Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

Merginos, pagelbekit, prasau 4u.gif kas turite Make up for ever seseliu refilus, pamatuokite prasau ju diametra (paties seselio).

Pirkausi make up store seseliuku nemazai, noriu jiems isigyti palete, kaip pas visazistus (make up store tokiu dalyku neturi doh.gif ). tai nusiziurejau MUFE paletes, tik klausimas ar tiks man pagal dydi.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokius gerus matinius seselius galetumete rekomenduoti g.gif Turiu Dior bet jie su blizgesiu,tai noretusi turet ir matiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 25, 15:46)
Jau daugiau kaip pora metų  labiausiai mėgstu Art Deco šešėlius. Labai gražus ir subtilus blizgesys, pašlapinus šepetėlį galima intensyvesnę spalvą vakarui išgauti, na ir, aišku, kaina plg.nedidelė, todėl galiu sau leisti įsigyti įvairesnių spalvų.

pritariu, as ir turiu ne viena siu seseliu spalvyte, tai tikrai labai patenkinta esu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2009 02 01, 13:54)
pritariu, as ir turiu ne viena siu seseliu spalvyte, tai tikrai labai patenkinta esu. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 06, 00:21)
O as labiausiai dievinu akytems dekoratyvinius grozius is SLA kosmetikos  thumbup.gif  Ypac nerealus matiniai ju seseliai arba penkiu spalvu tokios pastelines paletes  thumbup.gif Ir peistukai (cia jau ne i tema) ju nerealus  thumbup.gif

'
Kas cia tie SLA seseliai,nerandu as ju internete doh.gif
Atsakyti
Man tai sitie labai patinka, graziai tepasi, ilgai laikosi. Spalva: moonlight 029
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 01, 12:23)
Sveikutes 4u.gif
Kokius gerus matinius seselius galetumete rekomenduoti g.gif Turiu Dior bet jie su blizgesiu,tai noretusi turet ir matiniu rolleyes.gif

Matinius turi Isadora ir Lumene ax.gif
Dar gal Manhattan g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 02 01, 23:23)
Matinius turi Isadora ir Lumene  ax.gif
Dar gal Manhattan  g.gif

turi turi manhattan matiniu smile.gif pati turiu 2 paletukes po 2 spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 02, 09:16)
turi turi manhattan matiniu smile.gif pati turiu 2 paletukes po 2 spalvas smile.gif

Ir kaip jie? g.gif Kažkaip man su matiniais žymiai sunkiau gražiai pasidažyti ir sulieti spalvas doh.gif Bet šiaip man makiažas su matiniais šešėliais labai gražus ax.gif
Atsakyti
gal merginos zinok gera seseliu pagrinda? nu subega man visi seseliai totaliai.. doh.gif mirksiukas.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 03, 13:23)
gal merginos zinok gera seseliu pagrinda? nu subega man visi seseliai totaliai.. doh.gif  mirksiukas.gif  aciu

Naudoju Lumene - man patinka. Priekaistu neturiu. Patogi pakuote.
Atsakyti
QUOTE(moirae @ 2009 02 01, 22:56)
Man tai sitie labai patinka, graziai tepasi, ilgai laikosi. Spalva: moonlight 029
user posted image

Labai grazios spalvytes wub.gif
Atsakyti