Laba ryta merginos ,
Prasau pasidalinti ispudziais pie artdeco seselius. Labai sugunde spalvu gama ir tuom, kad galima po viena susirinkti
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 18, 08:25)
Laba ryta merginos ,
Prasau pasidalinti ispudziais pie artdeco seselius. Labai sugunde spalvu gama ir tuom, kad galima po viena susirinkti
Tų atsiliepimų labai daug ir labai prieštaringų: vieni sako kad labai geri, kitoms - netinka. Siūlau peržiūrėti temą ir viskas bus aišku
Merginos, RIMI parduotuvese visai dekorativinei kosmetikai 40% nuolaida
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 18, 08:25)
Laba ryta merginos ,
man labai patinka
QUOTE(solo @ 2008 12 19, 17:24)
Su šešėlių pagrindu man ir Dior ir Ruby Rose patampa vienodai gerais
o man yra didelis skirtumas tarp ju net su pagrindu ruby rose neatrodo taip seseliai graziai kaip atrodo Dior ant voko, ir visiskai nesulyginama struktura bei pigmentacija
QUOTE(migdoline @ 2008 11 28, 09:45)
o kaip patys seseliai?kaip kokybe?
Aš tokius užsisakiau tai man pigiau gavosi kai išbandysiu - parašysiu
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 23, 14:19)
As turiu, bet kolkas nieko negaliu pasakyti. Nesidaziau, nes dabar sergu. Kaip pasveiksiu tada bandysiu. Bet seip labai grazios spalvytes. Ir dezute tokia grazi.
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 23, 16:00)
As turiu, bet kolkas nieko negaliu pasakyti. Nesidaziau, nes dabar sergu. Kaip pasveiksiu tada bandysiu. Bet seip labai grazios spalvytes. Ir dezute tokia grazi.
Gal galėtum pasakyti kur pirkai ir kiek kainavo?
Labai jau mane vilioja
QUOTE(baste @ 2008 12 23, 16:39)
Jų yra Sarmoj, šiandien apžiūrėjau. Kainuoja visa paletė 73 lt.
Neturėjau Isadora šėšėlių, tai nežinau ar verti jie to.
Spalvos tai tikrai gražios
merginos kokia cia palete aptarinejat? nes man nerodo foto