Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(solo @ 2008 07 22, 13:16)
Turiu čekį Kosmadoj, noriu baltų blizgių šešėlių arba duodančių šlapią efektą. kokius patartumėt?

tokius iš Gosh pažiūrėk mirksiukas.gif Labai gražiai blizga ir yra įvairių spalvų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 22, 15:50)
tokius iš Gosh pažiūrėk  mirksiukas.gif Labai gražiai blizga ir yra įvairių spalvų  smile.gif

user posted image

gal galima sužinot kainytę g.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 07 22, 17:59)
gal galima sužinot kainytę  g.gif

nebeatsimenu 4u.gif važiuosiu vakare į akropelį, jei nepamiršiu pažiūrėsiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 07 22, 12:43)
Jei cia apie 705,tai jie beveik matiniai,bet yra toks blizgejimas subtilus wub.gif  laikosi be pagringo labai ilgai thumbup.gif

pritariu kad ilgai laikosi, tik kazkaip as nesusidraugauju su savo petal shine spalvytem, nemoku su jom graziai pasidazyti gal, net ir nzn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 07 22, 17:59)
gal galima sužinot kainytę  g.gif

29, 90 Lt smile.gif yra ir baltų blizgių, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 22, 21:34)
29, 90  Lt smile.gif yra ir baltų blizgių, labai labai  wub.gif

Nu bet dabar pasvarsčiau, ar man, žaliaakei, tiktų daryti vidinius kampučius balta blizgia spalva? g.gif Nes atrodo labai gražiai ta V raidė, tik ar tiktų...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 23, 00:24)
Nu bet dabar pasvarsčiau, ar man, žaliaakei, tiktų daryti vidinius kampučius balta blizgia spalva?  g.gif  Nes atrodo labai gražiai ta V raidė, tik ar tiktų...

man atrodo baltas kamputis tinka bet kokioms akims ax.gif

Akropolio Kosmadoj buvo testeriai, gali ir pasimėginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 23, 08:07)
Akropolio Kosmadoj buvo testeriai, gali ir pasimėginti  mirksiukas.gif

Įsigijau visgi baltą Inscene eye shadow stick kampučiams ir antakių linijai ir PUPA šešėlius luminys žalius. Reiks bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 22, 14:50)
tokius iš Gosh pažiūrėk  mirksiukas.gif Labai gražiai blizga ir yra įvairių spalvų  smile.gif

user posted image

kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milijone @ 2008 07 24, 21:07)
kokia kaina? 4u.gif

29, 90 Lt Viršuje parašyta doh.gif
Atsakyti
o gal kas gali parekomenduot kreminius seselius?

konkreciai reikia tarsi kremines pudros spalvos, tik sviesios ax.gif pvz dramblio kaulo ar pan.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 07 25, 12:05)
o gal kas gali parekomenduot kreminius seselius?

konkreciai reikia tarsi kremines pudros spalvos, tik sviesios  ax.gif pvz dramblio kaulo ar pan.

As tai siaip buvau visa laika nusiteikus pries kreminius seselius (subega i rauksles, nelygiai dengiasi ir tt), bet uzvakar Body Shope konsultante padaze ju seseliais, tai thumbup.gif Padaze apie 13val, o makiaza nusivalinejau apie 1, tai 12 valandu issilaike nepriekaistingai. Bet! Konsultante juos tepe ne tuo teptuku, kuris kartu su seeliais viduj buna, bet su normaliu body shopo sepeteliu, tai gal del to normaliai pasidenge g.gif Ir kitas dalykas - man juos tepe jau ant normaliu pudriniu seseliu (buvau pasidazius) - tai irgi nezinau, ar ant pliko voko nesubegtu. Na, bet siaip tai man labai patiko, sakau, gal reiks nusipirkt, tik kad kaina parduotuvej 50lt doh.gif
Atsakyti