Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Finna @ 2008 10 31, 11:52)
drinks_cheers.gif
Man tai vieninteliai šešėliai, kurie be šešėlių pagrindo laikosi visą dieną bigsmile.gif  Minkšti, dengiasi gražiai, o ir spalvos thumbup.gif  Apie kainą jau nekalbu biggrin.gif

jau ne is vienos moters esu tai girdejus, reikia nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 18:46)
as labai paskutiniu metu pamegau Maybelline seselius - visa darbo diena issilaiko nesubege  thumbup.gif

Maybelline man irgi gerai laikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as siandien Isadoros naujaja paleta pamegint,na ka,pasidaziau truputuka,tai pirmas ispudis patiko thumbup.gif na, tik liko ziureti kiek islaikys nenusitryne rolleyes.gif ai,dar ir prigriebiau is Body Shopo mineraline viena spalvyte,labai patiko kaip ji zeri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 10 31, 10:52)
drinks_cheers.gif
Man tai vieninteliai šešėliai, kurie be šešėlių pagrindo laikosi visą dieną bigsmile.gif  Minkšti, dengiasi gražiai, o ir spalvos thumbup.gif  Apie kainą jau nekalbu biggrin.gif

gal galite pasakyti kur yra pirkti Ruby Rose seseliu? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur Isadoros ta ruda palete galima pigiau uzsisakyt? As ne Lt, tai is bet kur galiu siustis blush2.gif

Ir kuri bandet Isadora ir Artdeco, gal galit pasakyt, kurie minkstesni ir labiau kreminiai, labai nemegstu "miltu". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 11 01, 17:22)
gal galite pasakyti kur yra pirkti Ruby Rose seseliu?  4u.gif

Visokiose 'svaros prekese' turetu but. Ir dar (bent jau Kaune) yra tokiose vietose, kur buna pilstoma parfumerija ir pan (Kaune yra ten, kur 'Tauro' batai).

QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 01, 17:27)
Merginos, o kur Isadoros ta ruda palete galima pigiau uzsisakyt? As ne Lt, tai is bet kur galiu siustis  blush2.gif

Pabandykit internete panarsyt. Viena puslapi buvau radus JAV, tai kaina ju 17$ - tik nezinau kokios siuntimo kainos.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 01, 22:58)
Visokiose 'svaros prekese' turetu but. Ir dar (bent jau Kaune) yra tokiose vietose, kur buna pilstoma parfumerija ir pan (Kaune yra ten, kur 'Tauro' batai).

4u.gif
o gal kas zino kur tiksliau Vilniuj butu galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 01, 17:27)
Ir kuri bandet Isadora ir Artdeco, gal galit pasakyt, kurie minkstesni ir labiau kreminiai, labai nemegstu "miltu".  ax.gif

As turiu Isadoros ir Artdeco seseliu. Kadangi seseliu pagrindo nenaudoju, tai man Artdeco visai nesilaiko, spalva ant voko netokia gaunasi, subega... Daugiau nebepirksiu schmoll.gif

O Isadora thumbup.gif neturiu priekaistu, geri seseliai.

Artdeco man minkstesni uz Isadora.
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2008 11 02, 16:33)
As turiu Isadoros ir Artdeco seseliu. Kadangi seseliu pagrindo nenaudoju, tai man Artdeco visai nesilaiko, spalva ant voko netokia gaunasi, subega... Daugiau nebepirksiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man Artdeco nesilaiko net su pagrindu doh.gif o apie spalvu neatitikima jau sakiau, kad visiskai neatitinka bash.gif
Atsakyti
O, labai dekui merginos, zinosiu, ka pirkt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man taip pat Artdeco nesilaiko mad.gif turiu ir Lancome, tai jie puse dienos issilaiko tikrai gerai, bt tik puse dienos. Tiesa as nenaudoju seseliu pagrindo, gal su juo ir ilgiau laikytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 11 01, 23:53)
4u.gif
o gal kas zino kur tiksliau Vilniuj butu galima rasti?

Vilniuje jų tikrai yra kosmolitoj ar kaip ten vadinasi parduotuvė kur trakų gatvės pradžioj, beveik prieš drogą. Bet aš kaip tik nusipirkau, nes čia visos taip giriat, tai nusivyliau... Pirkau kur gal 8 spalvos tai vienos kietos labai, beveik niekas nesitepa...
O dar kažkas sakė kad yra poeminėje perėjoje per konstitucijos prospekta kur i Europa nusieina.
Atsakyti