Dabar svajoju apie sita Estee Lauder seseliu palete
Bet sios firmos neturejau seseliu, kazin ar gerai laikosi
QUOTE(Redgrape @ 2008 11 29, 19:28)
Dabar svajoju apie sita Estee Lauder seseliu palete
Gerai, as turiu (tik ne tokias spalvas), man labai patinka. Jie minksti ir labai gerai tepasi. Geila kad neikisai i juos nosyte kai buvai pas mane. jai busi kur salia uzsuk galesi pasitepliotis.
O sitos spalvos labai net grazios, as kogero irgi tokiu noreciau.
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 23:20)
Gerai, as turiu (tik ne tokias spalvas), man labai patinka. Jie minksti ir labai gerai tepasi. Geila kad neikisai i juos nosyte kai buvai pas mane. jai busi kur salia uzsuk galesi pasitepliotis.
Nesmagu buvo knistis po jusu turta, ir taip daug parodet Man sitas spalvu derinys atrodo tobulai tinkantis mano akims, labai uzsimaniau, jauciu reikes kaledoms pasidovanot
Man kol kas patinka Lancome seseliai, nes puikiai laikosi po 12 val. man dirbant, nesusitaukia ir nenubyra
QUOTE(Redgrape @ 2008 11 29, 23:08)
Nesmagu buvo knistis po jusu turta, ir taip daug parodet Man sitas spalvu derinys atrodo tobulai tinkantis mano akims, labai uzsimaniau, jauciu reikes kaledoms pasidovanot
As rimtai, jai busi netoliese, uzsuk, juk beveik visada namie. O kur matei tokia seseliu polete?
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 30, 11:09)
As rimtai, jai busi netoliese, uzsuk, juk beveik visada namie. O kur matei tokia seseliu polete?
Va cia: seseliai
QUOTE(Redgrape @ 2008 11 30, 11:23)
Aciu. Paziurejau kad is sitos paletes as turiu ta pacia tamsiausia spalva. Pas mane 4 spalvu seseliai.
o ka manot apie CLINIQUE firmos seselius? kas bandet kokie atsiliepimai?
QUOTE(candy_candy @ 2008 12 01, 18:29)
o ka manot apie CLINIQUE firmos seselius? kas bandet kokie atsiliepimai?
Labai geri. Man laikosi be jokiu pagrindu, nebira, nesubega, laikosi ilgai. Clinique ir MAC tai mano dvi pagrindines firmos kuriu kosmetika naudoju.
atsiprasau, neperskaiciau visos temos gal ir buvo kur....
kokius seselius naudojat padumavusiu arba smokye akiu efektui?
kokius seselius naudojat padumavusiu arba smokye akiu efektui?
labas vakaras... gal galetumete kuri patarti ar apsimoka geriau pirkti gosh seselius ar geriau uzsisakyti internetu kokius iskart su dezute ir geresnius?noriu sau kaledu proga oasidovanoti bet nenusprendziu...
Sveikos
Pasidalinsiu patirtimi - mano siuo metu mylimiausi seseliai, t.y. seseliu palete, yra is Coastal Scents firmos (ji yra isikurusi Floridoje, taciau prekes pirkti galima cia internetu) mano seseliu palete atrodo taip: labai grazios ir pigmentuotos spalvos tikrai patariu prie progos nusipirkti o siaip maciau nemazai neblogu makiazo paleciu ebay
Pasidalinsiu patirtimi - mano siuo metu mylimiausi seseliai, t.y. seseliu palete, yra is Coastal Scents firmos (ji yra isikurusi Floridoje, taciau prekes pirkti galima cia internetu) mano seseliu palete atrodo taip: labai grazios ir pigmentuotos spalvos tikrai patariu prie progos nusipirkti o siaip maciau nemazai neblogu makiazo paleciu ebay