Merginos, pagelbekit, prasau kas turite Make up for ever seseliu refilus, pamatuokite prasau ju diametra (paties seselio).
Pirkausi make up store seseliuku nemazai, noriu jiems isigyti palete, kaip pas visazistus (make up store tokiu dalyku neturi ). tai nusiziurejau MUFE paletes, tik klausimas ar tiks man pagal dydi.
Sveikutes
Kokius gerus matinius seselius galetumete rekomenduoti Turiu Dior bet jie su blizgesiu,tai noretusi turet ir matiniu
Kokius gerus matinius seselius galetumete rekomenduoti Turiu Dior bet jie su blizgesiu,tai noretusi turet ir matiniu
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 25, 15:46)
Jau daugiau kaip pora metų labiausiai mėgstu Art Deco šešėlius. Labai gražus ir subtilus blizgesys, pašlapinus šepetėlį galima intensyvesnę spalvą vakarui išgauti, na ir, aišku, kaina plg.nedidelė, todėl galiu sau leisti įsigyti įvairesnių spalvų.
pritariu, as ir turiu ne viena siu seseliu spalvyte, tai tikrai labai patenkinta esu.
QUOTE(inggusik @ 2009 02 01, 13:54)
pritariu, as ir turiu ne viena siu seseliu spalvyte, tai tikrai labai patenkinta esu.
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 06, 00:21)
O as labiausiai dievinu akytems dekoratyvinius grozius is SLA kosmetikos Ypac nerealus matiniai ju seseliai arba penkiu spalvu tokios pastelines paletes Ir peistukai (cia jau ne i tema) ju nerealus
'
Kas cia tie SLA seseliai,nerandu as ju internete
Man tai sitie labai patinka, graziai tepasi, ilgai laikosi. Spalva: moonlight 029
QUOTE(cuname @ 2009 02 01, 12:23)
Sveikutes
Matinius turi Isadora ir Lumene
Dar gal Manhattan
QUOTE(bonza @ 2009 02 01, 23:23)
turi turi manhattan matiniu pati turiu 2 paletukes po 2 spalvas
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 02, 09:16)
turi turi manhattan matiniu pati turiu 2 paletukes po 2 spalvas
Ir kaip jie? Kažkaip man su matiniais žymiai sunkiau gražiai pasidažyti ir sulieti spalvas Bet šiaip man makiažas su matiniais šešėliais labai gražus
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 03, 13:23)
gal merginos zinok gera seseliu pagrinda? nu subega man visi seseliai totaliai.. aciu
Naudoju Lumene - man patinka. Priekaistu neturiu. Patogi pakuote.
QUOTE(moirae @ 2009 02 01, 22:56)
Labai grazios spalvytes