Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Agnutė @ 2008 10 17, 08:28)
user posted image

Neatsispyriau pagundai,  šių Collistar šešėlių išbandymui...  blush2.gif

Ir kokie pastebejimai, koks komentaras?
Patiko, tiko, nepatiko? bigsmile.gif Tiesiog idomu. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(nikeo @ 2008 10 10, 11:01)
Gal kas bandete siuos seselius is The Body Shop?

user posted image

Bandziau turejau, visai patiko, kol neatsibodo.
Siaip be seseliu pagrindo ilgai nelaiko (bent man nelaike), kol neisigijau LUMENE seseliu pagrinda. Dabar visi seseliai laikosi puikiai. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2008 09 24, 10:10)
Man patys paciausi Egipto zemes seseliai, puikiai laikosi, sodrus, galima tepti tiek sausai, tiek slapiai  biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Man patys paciausi Egipto zemes seseliai, puikiai laikosi, sodrus, galima tepti tiek sausai, tiek slapiai  biggrin.gif  thumbup.gif

Tikrai geri BIKOR seseliai-is egipto zemes seimos. Labai gerai tepasi ir spalvu grozis wub.gif atsidziaugti negaliu. wub.gif drinks_cheers.gif sakyciau labiau patinka nei Dior 5spalviai seseliai.
Dar vieni is geriausiu mano naudojamu yra Make up forever. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 10 17, 14:25)
Ir kokie pastebejimai, koks komentaras?
Patiko, tiko, nepatiko?  bigsmile.gif  Tiesiog idomu.  rolleyes.gif

Na, gražiai išsilaikė visą darbo dieną... Dedu pliusą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 10 17, 14:25)
Bandziau turejau, visai patiko, kol neatsibodo.
Siaip be seseliu pagrindo ilgai nelaiko (bent man nelaike), kol neisigijau LUMENE seseliu pagrinda. Dabar visi seseliai laikosi puikiai.  wub.gif

Aciu 4u.gif
Kadangi seseliu pagrindo nenaudoju, tai tada nelabai verta man juos pirkti... g.gif
Atsakyti
Sveikutes.As jau kazkur nuo pavasario perejau prie MAC pigmentu,tai dabar visi seseliai kuriais naudojausi pries tai taip ir guli,nusipirkau mazus indelius su ivairiom spalvom pabandymui,ypac grazios spalvytes geltona-auksine"Golden lemon" ir persiko spalvyte "Melon",aisku nusipirkau ir kitu kuriu nenaudoju,tarkim ryskiai ruzava tai paskubejau ir issirinkau spalvyte kuri yra laabai ryski nebent vakariniam makiazui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2008 10 22, 16:31)
Sveikutes.As jau kazkur nuo pavasario perejau prie MAC pigmentu,tai dabar visi seseliai kuriais naudojausi pries tai taip ir guli,nusipirkau mazus indelius su ivairiom spalvom pabandymui,ypac grazios spalvytes geltona-auksine"Golden lemon" ir persiko spalvyte "Melon",aisku nusipirkau ir kitu kuriu nenaudoju,tarkim ryskiai ruzava tai paskubejau ir issirinkau spalvyte kuri yra laabai ryski nebent vakariniam makiazui. smile.gif

ar galima suzinot is kur tu mazu indeliu pabandymui gaut ? g.gif nepigus dideli indeliai g.gif o pigmentu uztenka labai ilgam ir nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 22, 17:37)
ar galima suzinot is kur tu mazu indeliu pabandymui gaut ? g.gif nepigus dideli indeliai  g.gif  o pigmentu uztenka labai ilgam  ir nedaug smile.gif

As va uzsakynejau is cia.Jei gerai prisimenu kuo daugiau uzsakai tuo pigiau vienas pigmentas gaunasi,nes siuntimas gaunasi vienam vienetui uzsakant didesni kieki pigesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2008 10 22, 19:28)
As va uzsakynejau is cia.Jei gerai prisimenu kuo daugiau uzsakai tuo pigiau vienas pigmentas gaunasi,nes siuntimas gaunasi vienam vienetui uzsakant didesni kieki pigesnis. 4u.gif

Galima butu susikooperuoti keliom gal ? ax.gif Gautusi kiekis didesnis ir pigiau
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 10 22, 20:11)
Galima butu susikooperuoti keliom gal ? ax.gif Gautusi kiekis didesnis ir pigiau

Tik reikia nepamirsti to kad siuntimas yra is USA,todel geriausia nevirsiti 75 lt riba,kad neuzdetu muito. 4u.gif
Atsakyti
mane sitas sudomino, ir as noreciau, bet kiek ziurejau, tai ten nemazi buteliukai-7,5gr.tai gal ir mazesniu yra?... blush2.gif
Papildyta:
be to, nelabai cia gaudaus -kokios kainos mazdaug vieno vnt.?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2008 10 22, 20:30)
mane sitas sudomino, ir as noreciau, bet kiek ziurejau, tai ten nemazi buteliukai-7,5gr.tai gal ir mazesniu yra?... blush2.gif
Papildyta:
be to, nelabai cia gaudaus -kokios kainos mazdaug vieno vnt.?

tai as taip supratau, kad 1,59 dolerio. Mazdaug apie 4 lt? kazkaip mazai gaunas...gal kazkur ne ten ziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 09 24, 09:10)
Papildyta:

o kur galima isigyti siu seseliu ir apskiritai Egipto zemes produkcijos ax.gif
Atsakyti
Jau visai maisaus...ten parasyta, kad kaina nurodyta 1,4 arbatinio saukstelio blink.gif gal ne pazodziui ta suprast reikia tongue.gif
Agnulia padek 4u.gif

Nesu dar uzsisakinejus, o atrodo visai gundanciai...

p.s. matau agnulia rasai thumbup.gif mazdaug susigaudziau. ar labai mazai ten to pigmento? kiek siunteisi induku ir kiek mazdaug kainavo visas atvezimas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 22 spalio 2008 - 20:00