QUOTE([fillette] @ 2008 12 07, 03:05)
paletes kaina ~22dolerius, nepamenu kiek atkirai uz siuntima mokejau - bet is viso sumokejau 35eurus (siunciausi is floridos i airija) - be tarpininku jei nori ko nors pigesnio - pasidairyk ebay - maciau yra neblogu 120 spalvu paleciu pirkti (tik nzn kaip kokybe, bet kiek per youtube ziurejau tai nemazai geru zodziu) mano svajone tai nusipirkti bent 30 spalvu MAC seseliu - man jie patys paciausi - tik kad kaina vieno seselio 12 berods euru
--------
o siaip, mergaites, kalbant apie MAC seselius, ar galetumete del idomumo isvardinti seseliu spalvu top 10 va CIA galite pasirinkti isivaizduokite, kad neturite jokiu kitu seseliu ir jums reikia pasirinkti 10 spalvu
--------
o siaip, mergaites, kalbant apie MAC seselius, ar galetumete del idomumo isvardinti seseliu spalvu top 10 va CIA galite pasirinkti isivaizduokite, kad neturite jokiu kitu seseliu ir jums reikia pasirinkti 10 spalvu
dekui kaina tai man padori dar, idomu ,kiek kitokiu firmu dideles paletes kainuoja... noretusi lyginti paletes ir kainas,ir rinktis geriausia derini sau
o MAC imciau visas Lt kiek zinau ju nera,ar ne? ar is sm tarpininkiu,kas nors ji siuncia?