Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

man dabar geriausi Estee Lauder, tiek spalvos intesyvumu, tiek tuo, kaip laikosi cool.gif
Atsakyti
Turiu daug ir ivariu firmu nes reikia dazytis pasirodymams...bet geriausi Givenchy ir deborah wub.gif
Atsakyti
Deborah seseliai visiskai ant manes nesilaiko. unsure.gif Niekad daugiau nepirksiu. O va sen pirma kart pasimaliavojau IsaDora ziemos kolekcijos seseliais, labai patiko. Visa diena issilaike. Labai jais patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 31, 00:59)
Deborah seseliai visiskai ant manes nesilaiko. unsure.gif Niekad daugiau nepirksiu. O va sen pirma kart pasimaliavojau IsaDora ziemos kolekcijos seseliais, labai patiko. Visa diena issilaike. Labai jais patenkinta. biggrin.gif

geras man tai deborah visai taip sodriai tepa ir ilgokai issilaiko..gal cia del to kad dedu ant daug pudru biggrin.gif bet aisku deborah sodrumu tikrai neprilygsta givenchy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 23, 16:47)
Jų yra Sarmoj, šiandien apžiūrėjau. Kainuoja visa paletė 73 lt.
Neturėjau Isadora šėšėlių, tai nežinau ar verti jie to.
Spalvos tai tikrai gražios  wub.gif

73? g.gif daugoka. mane irgi sita palete domina... gal galima uzsisakyti is kurnors? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit patart,geresni ar Dior ar MAC šešėliai?Visos giriat MAC,o kaip Dior?
Atsakyti
QUOTE(krištolė @ 2009 01 02, 18:31)

Dior puikus seseliai. Man labai patinka, MAC irgi labai geri. Negaliu atsakyti katri geresni. Bet ir tie ir tie tikrai verti demesio.
Atsakyti
Isigijau siuos Dior seselius wub.gif
user posted image
Dar nebandziau, bet tikiuosi, kad neteks nusivilti smile.gif
Veliau parasysiu atsiliepimus smile.gif

Beje teko isbandyti pas drauge Chanel seselius, tai galiu pasakyti, kad labai nusivyliau... sunkiai tepasi, spalva visai nesideda.... kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 03, 19:26)
Isigijau siuos Dior seselius  wub.gif
user posted image

Beje teko isbandyti pas drauge Chanel seselius, tai galiu pasakyti, kad labai nusivyliau... sunkiai tepasi, spalva visai nesideda.... kosmaras...

labai grazios spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 03, 18:26)
Isigijau siuos Dior seselius  wub.gif
user posted image

norejau paklausti o koks nr.seseliu,nes zadu artimiausiu pirkti bandau issirinkti pacius paciausius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 03, 20:03)
norejau paklausti o koks nr.seseliu,nes zadu artimiausiu pirkti bandau issirinkti pacius paciausius rolleyes.gif

Cia Earth Reflection 609 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krištolė @ 2009 01 02, 18:31)

mac nebandziau,bet dior turiu,neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif
sodrios spalvos,gerai dengiasi ir gerai laiko
Atsakyti