QUOTE(nikeo @ 2009 01 05, 20:06)
As bandziau kur keturios spalvos.
Is seselio tikiuosi, kad kokia spalva matau paleteje tokia bus ir ant voko, o ne is tamsios spalvos svelnaus blizgesio, kas man su chanel gavosi... Ir pats seselis yra kietas, todel sunkiai dengiasi. Gal ten daug daug daug kartu pritepus ir imanoma ryskesne spalva isgauti... nzn, bet man nepatiko.
Kitu nebandziau, negaliu nieko pasakyt...
na taip tie 4 spalvyciu kietesni nei pvz kur 2 bet as juos turejau parsisiuntus is braskiu ir likau labai patenkinta, net draugei patiko kuri seseliu privengia ir ateme juos is manes nes buvo sviesios spalvytes
gerai laike, na del ryskumo nzn nes pas mane buvo tokios rausvos spalvos bet kazkaip normali pasirode pigmentacija tikrai nereikejo kaip sakot bruzint sepetelio
siaip siulyciau pasibandyti 2 spalvu is chanelio man jie tekstura panasus i Diorus labai svelnus tokie.. o patys geriausi is chanel tai man skysti vandens pagrindu... laikosi puikiai, nesubega i rauksle, uztepus viena karta suteikia tokia perregima slapio efekto spalvyte, o du uzdejus dauk ryskesne... turiu ju kelias spalvas ir labai dziaugiuosi
na va kokia reklama as cia pavariau