Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

O as noriu nusipirkti ruzavai bordines metalo spalvos seselius, gal kas turit tokius? gal galit ka parekomenduot? g.gif
Atsakyti
Man labai patinka DEBORAH seseliai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 10 06, 15:45)

Tai viskas straipsnyje ir parasyta apie "keptus" seselius smile.gif cia tiesiog technologija tokia "ikepimo", "vokų šešėlių sudedamosios dalys (pigmentai ir švytinčios dalelės) maišomos su vandeniu ir „kepamos“ specialiose krosnyse. Kai kurios kompanijos į jų sudėtį deda vitamino E ar kitų medžiagų, puoselėjančių jautrią vokų odą. Naudojant šią technologiją, vanduo ir kiti aktyvieji komponentai nepraranda savo savybių, o išgaunami vokų šešėliai pasižymi lengva tekstūra, naudojama mažiau rišamųjų medžiagų nei gaminant įprastus vokų šešėlius."
Isbandziau ir pati tokius, na galiu pasakyti, kad laiko geriau negu iprasti presuoti, galima naudoti ir slapius, ir sausus, nesubega taip greitai, nenubyra thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandete siuos seselius is The Body Shop?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 10 09, 13:05)
O as noriu nusipirkti ruzavai bordines metalo spalvos seselius, gal kas turit tokius? gal galit ka parekomenduot? g.gif

is MAC yra butent tokiu smile.gif as turiu rinkinyje (viena ish 5 spalvu), bet zinau parsiduoda ir po viena. Laiko super thumbup.gif
Atsakyti
kas cia per Cameleon kosmetika? gal bandet kas Cameleon seselius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 10, 08:15)
Isbandziau ir pati tokius, na galiu pasakyti, kad laiko geriau negu iprasti presuoti, galima naudoti ir slapius, ir sausus, nesubega taip greitai, nenubyra  thumbup.gif

O kokius konkrečiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2008 10 10, 11:01)
Gal kas bandete siuos seselius is The Body Shop?

user posted image

As turiu, naudoju ir patenkinta esu biggrin.gif Lietuvoj esu bandzius juos parduotuvej, tai labai kieti ir nesitepantys pasirode (bet gal meginys jau nebe naujas pasitaike), o cia kazkaip net nebandzius nusipirkau ir likau patenkinta - ir laiko gerai, ir tepasi kuo puikiausiai. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien TBS'e isbandziau šešėlius iš naujos mineralinės linijos, konsultantė padažė, tai likau labai patenkinta, labai graziai blizga, taip subtiliai, naturaliai atrodo( man tepe toki pilka atspalvi), ir ilgai laikosi, man šiaip net su pagrindu šešėliai prastai laikosi, o šitie puikiai laikosi iki šiol thumbup.gif Rašau į artimiausių pirkinių sąrašą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 10 09, 12:05)

gal tokie tiktu? rolleyes.gif Shu Uemura Me 150 (metallic). Labai myliu sita spalva, ji keistai rusvai rausva 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2008 10 06, 22:32)
neseniai isigyjau MAC vienspalvius seselius - rudus. bet kazkodel jie palyginus greitai subega i rauksle. nelabai padeda net pagrindo tepimas pries dazymasi. tiesa, tepu krempudra, nes seseliu pagrindo neturiu  blush2.gif
gal kuriai is jusu irgi yra tokia problema su Mac?

Man be pagrindo MAC seseliai nelaiko isvis unsure.gif su pagrindu viskas super cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 spalio 2008 - 19:10
nusipirkau tuos Isadoros rolleyes.gif man visai patiko thumbup.gif gerai pasidengia mirksiukas.gif na o cia kur kazkas buvo imete christian dior tai turiu,tik kitokias spalvas,tai apie spalvas ne ka galiu pasakyt,bet siaip tai lb lengvai pasidengia ir ilgai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 10 10, 19:12)
Man be pagrindo MAC seseliai nelaiko isvis unsure.gif su pagrindu viskas super cool.gif

o koki pagrinda naudoji? irgi Mac ar bele koki kita?
Atsakyti