Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE([fillette] @ 2008 12 07, 03:05)
paletes kaina ~22dolerius, nepamenu kiek atkirai uz siuntima mokejau - bet is viso sumokejau 35eurus (siunciausi is floridos i airija) - be tarpininku  ax.gif jei nori ko nors pigesnio - pasidairyk ebay - maciau yra neblogu 120 spalvu paleciu pirkti (tik nzn kaip kokybe, bet kiek per youtube ziurejau tai nemazai geru zodziu)  thumbup.gif mano svajone tai nusipirkti bent 30 spalvu MAC seseliu - man jie patys paciausi - tik kad kaina vieno seselio 12 berods euru  doh.gif

--------

o siaip, mergaites, kalbant apie MAC seselius, ar galetumete del idomumo isvardinti seseliu spalvu top 10  blush2.gif  va CIA galite pasirinkti  ax.gif  isivaizduokite, kad neturite jokiu kitu seseliu ir jums reikia pasirinkti 10 spalvu  bigsmile.gif

dekui 4u.gif kaina tai man padori dar, idomu ,kiek kitokiu firmu dideles paletes kainuoja... noretusi lyginti paletes ir kainas,ir rinktis geriausia derini sau unsure.gif
o MAC imciau visas lotuliukas.gif Lt kiek zinau ju nera,ar ne? ar is sm tarpininkiu,kas nors ji siuncia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 03, 18:23)
As vis tik lieku istikima MAC seseliams tongue.gif  jie nera nei per daug kieti nei super minksti, gali daryti su jais ka nori - ir svelnu dienini ir rysku vakarini makiaza rolleyes.gif  ir laikosi gerai. Nors pastebejau, kad daug as priklauso nuo akiu kremo - jei naudoju riebesni, tai net ir MAC subega, su lengvu geliu to nebuna... manau dar reiketu isbandyti seseliu pagrinda.

o dabar laukiu tokiu:
user posted image
Labai patiko spalvos wub.gif

mano favoritai būtent šie Dior (turiu tik spalvų gama kitokia)labai juos myliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 07, 00:59)
dekui  4u.gif kaina tai man padori dar, idomu ,kiek kitokiu firmu dideles paletes kainuoja... noretusi lyginti paletes ir kainas,ir rinktis geriausia derini sau  unsure.gif
o MAC imciau visas  lotuliukas.gif  Lt kiek zinau ju nera,ar ne? ar is sm tarpininkiu,kas nors ji siuncia? blush2.gif

del paleciu siulyciau paziureti ebay 4u.gif ten tikrai didelis pasirinkimas - tik jau kaina bus loterijos budu mirksiukas.gif

MAC nzn ar lietuvoje yra, as tai kiek ziurejau internetu neiseina ju uzsisakyti - nebent is ebay, bet ten nebuna didelio pasirinkimo. ebay daugiausia galima rasti biriu seseliu is MAC. as kazkaip paprastu presuotu noreciau... cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 06, 22:15-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 12 06, 22:15)
My Webpage

ar tik ne apie siuos seselius kalbi?
as siandiena juos isigujau tai man jie super  thumbup.gif

aha, butent apie siuos bigsmile.gif kuo toliau,tuo labiau man jie patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 12 07, 23:57)
del paleciu siulyciau paziureti ebay  4u.gif  ten tikrai didelis pasirinkimas - tik jau kaina bus loterijos budu  mirksiukas.gif

MAC nzn ar lietuvoje yra, as tai kiek ziurejau internetu neiseina ju uzsisakyti - nebent is ebay, bet ten nebuna didelio pasirinkimo. ebay daugiausia galima rasti biriu seseliu is MAC. as kazkaip paprastu presuotu noreciau... cool.gif

4u.gif
man ebay tamsus miskas...bet reiks pradet ji kazkaip perprast:D
Atsakyti
QUOTE(candy_candy @ 2008 12 01, 18:29)
o ka manot apie CLINIQUE  firmos seselius? kas bandet kokie atsiliepimai?  smile.gif

Turiu tokius cliniques seselius man labai thumbup.gif
user posted image
Man dar sitie Dior labai patinka, ilagai laikosi, nesubega. Esu tikrai labai jais patenkinta wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 gruodžio 2008 - 16:48
QUOTE(lauryna @ 2008 12 08, 18:10)
Turiu tokius cliniques seselius man labai thumbup.gif
user posted image
Man dar sitie Dior labai patinka, ilagai laikosi, nesubega. Esu tikrai labai jais patenkinta wub.gif
user posted image

Sveiko merginos,

Gal kuri zinot, ar dar gamina JOKO seselius ir kur butu galima ju isigyti? Seniau pirkdavau vaistinej prie Operos ir baleto teatro... Aciu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 12 08, 17:10)
user posted image

man irgi sitie 1 spalvos diorai labai patinka thumbup.gif wub.gif db kaip tik ieskau tokios saltos rudos spalvytes.... ax.gif
Atsakyti
o as siandien kaip tik douglas'e apziurinejau dior seseliukus, priejo konsultante ir pasisiule padaryt man makijaza su jais ax.gif taip graziai isdaze, nu super- tikrai nei sarmoj nei kristianoj nesu sulaukus tokio malonaus demesio ax.gif o ir seseliai labai gerai laikos- nemanau kad man ten tepe koki pagrinda. o vat nuo 17 valandos iki siol laikos niekur nenubege, nenubluke smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Įdomu kaip "Make up store" šešėliai dengiasi ir laikosi. Visai norėčiau tokių vakarui:
user posted image
Gal kurį bandėt?
Atsakyti
o as isigijau tuscia 15 vietu MAC seseliu palete, laukiu parkeliaujant, dabar reiktu seseliukus po biski rankiotis, gaila kad vienintele pirkimo vieta tebus ebay doh.gif kazkaip sunku tuos refillus gaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 14, 14:38)
o as isigijau tuscia 15 vietu MAC seseliu palete, laukiu parkeliaujant, dabar reiktu seseliukus po biski rankiotis, gaila kad vienintele pirkimo vieta tebus ebay  doh.gif kazkaip sunku tuos refillus gaut  unsure.gif

arba i anglija pasitaupius skrisk, kai buna pigus skrydziai (ypac dabar, kai zmones nelabai skraido) ir ten i MAC parduotuve londone nueik. as taip planuoju padaryti, nes kitaip nu kaip nusipirksi visas spalvas kokiu noretum.. ebay irgi palyginti sunku rasti spalvyciu g.gif
Atsakyti