Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

man patys geriausi - the body shop wub.gif naudoju apie metus, ir dar ne karto nepastebejau, kad butu subege thumbup.gif nu super, tikrai. aisku, kainuoja jie nemazai (apie 86 Lt), bet tikrai tikrai verta. o ir kiekis ju laaabai didelis. (per metus kasdien dazausi jais, bet ne puses neisnaudojau)
Atsakyti
pigmenutuku ir as noreciau, turiu as kreditine tinkama, tik kazkaip bijou imtis..
Atsakyti
QUOTE(fiorellino @ 2008 10 24, 10:58)
man patys geriausi - the body shop  wub.gif  naudoju apie metus, ir dar ne karto nepastebejau, kad butu subege  thumbup.gif  nu super, tikrai. aisku, kainuoja jie nemazai (apie 86 Lt), bet tikrai tikrai verta. o ir kiekis ju laaabai didelis. (per metus kasdien dazausi jais, bet ne puses neisnaudojau)

man jie irgi nei subega nei ka, net keista buna kai tokie atsiliepimai mastau.gif tiek su seseliu pagrindu, tiek be jo - jokiu problemu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 00:30)
man jie irgi nei subega nei ka, net keista buna kai tokie atsiliepimai mastau.gif tiek su seseliu pagrindu, tiek be jo - jokiu problemu nebuna  schmoll.gif

o kaip del spalvu? ar atitinka paleteje ir ant akiu? nes man pvz neatitinka nei ardeco, nei kanebo schmoll.gif
Atsakyti
Panos, sakykit kaip sitie seseliai? g.gif
user posted image
labai gundausi nusipirkti wub.gif
Renatulyte prasom pasakyti ar man tiks sitos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 26, 12:17)
o kaip del spalvu? ar atitinka paleteje ir ant akiu? nes man pvz neatitinka nei ardeco, nei kanebo schmoll.gif

Prisidedu prie patenkintu TBS seseliais grupeles biggrin.gif As irgi jais nenusivyliau (bent tais kvadraciukais), spalvyte atitinka ant akies ir dezuteje. O Artdeco man irgi visiskai nelaikydavo ir svarbiausia spalva visai kita ant akies (nors pasibandant ant rankos lyg ir normaliai budavo). doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 26, 11:17)

gana intensyvus - ner 100 proc tokia spalva, bet tikrai nesumaisysi kuria pasidaziusi, nuo kubeliu toks lyg perlamutras - blizgesys, bet ne blizguciais, bet spalva tikrai ryski good.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 10 23, 15:15)
As tai Femina Bonoj(yra Megoj) ir Ametistėjoje esu pirkusi ax.gif

o kur Megoj Femina Bona? g.gif
Atsakyti
o man su akiu seseliu pagrindu - visi geri biggrin.gif
Atsakyti
Megstu zaisti su seseliais smile.gif Tik va, ka noriu pasakyti, nevisada tie brangus seseliai yra super geri. As asmeniskai naudoju ir visai pigius, po 4lt, maisydama su brangesniais, dior, chanel ir tramparam. Sviesesnes spalvas galima drasiai pirkti po 4lt, bet tamsesniems seseliams reiktu pakloti siek tiek daugiau.. O, kad nesimatytu grieztu liniju, tarp seseliu perrejimo, reikia siektiek laiko, ir geru sepeteliu. Nebrangus ir super geri sepeteliai, ERDESOS smile.gif
Atsakyti
Patinka Ardeco..... O dar - nepatikesit tie piguskes Ruby Rose (berods taip rasos)... Nu jie minksti, man pasidengia visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 21:33)
O dar - nepatikesit tie piguskes Ruby Rose (berods taip rasos)... Nu jie minksti, man pasidengia visai neblogai.

drinks_cheers.gif
Man tai vieninteliai šešėliai, kurie be šešėlių pagrindo laikosi visą dieną bigsmile.gif Minkšti, dengiasi gražiai, o ir spalvos thumbup.gif Apie kainą jau nekalbu biggrin.gif
Atsakyti