Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 02, 21:33)
Dior puikus seseliai. Man labai patinka, MAC irgi labai geri. Negaliu atsakyti katri geresni. Bet ir tie ir tie tikrai verti demesio.

mac nebandzius o diorams 10 balu is 10. kokios spalvos, o kaip graziai atrodo ant voko wub.gif labai svelnios teksturos, gerai issilaiko, tik aisku jei perkant musu kristianoje tai kainos ju kandziojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 03, 18:26)
Isigijau siuos Dior seselius  wub.gif
user posted image
Dar nebandziau, bet tikiuosi, kad neteks nusivilti smile.gif
Veliau parasysiu atsiliepimus smile.gif

Beje teko isbandyti pas drauge Chanel seselius, tai galiu pasakyti, kad labai nusivyliau... sunkiai tepasi, spalva visai nesideda.... kosmaras...

Uzsisakiau siuos Dior seselius rolleyes.gif tikiuosi neteks nusivilt smile.gif O per kiek laiko is braskiu ateina uzsakymas? g.gif
Atsakyti
Aš ir dar tik noriu išsirinkti...na jei sakote Chanel ne kokie, reiks žiūrėti Dior ar Estee Lauder g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 04, 18:01)
O per kiek laiko is braskiu ateina uzsakymas? g.gif

per ~3 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 01 04, 20:58)
per ~3 savaites  smile.gif

Per kieeeeeek
blink.gif ph34r.gif wacko.gif vojei kiek ilgai,is kur cia eina tiek ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 04, 22:09)
Per kieeeeeek
blink.gif  ph34r.gif  wacko.gif vojei kiek ilgai,is kur cia eina tiek ilgai doh.gif

is honkongo,siaip man yra atkeliave ir per 2 savaites,bet cia jau kaip kada
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na va gruodzio 29 diena uzsisakiau rutuline pudra ir siandien jau gavau,tai greit atejo nes juk ir nauji buvo.M rolleyes.gif manau ir seseliai ateis neuzilgo
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 03, 18:26)
Isigijau siuos Dior seselius  wub.gif
user posted image
Dar nebandziau, bet tikiuosi, kad neteks nusivilti smile.gif
Veliau parasysiu atsiliepimus smile.gif

Beje teko isbandyti pas drauge Chanel seselius, tai galiu pasakyti, kad labai nusivyliau... sunkiai tepasi, spalva visai nesideda.... kosmaras...

Nu zinokit, panos, labai patenkinta sitais savo seseliais wub.gif
Siandien isbandziau smile.gif, tepasi lengvai, spalvos ryskios thumbup.gif ant voko super atrodo. Ateiti tikrai pirksiu dar wub.gif

Reiktu dar MAC isbandyt g.gif , bet pokolkas Dior geriausia ka man teko naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 05, 13:35)
Nu zinokit, panos, labai patenkinta sitais savo seseliais  wub.gif
Siandien isbandziau smile.gif, tepasi lengvai, spalvos ryskios  thumbup.gif  ant voko super atrodo. Ateiti tikrai pirksiu dar  wub.gif

Reiktu dar MAC isbandyt  g.gif , bet pokolkas Dior geriausia ka man teko naudoti  thumbup.gif

Na vadinasi tikrai busiu neapsipirkus rolleyes.gif o spalvos man ir tokios patinka,ir neutralios tokios ir prie visko tinkancios rolleyes.gif laukiu nesulaukiu blush2.gif

O kas tas MAC g.gif
Atsakyti
LABAI NORECIAU
http://www.redginger...s.com/pd-96.cfm, KAIP MAN
JIUOS UZSISAKYTI? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
LABAI JAU JU NORIU, PADETIT MERGINUKES KAIP MAN JUOS UZSISAKYTI bigsmile.gif
http://www.redginger...rofessional.cfm
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 05, 14:22)
O kas tas MAC g.gif

www.maccosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 04, 19:32)
Aš ir dar tik noriu išsirinkti...na jei sakote Chanel ne kokie, reiks žiūrėti Dior ar Estee Lauder g.gif  4u.gif

kodel chanel nekokie? esu turejusi ir buvau labai patenkinta tiek kur 4 spalvos tiek kur dvi, o ypac faini skysti dvifaziai vandens pagrindu wub.gif
Atsakyti