Įkraunama...
Įkraunama...

GERIAUSI ŠEŠĖLIAI

QUOTE(Tutti @ 2008 09 15, 23:05)
bet negražiai, nelygiai tepasi, pasiskirsto, bandžiau su keliais šepetėliais, bet vis tas pats

Nesutinku,labai graziai tepasi visos spalvytes,ypac ta tamsese thumbup.gif as bandziau tept su Smashbox # 15 ir su Isadoros sepeteliu.
Atsakyti
ne cia pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 16 rugsėjo 2008 - 18:10
paaiskintkite man bukit geros, jei ta Isadoros nauja palete tokia gera kodel ir Olivia ja pardave, Eslauda pardavineja g.gif
Atsakyti
g.gif gal tiesiog spalvos netinka rolleyes.gif as pvz zinau kad grynai matines spalvos ant manes negraziai atrodo, uztai ir nesigundau sia palete... man patinka tokios labiau skaidrios nors ir intensyvios spalvos, o sita palete tokia labiau miltine(cia su matiniais visais taip) pienu praskiesta vaizda duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 22 rugsėjo 2008 - 12:02
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 22, 13:01)
g.gif  gal tiesiog spalvos netinka rolleyes.gif  as pvz zinau kad grynai matines spalvos ant manes negraziai atrodo, uztai ir nesigundau sia palete... man patinka tokios labiau skaidrios nors ir intensyvios spalvos, o sita palete tokia labiau miltine(cia su matiniais visais taip) pienu praskiesta vaizda duoda.

man sita palete wub.gif nereliai grazi,visos reikiamos spalvos rudeniniam makiazui.tiesiog idomu pasiare smile.gif
Atsakyti
As jau rasiau daug kart,kad man asmeniskai rudas makijazas atsibodo,nes esu rudaake,ir rudu seseliu turejau kruva! Padariau makijaza,ziuriu kad grazu bet toks make up'as jau matytas ir aplamai dabar nesu seseliu fane.Bet seseliu kokybe puiki,pati palete grazi,sepetelis geras smile.gif o tekstura pvz.kaip matiniai buvo kubikuose Estee Lauder smile.gif
Atsakyti
na as parasysiu atsiliepima apie savo siandienini pirkini- artdeco naujos kolekcijos seseliukus. cia visa palete mano artdeco seseliuku- naujieji desinej pusej krastiniai ir sekantis virsutinis:
user posted imageuser posted image

nors ir atrodo jie vos ne identiski jau mano turetoms spalvoms, bet is tikruju labai skirias spalva kai tepi- naujieji yra matiniai, ir man atrodo del to kazkaip sunkiau dengias nei senieji g.gif bet spalvos laaabai grazios- tas baklazanas toks rudai violetinis(senoji mano panasi spalva tokia labiau i raudonuma ir perlamutrine), o pilkasis seselis zyyymiai juodziau atrodo nei tas kur salia sviesesnis pilkas, ir tas senasis irgi kai uzsitepa tai toks skaidriai gan sviesus pilkas pasidaro. na ta sviesi spalvele tai jau tokia visai kuno spalvos gaunas- galima iki pat antakio tept. neziurint kad man jie pasirode miltiskesni uz senuosius, vaizdas laabai patiko- labai tinka "smokey eyes" makijazui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 09 09, 06:30)
Sveikos. Parekomenduokit prasau neblizgiu rudos spalvos seseliu palete, kad atrodytu labai labai naturaliai..  bigsmile.gif

Man sitie labai patiko smile.gif Cia naujoji CD kolekcija ir seseliai limituoto leidimo. Graziai dengia, jokio ryskaus blizgumo ir issilaiko kiaura diena be seselio pagrindo smile.gif

user posted image
Atsakyti
gal galite pasakyti kiek kainuoja artdeco seseliukas ir kur apsimokaiusia juos pirkti, nes pastebejau ,kad sarmoje brangiau
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 22, 23:34)
gal galite pasakyti kiek kainuoja artdeco seseliukas ir kur apsimokaiusia juos pirkti, nes pastebejau ,kad sarmoje brangiau

As kazkaip visada kosmadoj, nes ne kiekviena Sarma turi stenda, o kaina tu paprastu lyg apie 16, gal su centais, mineraliniai tai 25 - bet butinai atkreipk demesi i juos , siandien va tepliojaus - tai ir iintensyvesne spalva pavyko isgaut, tepas minkstai, laiko good.gif mano naujas atradimas good.gif
Atsakyti
Gal kas esate isbande Bobbi Brown seselius? gal galite palyginti su MAC? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 23, 06:59)
As kazkaip visada kosmadoj, nes ne kiekviena Sarma turi stenda, o kaina tu paprastu lyg apie 16, gal su centais, mineraliniai tai 25 - bet butinai atkreipk demesi i juos , siandien va tepliojaus  - tai ir iintensyvesne spalva pavyko isgaut, tepas minkstai, laiko good.gif mano naujas atradimas good.gif

reikes pabandyti, nes ir negaila tiek pinigeliu, po biski ,pobiski ir visa palete galima susirinkti smile.gif
Atsakyti