pigmenutuku ir as noreciau, turiu as kreditine tinkama, tik kazkaip bijou imtis..
QUOTE(fiorellino @ 2008 10 24, 10:58)
man patys geriausi - the body shop naudoju apie metus, ir dar ne karto nepastebejau, kad butu subege nu super, tikrai. aisku, kainuoja jie nemazai (apie 86 Lt), bet tikrai tikrai verta. o ir kiekis ju laaabai didelis. (per metus kasdien dazausi jais, bet ne puses neisnaudojau)
man jie irgi nei subega nei ka, net keista buna kai tokie atsiliepimai tiek su seseliu pagrindu, tiek be jo - jokiu problemu nebuna
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 00:30)
man jie irgi nei subega nei ka, net keista buna kai tokie atsiliepimai tiek su seseliu pagrindu, tiek be jo - jokiu problemu nebuna
o kaip del spalvu? ar atitinka paleteje ir ant akiu? nes man pvz neatitinka nei ardeco, nei kanebo
Panos, sakykit kaip sitie seseliai?
labai gundausi nusipirkti
Renatulyte prasom pasakyti ar man tiks sitos spalvos
labai gundausi nusipirkti
Renatulyte prasom pasakyti ar man tiks sitos spalvos
QUOTE(Glamor @ 2008 10 26, 12:17)
o kaip del spalvu? ar atitinka paleteje ir ant akiu? nes man pvz neatitinka nei ardeco, nei kanebo
Prisidedu prie patenkintu TBS seseliais grupeles As irgi jais nenusivyliau (bent tais kvadraciukais), spalvyte atitinka ant akies ir dezuteje. O Artdeco man irgi visiskai nelaikydavo ir svarbiausia spalva visai kita ant akies (nors pasibandant ant rankos lyg ir normaliai budavo).
QUOTE(Glamor @ 2008 10 26, 11:17)
gana intensyvus - ner 100 proc tokia spalva, bet tikrai nesumaisysi kuria pasidaziusi, nuo kubeliu toks lyg perlamutras - blizgesys, bet ne blizguciais, bet spalva tikrai ryski
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 10 23, 15:15)
As tai Femina Bonoj(yra Megoj) ir Ametistėjoje esu pirkusi
o kur Megoj Femina Bona?
o man su akiu seseliu pagrindu - visi geri
Megstu zaisti su seseliais Tik va, ka noriu pasakyti, nevisada tie brangus seseliai yra super geri. As asmeniskai naudoju ir visai pigius, po 4lt, maisydama su brangesniais, dior, chanel ir tramparam. Sviesesnes spalvas galima drasiai pirkti po 4lt, bet tamsesniems seseliams reiktu pakloti siek tiek daugiau.. O, kad nesimatytu grieztu liniju, tarp seseliu perrejimo, reikia siektiek laiko, ir geru sepeteliu. Nebrangus ir super geri sepeteliai, ERDESOS
Patinka Ardeco..... O dar - nepatikesit tie piguskes Ruby Rose (berods taip rasos)... Nu jie minksti, man pasidengia visai neblogai.
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 21:33)
O dar - nepatikesit tie piguskes Ruby Rose (berods taip rasos)... Nu jie minksti, man pasidengia visai neblogai.
Man tai vieninteliai šešėliai, kurie be šešėlių pagrindo laikosi visą dieną Minkšti, dengiasi gražiai, o ir spalvos Apie kainą jau nekalbu