Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

Turiu CHANEL Les 4 ombres šešėlius. Kai baigsiu, pirksiu ir vėl smile.gif Gražiai dengiasi, ilgai išlieka, ilgam užtenka, gražūs atspalviai ir perlamutras neįkyrus. Ant saulės švyti įvairiausiais atspalviais. Nžn, ar aiškiai išsireiškiau, žodžiu, verti dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Paneles, kas pirkot VOV seselius?
user posted image
Atsakyti
pastaruoju metu visai pamegau Isadora seselius rolleyes.gif turiu ruda palete,o vakar nusipirkau penkiu spalvyciu blizgancia palete,ji nauja,man rodos smile.gif patiko man,laikosi gerai,nesubega,graziai blizga,spalvytes ne per ryskios wub.gif
Atsakyti
Siuo metu perku tik make up store seselius.. Dar ryskios ir grazios spalvos yra lime crime firmos ( lietuvoje nera ) wub.gif
Atsakyti
naudoju bi-kor seselius, man jie labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 05, 12:22)
Turiu CHANEL Les 4 ombres šešėlius. Kai baigsiu, pirksiu ir vėl smile.gif Gražiai dengiasi, ilgai išlieka, ilgam užtenka, gražūs atspalviai ir perlamutras neįkyrus. Ant saulės švyti įvairiausiais atspalviais. Nžn, ar aiškiai išsireiškiau, žodžiu, verti dėmesio  4u.gif

man chanel labai patinka kur 2 spalvyciu seseliai ir skysti vandens pagrindu
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 05, 18:53)
man chanel labai patinka kur 2 spalvyciu seseliai ir skysti vandens pagrindu

aha, man irgi tie skysti vandens pagrindu patinka mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 11 20, 14:36-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 20, 14:36)
Dabar pamenu, kad buvo ju nuotraukyte. Man spalvos labai grazios  wub.gif

as irgi turiu siuos diorus, labai patinka, turiu rudus atspalvius, Kristianoje maciau grazius pilkus, tai ir ju jau man reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 05, 15:36)
pastaruoju metu visai pamegau Isadora seselius rolleyes.gif turiu ruda palete,o vakar nusipirkau penkiu spalvyciu blizgancia palete,ji nauja,man rodos smile.gif patiko man,laikosi gerai,nesubega,graziai blizga,spalvytes ne per ryskios wub.gif

My Webpage

ar tik ne apie siuos seselius kalbi?
as siandiena juos isigujau tai man jie super thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 06, 21:15-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 12 06, 21:15)
My Webpage

ar tik ne apie siuos seselius kalbi?
as siandiena juos isigujau tai man jie super  thumbup.gif

Gal pasakytumete kokia ju kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2008 12 06, 21:30)
Gal pasakytumete kokia ju kaina  ax.gif

72lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 12 04, 20:06)
Sveikos  4u.gif

Pasidalinsiu patirtimi - mano siuo metu mylimiausi seseliai, t.y. seseliu palete, yra is Coastal Scents firmos (ji yra isikurusi Floridoje, taciau prekes pirkti galima cia internetu) mano seseliu palete atrodo taip: user posted image labai grazios ir pigmentuotos spalvos  thumbup.gif  tikrai patariu prie progos nusipirkti  blush2.gif o siaip maciau nemazai neblogu makiazo paleciu ebay ax.gif

o kiek kainavo palete ir siuntimas?siuntetes pati ar per tarpininke? 4u.gif
Mergaites, kokias dar dideles paletes esat pirkusios? butu gerai,jei paveiksliuka,kaina ir atsiliepimu mesteltumet. noriu dideles paletes.padekit issirinkt wink.gif dekinga is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 22:20)
o kiek kainavo palete ir siuntimas?siuntetes pati ar per tarpininke?  4u.gif
Mergaites, kokias dar dideles paletes esat pirkusios? butu gerai,jei paveiksliuka,kaina  ir atsiliepimu mesteltumet. noriu dideles paletes.padekit issirinkt wink.gif dekinga is anksto  4u.gif

paletes kaina ~22dolerius, nepamenu kiek atkirai uz siuntima mokejau - bet is viso sumokejau 35eurus (siunciausi is floridos i airija) - be tarpininku ax.gif jei nori ko nors pigesnio - pasidairyk ebay - maciau yra neblogu 120 spalvu paleciu pirkti (tik nzn kaip kokybe, bet kiek per youtube ziurejau tai nemazai geru zodziu) thumbup.gif mano svajone tai nusipirkti bent 30 spalvu MAC seseliu - man jie patys paciausi - tik kad kaina vieno seselio 12 berods euru doh.gif

--------

o siaip, mergaites, kalbant apie MAC seselius, ar galetumete del idomumo isvardinti seseliu spalvu top 10 blush2.gif va CIA galite pasirinkti ax.gif isivaizduokite, kad neturite jokiu kitu seseliu ir jums reikia pasirinkti 10 spalvu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 07 gruodžio 2008 - 01:12