Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 05, 18:17)
kodel chanel nekokie? esu turejusi ir buvau labai patenkinta tiek kur 4 spalvos tiek kur dvi, o  ypac faini skysti dvifaziai vandens pagrindu wub.gif

As bandziau kur keturios spalvos.
Is seselio tikiuosi, kad kokia spalva matau paleteje tokia bus ir ant voko, o ne is tamsios spalvos svelnaus blizgesio, kas man su chanel gavosi... Ir pats seselis yra kietas, todel sunkiai dengiasi. Gal ten daug daug daug kartu pritepus ir imanoma ryskesne spalva isgauti... nzn, bet man nepatiko.

Kitu nebandziau, negaliu nieko pasakyt...
Atsakyti
kodel chanel nekokie? esu turejusi ir buvau labai patenkinta tiek kur 4 spalvos tiek kur dvi, o ypac faini skysti dvifaziai vandens pagrindu

Tai va,kad paskaičiau.... ax.gif
Beje teko isbandyti pas drauge Chanel seselius, tai galiu pasakyti, kad labai nusivyliau... sunkiai tepasi, spalva visai nesideda.... kosmaras... 

Va ir vėl....
Is seselio tikiuosi, kad kokia spalva matau paleteje tokia bus ir ant voko, o ne is tamsios spalvos svelnaus blizgesio, kas man su chanel gavosi... Ir pats seselis yra kietas, todel sunkiai dengiasi. Gal ten daug daug daug kartu pritepus ir imanoma ryskesne spalva isgauti... nzn, bet man nepatiko.

Tai ir susidariau nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 05, 20:06)

Kitu nebandziau, negaliu nieko pasakyt...

na taip tie 4 spalvyciu kietesni nei pvz kur 2 bet as juos turejau parsisiuntus is braskiu ir likau labai patenkinta, net draugei patiko kuri seseliu privengia ir ateme juos is manes nes buvo sviesios spalvytes blush2.gif gerai laike, na del ryskumo nzn nes pas mane buvo tokios rausvos spalvos bet kazkaip normali pasirode pigmentacija tikrai nereikejo kaip sakot bruzint sepetelio schmoll.gif siaip siulyciau pasibandyti 2 spalvu is chanelio man jie tekstura panasus i Diorus labai svelnus tokie.. o patys geriausi is chanel tai man skysti vandens pagrindu... laikosi puikiai, nesubega i rauksle, uztepus viena karta suteikia tokia perregima slapio efekto spalvyte, o du uzdejus dauk ryskesne... turiu ju kelias spalvas ir labai dziaugiuosi thumbup.gif na va kokia reklama as cia pavariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 05 sausio 2009 - 20:40
O as labiausiai dievinu akytems dekoratyvinius grozius is SLA kosmetikos thumbup.gif Ypac nerealus matiniai ju seseliai arba penkiu spalvu tokios pastelines paletes thumbup.gif Ir peistukai (cia jau ne i tema) ju nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 05, 23:21)
O as labiausiai dievinu akytems dekoratyvinius grozius is SLA kosmetikos  thumbup.gif  Ypac nerealus matiniai ju seseliai arba penkiu spalvu tokios pastelines paletes  thumbup.gif Ir peistukai (cia jau ne i tema) ju nerealus  thumbup.gif

kur galima butu ju pabandyti, isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2009 01 06, 22:40)
kur galima butu ju pabandyti, isigyti? smile.gif

Klaipedoj zinau tik pora vietu - "Aidos studija", pas visaziste Rita ir Tiltu gatvej pardej "viskas grozio verslui" 4u.gif
Atsakyti
Man vis dar geriausi kada nors tureti seseliai yra Bikor erdesos ir Make up factory. Nera lygiu ir kaina prieinama. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate turėję L'oreal Trio, kur būna specialiai atseit mėlynoms, rudoms, ir t.t. akims? Kaip tie šešėliai? Kaip tepasi, laikosi? ax.gif
Atsakyti
Jau daugiau kaip pora metų labiausiai mėgstu Art Deco šešėlius. Labai gražus ir subtilus blizgesys, pašlapinus šepetėlį galima intensyvesnę spalvą vakarui išgauti, na ir, aišku, kaina plg.nedidelė, todėl galiu sau leisti įsigyti įvairesnių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 09, 14:56)
Gal kas esate turėję L'oreal Trio, kur būna specialiai atseit mėlynoms, rudoms, ir t.t. akims? Kaip tie šešėliai? Kaip tepasi, laikosi? ax.gif

as turiu pilkoms ir zydroms akims. Esu bandziusi ir brangesniu seseliu, bet sie man patiko. Grazios spalvos, dengiasi lygiai, del laikymosi nezinau, nes naudoju seseliu pagrinda - su juo visi seseliai laikosi:)
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 09, 12:56)

Turiu zalioms akims. Man jie visai patinka,lengvai tepasi,jei su pagrindu laikosi beveik visa diena thumbup.gif ir spalvytes fainos ,tinka prie mano zaliu akiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 26 sausio 2009 - 13:12
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 25, 15:46)
Jau daugiau kaip pora metų  labiausiai mėgstu Art Deco šešėlius. Labai gražus ir subtilus blizgesys, pašlapinus šepetėlį galima intensyvesnę spalvą vakarui išgauti, na ir, aišku, kaina plg.nedidelė, todėl galiu sau leisti įsigyti įvairesnių spalvų.

drinks_cheers.gif
Superiniai seseliukai, nesubega, didelis spalvu pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti