Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(almuteee @ 2008 10 12, 12:57)
o koki pagrinda naudoji? irgi Mac ar bele koki kita?

MAC seseliu pagrindas (prep and prime eye) yra skirtas tik voku odos spalvai sulygint, su juo geriau seseliai nesilaiko rolleyes.gif naudoju jau n-taji Artdeco seseliu pagrinda. Man su juo seseliai labai gerai laikosi ax.gif
Atsakyti
Artdeco seseliai man siai dienai patys paciausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jum normaliai ant to pagrindo seseliai tepasi, ar lengvai tarkim su blenderiu prigesint spalva, nes man nelygiai ir daug ryskiau tepasi ant pagrindo, o jei reikia kur spalvas pamaisyt, ta gali trint kiek nori, kaip priskrete... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 12, 19:04)
O jum normaliai ant to pagrindo seseliai tepasi, ar lengvai tarkim su blenderiu prigesint spalva, nes man nelygiai ir daug ryskiau tepasi ant pagrindo, o jei reikia kur spalvas pamaisyt, ta gali trint kiek nori, kaip priskrete... doh.gif

as tepu pagrinda, o ant jo matinius kuno spalvos seselius, be jokiu blizguciu ir perlamutro, tada ant virsaus norimus seselius, spalvas sumaisau be problemu. bet jei tepu is kart ant pagrindo tai vokas buna lyg demetas, labai netolygiai pasiskirsto seseliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 10 10, 11:03)
is MAC yra butent tokiu smile.gif as turiu rinkinyje (viena ish 5 spalvu), bet zinau parsiduoda ir po viena. Laiko super  thumbup.gif

Nelabai pardese radau ko norejau, bet jau neiskenciau, nusipirkau pupos smile.gif geri, patiko, labai graziai blizga,tik kiek per sviesus,tai maisiau spalvas ir liuks gavosi smile.gif
Atsakyti
as labai paskutiniu metu pamegau Maybelline seselius - visa darbo diena issilaiko nesubege thumbup.gif
Atsakyti
Eveliina, Kerroly, o kokius jus pagrindus naudojat? Man su lumene tokiu problemu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 10 13, 23:41)
Eveliina, Kerroly, o kokius jus pagrindus naudojat? Man su lumene tokiu problemu nera schmoll.gif

As naudoju Artdeco pagrinda. Siaip jis man patinka, seseliai su juo laikosi ypac gerai, net ir nebrangu. Net galeciau pasakyti, kad nebrangem seseliam jo labiausiai ir reikia, nes brangus seseliai man ir taip visa diena laiko ir be pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 10 14, 00:41)

As turejau artdeco, bet man nepatiko ir ismeciau, dabar turiu manhattan, is pradziu kol sviezias lengviau tepesi, o kai pastovejo, sutirstejo, tai sunku man ji tolygiai paskirstyti. Siaip abu tikrai visa diena laiko, tik tiek kad sunku ant ju graziai pasidazyti.
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 10 13, 10:22)
as tepu pagrinda, o ant jo matinius kuno spalvos seselius, be jokiu blizguciu ir perlamutro, tada ant virsaus norimus seselius, spalvas sumaisau be problemu. bet jei tepu is kart ant pagrindo tai vokas buna lyg demetas, labai netolygiai pasiskirsto seseliai doh.gif

taip taip, ir aš taip darau, tada tamsesnę spalvą kur kas lengviau paskirstyti thumbup.gif
Atsakyti
Aisku, Artdeco ir Manhattan pagrindu nepirksiu biggrin.gif

O vat dar man toks klausimas iskilo, as pastebejau, kad vidutinio brangumo seseliai lyg ir leciau naudojasi nei brangesni, ar cia man tik vienai taip atrodo? Na, turiu galvoj, kad pvz, l'oreal, pupos jei karta pasitepei, tai net nesimatys, o jau shiseido, givenchy tai iskart matosi, kad numazejo. Ar jums irgi taip yra?
Atsakyti
user posted image

Neatsispyriau pagundai, šių Collistar šešėlių išbandymui... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutė: 17 spalio 2008 - 07:29