Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 02, 18:44)
Vilniuje jų tikrai yra kosmolitoj ar kaip ten vadinasi parduotuvė kur trakų gatvės pradžioj, beveik prieš drogą. Bet aš kaip tik nusipirkau, nes čia visos taip giriat, tai nusivyliau... Pirkau kur gal 8 spalvos tai vienos kietos labai, beveik niekas nesitepa...
O dar kažkas sakė kad yra poeminėje perėjoje per konstitucijos prospekta kur i Europa nusieina.

Manau tepimasis priklauso dar ir nuo to, kokia palete yra. Turiu 2 paletes po 9 spalvytes - tokios kvadratines permatomu danteliu, dviaukstes (apacioje yra sepeteliai, ruzas ir pudra ar pan) ir viena pailga permatomu dangteliu 12 spalvyciu - tai seseliukai tikrai minksti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 11 01, 16:22)
gal galite pasakyti kur yra pirkti Ruby Rose seseliu?  4u.gif

Kaune perku bazėj, vos ne kiekvienam sandėly jų galima rast ax.gif

QUOTE(shopingas @ 2008 11 01, 21:58)
Visokiose 'svaros prekese' turetu but.

Ir ten esu mačius smile.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 02, 17:44)
Bet aš kaip tik nusipirkau, nes čia visos taip giriat, tai nusivyliau... Pirkau kur gal 8 spalvos tai vienos kietos labai, beveik niekas nesitepa...

Visada perku kur būna po 4 spalvas, dar nei karto nepasitaikė kieti g.gif
Atsakyti
As vis tik lieku istikima MAC seseliams tongue.gif jie nera nei per daug kieti nei super minksti, gali daryti su jais ka nori - ir svelnu dienini ir rysku vakarini makiaza rolleyes.gif ir laikosi gerai. Nors pastebejau, kad daug as priklauso nuo akiu kremo - jei naudoju riebesni, tai net ir MAC subega, su lengvu geliu to nebuna... manau dar reiketu isbandyti seseliu pagrinda.

o dabar laukiu tokiu:
user posted image
Labai patiko spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 03, 19:23)
As vis tik lieku istikima MAC seseliams tongue.gif  jie nera nei per daug kieti nei super minksti, gali daryti su jais ka nori - ir svelnu dienini ir rysku vakarini makiaza rolleyes.gif  ir laikosi gerai. Nors pastebejau, kad daug as priklauso nuo akiu kremo - jei naudoju riebesni, tai net ir MAC subega, su lengvu geliu to nebuna... manau dar reiketu isbandyti seseliu pagrinda.

o dabar laukiu tokiu:
user posted image

Lababai grazios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausiu šešėlių 5-tukas
1. Dior
2. Mac
3. Shu uemura
4. Kanebo
5. Chanel
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 03, 18:23)

o dabar laukiu tokiu:
user posted image

Oi kaip mėlyna unsure.gif Kažkaip man ši paletė nevykusi atrodo. Sorry, kad supeikiau pirkinuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 05, 01:38)
Oi kaip mėlyna  unsure.gif  Kažkaip man ši paletė nevykusi atrodo. Sorry, kad supeikiau pirkinuką  blush2.gif

aha, man irgi spalvos purvinos kazkokios.. ax.gif

as uzsisakiau dar 1 Shiseido The Makeup Hydro Powder Eye Shadow
user posted image
laukiu laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 05 lapkričio 2008 - 10:39
mano megstami MAC ir Smashbox
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 05, 00:38)
Oi kaip mėlyna  unsure.gif  Kažkaip man ši paletė nevykusi atrodo. Sorry, kad supeikiau pirkinuką  blush2.gif

nera ko atsiprasineti biggrin.gif siuo atveju man svarbiausia, kad spalvos tiktu, o ne tik patiktu, o cia yra man idealiai tinkantys atspalviai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man dar labai patinka Clinique seseliai. Labai gerai laikosi, tekstura irgi gera. Patinka MAC seseliai. Kaip tik nesenai gavau nauju spalvu. Shiseido turiu tuos kreminius, irgi labai faini. Turiu dar Smashbox polete, bet juos dar nebandziau, todel nieko kolkas negaliu pasakyti.
Atsakyti
Mergaites, gal kas turit Make up factory seselius? kaip jums? ax.gif
Atsakyti
man visgi geriausi yra dior seseliai tiek ju spalvos wub.gif tiek tekstura wub.gif paskutinis mano pirkinukas user posted image wub.gif
Atsakyti