Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

As radau Gosh seseliu palete (2 rudi atspalviai ir viena tamsiai pilksva), panasios spalvos i cia parodytas paskutines, o labiausiai patiko tuo, kad jie labai labai mazai turi blizguciu, o ant voku atrodo matiniai thumbup.gif tokiu ir ieskojau clap.gif nereikejo pirkti Isadoros chocolate paletes, be to ir spalvos ten ne tokios ryskios ir tamsios.
Atsakyti
Man patinka ardeco, nes parduodami po viena tai galima paciai susikomplektuoti patinkancia palete ir dar gosh blizgus thumbup.gif
Atsakyti
Scorpionuke, kiek kainavo Gosh palete.As ieskau matiniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 11 24, 14:06)
Scorpionuke, kiek kainavo Gosh palete.As ieskau matiniu. rolleyes.gif

Kosmadoj 33.50lt. atrodo, nepamenu tiksliai, pamaciau ir griebiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 24, 09:02)
As radau Gosh seseliu palete (2 rudi atspalviai ir viena tamsiai pilksva), panasios spalvos i cia parodytas paskutines, o labiausiai patiko tuo, kad jie labai labai mazai turi blizguciu, o ant voku atrodo matiniai  thumbup.gif  tokiu ir ieskojau  clap.gif  nereikejo pirkti Isadoros chocolate paletes, be to ir spalvos ten ne tokios ryskios ir tamsios.

Gosh tikrai labai geri seseliai.Turiu 3 triju atspalviu.(rudas,juodas,baltas. Violetinis,ruzavas,baltas.Zalias, juodas, kakavinis)Man labai patinka ju blizgumas ir tikrai labai ilgai islieka, nesukrenta i vokus ir t.t.. as uz gosh!
Labai geri ir lancome seseliai, bet gosh ne prastesni ir kaina gal trigubai mazesne.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 24, 13:14)
Kosmadoj 33.50lt. atrodo, nepamenu tiksliai, pamaciau ir griebiau  hihihi.gif

nu ka eisiu i Kosmada, nes noriu jau labai. ax.gif Svarbiausia, kad mazai blizguciu thumbup.gif
Atsakyti
Man patys geriausi Sisheido seseliukai... blush2.gif Labai ilgam uztenka, o rezultatas jais dazantis visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 11 25, 18:14)
Gosh tikrai labai geri seseliai.Turiu 3 triju atspalviu.(rudas,juodas,baltas. Violetinis,ruzavas,baltas.Zalias, juodas, kakavinis)Man labai patinka ju blizgumas ir tikrai labai ilgai islieka, nesukrenta i vokus ir t.t.. as uz gosh!
Labai geri ir lancome seseliai, bet gosh ne prastesni ir kaina gal trigubai mazesne.

Nu va taip ir prasideda manijos SM hihihi.gif as ir juos ziurinedavau, bet niekad nebandziau. o dabar jau labai knieti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 11 25, 19:14)

Man irgi Gosh labai gerai laiko, o su seseliu pagrindu dar ilgiau good.gif pirmi bandyti seseliai is Gosh ir tikrai nenuvyle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 21, 15:27)
Kokios problemos? bigsmile.gif  Juk tam ir yra tarpininkes, kurios uzsakineja is JAV ir kt paduotuviu, sumokesit 15% jai ir uz siuntima,  visi muitai ir mokesciai bus apeiti drinks_cheers.gif

sita kosmetika ir taip ne pigi, o jei dar pridet 15 proc. tai daugokai gaunasi. g.gif Man atrodo, kad mokejau apie 15 eur uz viena spalva.
Atsakyti
QUOTE(ausreliukas @ 2008 11 20, 15:12)
as tuos seselius pirkau per tarpininke is sitos pardes

http://www.redginger...al-palettes.cfm

Na jie nepigus man kainavo apie 140 Lt, bet dabar turiu 88 atspalvius seseliu smile.gif

o kaip patys seseliai?kaip kokybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2008 11 27, 21:39)
sita kosmetika ir taip ne pigi, o jei dar pridet 15 proc. tai daugokai gaunasi.  g.gif Man atrodo, kad mokejau apie 15 eur uz viena spalva.

15eur uz 1 spalva?????? tai cia daug blink.gif
Atsakyti