gal yra bandziusiu Too faced seselius? man labai grazios paletes idomu ar graziai dengiasi ir kaip laikosi
QUOTE(lambie @ 2009 02 03, 16:38)
gal yra bandziusiu Too faced seselius? man labai grazios paletes idomu ar graziai dengiasi ir kaip laikosi
yra,yra jau rasiau apie too faced seselius, man labai geri
As turiu. Ir labai patenkinta esu, zadu pirkti dabar dar viena spalvyte. Laikosi ilgai, netgi be seseliu pagrindo. Ir textura, ir pats pigmentas. Rekomenduoju, tikrai labai verti demesio.
QUOTE(Darkness @ 2009 02 03, 18:50)
As turiu. Ir labai patenkinta esu, zadu pirkti dabar dar viena spalvyte. Laikosi ilgai, netgi be seseliu pagrindo. Ir textura, ir pats pigmentas. Rekomenduoju, tikrai labai verti demesio.
O kokia jų maždaug kaina?
QUOTE(sigvezija @ 2009 02 03, 20:14)
O kokia jų maždaug kaina?
Turiu dvispalvius, tai jie kainavo 45 Lt.
bandziau..tik kai paskutini kart pirkau, konsultante ant grindu numete..ir nepakeite...tai ta pacia diena subyrejo tai susimaise tos dvi spalvytes...o dar violetine bet siaip faini faini jie
Aš irgi turiu Too faced šešėlius Label whore, tai spalvytė man labai patinka ir patinka kaip tepasi, bet nepasakyčiau kad laikosi super. Turiu keturių spalvų Make up factory šešėlius, tai laikosi geriau . O vat jų šešėlių pagrindas tai neblogas
ar sie Dior seseliai labai blizgus?
Sveikos)
gal kas gali patarti seselius jautrioms akims???
gal kas gali patarti seselius jautrioms akims???
QUOTE(Ulitka @ 2009 02 18, 11:20)
O parduotuvej neklauset? Gal patartu... As seniai seniai tokius buvau pirkus Sarmoj 'lina bocardi' firmos rodos. LT jau jos nematau, bet gal kur internete yra....
Sveiki,gal kas naudojat tokius chanel seselius:
Noreciau juos nusipirkti smoky eyes makiazui,bet nezinau kaip jie,kokie seseliai jums geriausi siam makiazui?
Noreciau juos nusipirkti smoky eyes makiazui,bet nezinau kaip jie,kokie seseliai jums geriausi siam makiazui?