Lt. 4u.gif
Atsakyti

bandziau..tik kai paskutini kart pirkau, konsultante ant grindu numete..ir nepakeite...tai ta pacia diena subyrejo mad.gif tai susimaise tos dvi spalvytes...o dar violetine wub.gif wub.gif bet siaip faini faini jie drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu Too faced šešėlius Label whore, tai spalvytė man labai patinka ir patinka kaip tepasi, bet nepasakyčiau kad laikosi super. Turiu keturių spalvų Make up factory šešėlius, tai laikosi geriau smile.gif. O vat jų šešėlių pagrindas tai neblogas smile.gif
Atsakyti
ar sie Dior seseliai labai blizgus?
user posted image
Atsakyti
Na man tai nuostabus yra bounjuor paris ,ilgai islieka ir spalvos grazios labai,taip pat Isa Dora dar irgi nuostabus seseliai ir kaina prieinama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pripratau ir nekeisiu i nieka kita tongue.gif
Atsakyti
Sveikos)
gal kas gali patarti seselius jautrioms akims??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 02 18, 11:20)
Sveikos)
gal kas gali patarti seselius jautrioms akims??? verysad.gif

O parduotuvej neklauset? Gal patartu... ax.gif As seniai seniai tokius buvau pirkus Sarmoj 'lina bocardi' firmos rodos. LT jau jos nematau, bet gal kur internete yra....
Atsakyti
Sveiki,gal kas naudojat tokius chanel seselius:
user posted image

Noreciau juos nusipirkti smoky eyes makiazui,bet nezinau kaip jie,kokie seseliai jums geriausi siam makiazui? g.gif ax.gif
Atsakyti