As radau Gosh seseliu palete (2 rudi atspalviai ir viena tamsiai pilksva), panasios spalvos i cia parodytas paskutines, o labiausiai patiko tuo, kad jie labai labai mazai turi blizguciu, o ant voku atrodo matiniai tokiu ir ieskojau nereikejo pirkti Isadoros chocolate paletes, be to ir spalvos ten ne tokios ryskios ir tamsios.
Man patinka ardeco, nes parduodami po viena tai galima paciai susikomplektuoti patinkancia palete ir dar gosh blizgus
Scorpionuke, kiek kainavo Gosh palete.As ieskau matiniu.
QUOTE(radulia @ 2008 11 24, 14:06)
Scorpionuke, kiek kainavo Gosh palete.As ieskau matiniu.
Kosmadoj 33.50lt. atrodo, nepamenu tiksliai, pamaciau ir griebiau
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 24, 09:02)
As radau Gosh seseliu palete (2 rudi atspalviai ir viena tamsiai pilksva), panasios spalvos i cia parodytas paskutines, o labiausiai patiko tuo, kad jie labai labai mazai turi blizguciu, o ant voku atrodo matiniai tokiu ir ieskojau nereikejo pirkti Isadoros chocolate paletes, be to ir spalvos ten ne tokios ryskios ir tamsios.
Gosh tikrai labai geri seseliai.Turiu 3 triju atspalviu.(rudas,juodas,baltas. Violetinis,ruzavas,baltas.Zalias, juodas, kakavinis)Man labai patinka ju blizgumas ir tikrai labai ilgai islieka, nesukrenta i vokus ir t.t.. as uz gosh!
Labai geri ir lancome seseliai, bet gosh ne prastesni ir kaina gal trigubai mazesne.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 24, 13:14)
Kosmadoj 33.50lt. atrodo, nepamenu tiksliai, pamaciau ir griebiau
nu ka eisiu i Kosmada, nes noriu jau labai. Svarbiausia, kad mazai blizguciu
Man patys geriausi Sisheido seseliukai... Labai ilgam uztenka, o rezultatas jais dazantis visada
QUOTE(vitalija... @ 2008 11 25, 18:14)
Gosh tikrai labai geri seseliai.Turiu 3 triju atspalviu.(rudas,juodas,baltas. Violetinis,ruzavas,baltas.Zalias, juodas, kakavinis)Man labai patinka ju blizgumas ir tikrai labai ilgai islieka, nesukrenta i vokus ir t.t.. as uz gosh!
Labai geri ir lancome seseliai, bet gosh ne prastesni ir kaina gal trigubai mazesne.
Nu va taip ir prasideda manijos SM as ir juos ziurinedavau, bet niekad nebandziau. o dabar jau labai knieti
QUOTE(vitalija... @ 2008 11 25, 19:14)
Man irgi Gosh labai gerai laiko, o su seseliu pagrindu dar ilgiau pirmi bandyti seseliai is Gosh ir tikrai nenuvyle
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 21, 15:27)
Kokios problemos? Juk tam ir yra tarpininkes, kurios uzsakineja is JAV ir kt paduotuviu, sumokesit 15% jai ir uz siuntima, visi muitai ir mokesciai bus apeiti
sita kosmetika ir taip ne pigi, o jei dar pridet 15 proc. tai daugokai gaunasi. Man atrodo, kad mokejau apie 15 eur uz viena spalva.
QUOTE(ausreliukas @ 2008 11 20, 15:12)
as tuos seselius pirkau per tarpininke is sitos pardes
http://www.redginger...al-palettes.cfm
Na jie nepigus man kainavo apie 140 Lt, bet dabar turiu 88 atspalvius seseliu
http://www.redginger...al-palettes.cfm
Na jie nepigus man kainavo apie 140 Lt, bet dabar turiu 88 atspalvius seseliu
o kaip patys seseliai?kaip kokybe?
QUOTE(Justina1 @ 2008 11 27, 21:39)
sita kosmetika ir taip ne pigi, o jei dar pridet 15 proc. tai daugokai gaunasi. Man atrodo, kad mokejau apie 15 eur uz viena spalva.
15eur uz 1 spalva?????? tai cia daug