Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(dia10 @ 2008 10 02, 15:05)
Ir as tokius turiu, rudu spalvu palete, bet man jie nepatiko vien todel, kad spalvos realiai nera tokios kaip parodytos  schmoll.gif pati tamsiausia spalva tikrai neparyskina taip tamsiai  schmoll.gif

As vakar nusipirkau rudu atspalviu palete - 07. Labai svelnios spalvos, yra viena pilka. Jau toookie svelnus.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 09 27, 20:17)
O kur pirkai ir kiek mokėjai?

pavėluotai, ale atsakau - Kristianoj ir kainuoja tarp 50-60 lt

QUOTE(dia10 @ 2008 10 02, 13:05)
Ir as tokius turiu, rudu spalvu palete, bet man jie nepatiko vien todel, kad spalvos realiai nera tokios kaip parodytos  schmoll.gif pati tamsiausia spalva tikrai neparyskina taip tamsiai  schmoll.gif

tiesa, ant akių švelnesnės spalvos, bet taip man su daugeliu būna šešėlių...
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 10 02, 17:35)
pavėluotai, ale atsakau - Kristianoj ir kainuoja tarp 50-60 lt
tiesa, ant akių švelnesnės spalvos, bet taip man su daugeliu būna šešėlių...

isbandytum kada MAC - kokie paletej, tokie ir ant akiu voku bigsmile.gif kalbu apie seselius, kurie po viena parduodami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 03, 22:44)
isbandytum kada MAC - kokie paletej, tokie ir ant akiu voku  bigsmile.gif kalbu apie seselius, kurie po viena parduodami  blush2.gif

reikes ir man mac seselius isbandyti bigsmile.gif Tiffany, gal jau zinai/isbandei, kokie is mac labiausia tinka dieniniam makiazui (pilka - zydrims akims)? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O kas per daiktas „Kepti“ vokų šešėliai
Atsakyti
Apie keptus seselius negaliu nieko pasakyti..

Bet kalbant apie seselius aplamai as likau patenkinta Isadora ir ArtDeco
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 03, 21:44)
isbandytum kada MAC - kokie paletej, tokie ir ant akiu voku  bigsmile.gif kalbu apie seselius, kurie po viena parduodami  blush2.gif

neseniai isigyjau MAC vienspalvius seselius - rudus. bet kazkodel jie palyginus greitai subega i rauksle. nelabai padeda net pagrindo tepimas pries dazymasi. tiesa, tepu krempudra, nes seseliu pagrindo neturiu blush2.gif
gal kuriai is jusu irgi yra tokia problema su Mac?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 10 06, 23:32)
neseniai isigyjau MAC vienspalvius seselius - rudus. bet kazkodel jie palyginus greitai subega i rauksle. nelabai padeda net pagrindo tepimas pries dazymasi. tiesa, tepu krempudra, nes seseliu pagrindo neturiu  blush2.gif
gal kuriai is jusu irgi yra tokia problema su Mac?

o ten tikrai MAC? ne fake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 08 spalio 2008 - 15:50
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 08, 15:49)
o ten tikrai MAC? ne fake?

tikrai ne fake, pirkti Sephoros parduotuvej. ne per interneta.

Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 10 08, 19:43)
tikrai ne fake, pirkti Sephoros parduotuvej. ne per interneta.

Tai gal ne MAC ten seseliai, o 'Make up forever' (rodos toks firmos pavadinimas)? Sephora MAC produktais neprekiauja isvis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 09, 01:26)
Tai gal ne MAC ten seseliai, o 'Make up forever' (rodos toks firmos pavadinimas)? Sephora MAC produktais neprekiauja isvis.  ax.gif

tikrai MAC, gi zinau ka pirkau. specialiai ieskojau. pirkti Barselonoj, parduotuvej pagal oficialu MAC puslapy skelbiama prekybos vietu sarasa. ir iskaba buvo Sephora.

o kodel subega i rauksle dar itariu viena dalyka. kad seseliu pagrindo reikia tai cia faktas, bet mano seseliai ryskus, tai gal ir labiau matosi kai subega i rauksle.. cia jau guodziu save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 06, 15:51)
Bet kalbant apie seselius aplamai as likau patenkinta Isadora ir ArtDeco

As irgi naudojau ArtDeco- faini faini ax.gif
Dabar perejau prie CLINIQUE -nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti